AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Nemělo by být náhodou to co je deklarované na obale pravda ?

mělo,ale odkdy se v polsku hraje na předpisy a pravdu.Polské hospodářství je založené na jiném principu.Alespoň já jsem nikdy nic kloudnýho od pšonků neviděl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
člověk

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, když už byl zmíněný ten Mates, neví někdo co s ním je ? dlouho se tu neukázal...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vaclav.p

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
člověk napsal:

mělo,ale odkdy se v polsku hraje na předpisy a pravdu.Polské hospodářství je založené na jiném principu.Alespoň já jsem nikdy nic kloudnýho od pšonků neviděl

Dost z polské produkce míří do Německa. To že mají tady polský potraviny špatnou reputaci je v tom, že když si český subjekt řekne, že to u nás chce prodávat za určitou koncovou cenu, tak ten produkt nebude kvalitní protože to ani nejde, lhostejno kde se to vyrobí.

Je nesmysl si myslet, že je to o tom, kým je firma vlastněná. Co teda budeš tvrdit o český značce, jejíž majoritní podíl si koupí polák?

Když už bys chtěl jít po zemi původu, musel bys zjišťovat, odkud bere kdo suroviny, což ale obecně veřejná informace není. Pokud se nepletu tak český značky berou třeba některý suroviny z Indie (nebo i z jiných dle tvýho nazírání pochybných zemí, vzhledem cos tady napsal o Polsku). To ti teda přijde oproti Polsku jako jistota?
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vaclav.p napsal:
Bara napsal:
člověk napsal:

Dost z polské produkce míří do Německa. To že mají tady polský potraviny špatnou reputaci je v tom, že když si český subjekt řekne, že to u nás chce prodávat za určitou koncovou cenu, tak ten produkt nebude kvalitní protože to ani nejde, lhostejno kde se to vyrobí.

Je nesmysl si myslet, že je to o tom, kým je firma vlastněná. Co teda budeš tvrdit o český značce, jejíž majoritní podíl si koupí polák?

Když už bys chtěl jít po zemi původu, musel bys zjišťovat, odkud bere kdo suroviny, což ale obecně veřejná informace není. Pokud se nepletu tak český značky berou třeba některý suroviny z Indie (nebo i z jiných dle tvýho nazírání pochybných zemí, vzhledem cos tady napsal o Polsku). To ti teda přijde oproti Polsku jako jistota?

Průšvih je,že ty nemáš tušení o čem mluvím a jak to chodí.procestoval jsem takřka celý svět a nikdy jsem s nikým neměl problém.Vedl jsem 11 let nadnárodní firmu v části východní evropy a pod moje vedení spadalo i polsko.Docela fajn lidi a pohodový spolupracovníci.Ale pořád jen koukali jak něco ojebat a ošidit.Když jsem to řekl narovinu,tak mi odpověděli: takoví jsme my poláci,chceme vše ochcat,prostě to máme v povaze a máme z toho radost...Indie a Čína naopak jsou země s obrovskou disciplínou a kvalita odpovídá ceně,což u polska není.Tam vyšší cena znamená většinou jen vyšší zisk podvodníka.Čest vyjímkám a víc k tomu nehodlám říkat.Pokud si něco objedná německá či jiná firma v polsku,tak si to pohlídá,ale FA Olimp atd nikdo nehlídá a vrcholem všeho bylo,když předloni přišly na trh dokonce padělky Olimpu a zase to fejkoval jinej polák.polák fejkuje poláka a to už originál nebyl nic extra..tak to mě fakt dostává Pijte a jezte každý co chcete,stejně jsou úplně jiný faktory,který rozhodujou a je to každého věc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vaclav.p

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro jsi trochu zaujatý, jelikož tu na foru kopeš za českou značku Nutrend. Produkty amerických značek neuznáváš, jelikož jsou dle tebe škodlivé, nesedí složení atd., polské produkty jsou apriori (!) špatné, protože jsou to prostě poláci. České značky teda považuješ za top?

Pokud se bavíme o složení na pixle vs. složení skutečný, tak je to všechno na úrovni spekulace, pokud někdo nevytáhne rozbor šarže, kde se prokáže rozdíl. Pokud se bavíme o tom co výrobce napíše na pixlu (a co tam skutečně teda nejspíš je), pak právě některý český produkty jsou unikát v tom, jak něco něčím levně nastavit = tedy tvými slovy ojebat, to jsem v takovym měřítku jako tady neviděl, např. glutamin řízlej maltodextrinem, proteiny nastavený hydrolyzátem kolagenu, pšeničným lepkem atd., gainery plný laktózy. To musí bejt někomu, kdo si to složení přečte a něco o tom tuší, úplně jasný.
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vaclav.p napsal:
Baro jsi trochu zaujatý, jelikož tu na foru kopeš za českou značku Nutrend. Produkty amerických značek neuznáváš, jelikož jsou dle tebe škodlivé, nesedí složení atd., polské produkty jsou apriori (!) špatné, protože jsou to prostě poláci. České značky teda považuješ za top?

Pokud se bavíme o složení na pixle vs. složení skutečný, tak je to všechno na úrovni spekulace, pokud někdo nevytáhne rozbor šarže, kde se prokáže rozdíl. Pokud se bavíme o tom co výrobce napíše na pixlu (a co tam skutečně teda nejspíš je), pak právě některý český produkty jsou unikát v tom, jak něco něčím levně nastavit = tedy tvými slovy ojebat, to jsem v takovym měřítku jako tady neviděl, např. glutamin řízlej maltodextrinem, proteiny nastavený hydrolyzátem kolagenu, pšeničným lepkem atd., gainery plný laktózy. To musí bejt někomu, kdo si to složení přečte a něco o tom tuší, úplně jasný.

Vidíš a zase jsi mimo.To je tvůj hlavní problém. .neinformovanost...já pro Nutrend už nedělám Zbytek toho co píšeš je taky mimo . Já jsem jen řekl, že u nás je přísná kontrola pro výrobce, ale skoro žádná pro dovozce a proto se sem dá dostat hodně šmejdů.Netvrdim, , že nutně musí, ale nabízí se to . Já osobně teď doplňky nepoužívám a když ano, beru podle zkušeností a cenových akcí mých oblibenych.Jinak hodně věcí z venku jsem měl a za dobrou cenu nemám problém. Syntrax má bezva věci např. .ale polský nechci a vím proč. .nene, moment..zdarma možná jo, ale platit za ně ne.A některý český už po zkušenostech taky ne.
vejdy

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukal jsem,že ty věco od Olimpu v cps. suplementaci jsou velmi silné,ale to Polsko asi bych se toho také bál...
Bara

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Koukal jsem,že ty věco od Olimpu v cps. suplementaci jsou velmi silné,ale to Polsko asi bych se toho také bál...

Zrovna tato verze se objevila cca před dvěma lety jako fake a zaplavila trh,protože každý chtěl kapsli za 1,5-2 kč místo 4,5 kč...a ono to jaksi obsahovalo nula nula nic
c87

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
vejdy napsal:

Zrovna tato verze se objevila cca před dvěma lety jako fake a zaplavila trh,protože každý chtěl kapsli za 1,5-2 kč místo 4,5 kč...a ono to jaksi obsahovalo nula nula nic

nechce sa mi verit ze niekto zaplavy trh s fejkami ktore zdaleka neobsahuju take hodnoty ako je deklarovane... to ozaj tam neexsituje ziadny kontrolny organ ktory by danu zalezitsot kontroloval?
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupil jsem první a asi i poslední věc od FA-Napalm. Po dvou týdnech mi ztvrdnul (ten Napalm) tak, že na něj musim brát sbíječku
člověk

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
...Po dvou týdnech mi ztvrdnul...

Ještě že jsi to upřesnil v těch závorkách

Volná sestava:

Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Koupil jsem první a asi i poslední věc od FA-Napalm. Po dvou týdnech mi ztvrdnul (ten Napalm) tak, že na něj musim brát sbíječku

Tohle se stává řadě hydroskopických věcí napříč prakticky všemi značkami, ač tedy FA nemám rád, v tomhle určitě nejsou sami. Ostatně teď jsme dostal na stůl novinku, co ještě není na trhu, od jiné firmy a udělala mi to také během pár dní.
bazycek

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam c4 extreme od cellucoru a taky tvrdne ale na ucinku to nic nemeni :)
člověk

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to budete muset přepočítávat... 1 kousnutí = 1 odměrka
:)

Volná sestava:

vejdy

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BCAA od Olimpu jsem nakonec tenkrát nevzal a koukámže jsem udělal asi dobře,nyní používám silné od Survivalu a líbí se mi ty nové od Extrifitu,ty jsou ještě silnější.
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: