|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Bara napsal: | | vejdy napsal: | | Koukal jsem,že ty věco od Olimpu v cps. suplementaci jsou velmi silné,ale to Polsko asi bych se toho také bál... |
Zrovna tato verze se objevila cca před dvěma lety jako fake a zaplavila trh,protože každý chtěl kapsli za 1,5-2 kč místo 4,5 kč...a ono to jaksi obsahovalo nula nula nic |
nechce sa mi verit ze niekto zaplavy trh s fejkami ktore zdaleka neobsahuju take hodnoty ako je deklarovane... to ozaj tam neexsituje ziadny kontrolny organ ktory by danu zalezitsot kontroloval? |
Kontrolní orgány pro plagiátorství? Myslíš, že ten podvodník to dá testpvat? ? Prostě napodobil funkční a oblíbenou věc a dostal ji zadem na trh aniž by se zmínil o padělání. .tak přece funguje černý trh všude a se vším. Olimp varoval před těmito padělky, ale uživatel je prakticky nemohl odhalit.Nebudu machrovat a dělat ze sebe mistra chodící laborku jako jeden tady, co analyzoval syrovátku na jazyku a přiznám. .taky jsem je bral
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Koupil jsem první a asi i poslední věc od FA-Napalm. Po dvou týdnech mi ztvrdnul (ten Napalm) tak, že na něj musim brát sbíječku |
Hodit do mixéru a rozsekat na jemný prášek. .to je jediná volba
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 11:47 am Předmět: |
|
|
Jinak výborný aminy byly universal uni-liver , ale sedly jen někomu a já byl po nich jak chodící plynárny. .ale komu sedly, ten si je chválil moc.Extrifit hydro amino taky dobrý a bez problémů a je jich moc dobrých. .Draper zkoušel hodně a psal recenze a i ostatní.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Jinak výborný aminy byly universal uni-liver , ale sedly jen někomu a já byl po nich jak chodící plynárny. .ale komu sedly, ten si je chválil moc.Extrifit hydro amino taky dobrý a bez problémů a je jich moc dobrých. .Draper zkoušel hodně a psal recenze a i ostatní. |
Já jedno balení ještě mám, je lepší mezi jídly nebo spolu s jídlem? Já mám štěstí, že mi zatím vše sedlo D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 12:13 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Bara napsal: | | Jinak výborný aminy byly universal uni-liver , ale sedly jen někomu a já byl po nich jak chodící plynárny. .ale komu sedly, ten si je chválil moc.Extrifit hydro amino taky dobrý a bez problémů a je jich moc dobrých. .Draper zkoušel hodně a psal recenze a i ostatní. |
Já jedno balení ještě mám, je lepší mezi jídly nebo spolu s jídlem? Já mám štěstí, že mi zatím vše sedlo D |
jestli je máš a sedí ti,tak super.Ber mezi jídly,to jsou jaterky a komplex.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
Ale někdo tenkrát tady psal,že ty amina od Universálu jsou šizené na hmotnosti mg. jedné cps..Ale může to být pouze názor jednoho jedince.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 12:42 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Ale někdo tenkrát tady psal,že ty amina od Universálu jsou šizené na hmotnosti mg. jedné cps..Ale může to být pouze názor jednoho jedince. |
I to je samozřejmě možný.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 1:06 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Ale je to hodně velká tableta pro někoho. Ještě štestí, že to není čípek |
Já polknu klidně 3 najednou a nasucho
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | c87 napsal: | | Bara napsal: | | vejdy napsal: | | Koukal jsem,že ty věco od Olimpu v cps. suplementaci jsou velmi silné,ale to Polsko asi bych se toho také bál... |
Zrovna tato verze se objevila cca před dvěma lety jako fake a zaplavila trh,protože každý chtěl kapsli za 1,5-2 kč místo 4,5 kč...a ono to jaksi obsahovalo nula nula nic |
nechce sa mi verit ze niekto zaplavy trh s fejkami ktore zdaleka neobsahuju take hodnoty ako je deklarovane... to ozaj tam neexsituje ziadny kontrolny organ ktory by danu zalezitsot kontroloval? |
Kontrolní orgány pro plagiátorství? Myslíš, že ten podvodník to dá testpvat? ? Prostě napodobil funkční a oblíbenou věc a dostal ji zadem na trh aniž by se zmínil o padělání. .tak přece funguje černý trh všude a se vším. Olimp varoval před těmito padělky, ale uživatel je prakticky nemohl odhalit.Nebudu machrovat a dělat ze sebe mistra chodící laborku jako jeden tady, co analyzoval syrovátku na jazyku a přiznám. .taky jsem je bral |
a jako placebo nic?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 1:41 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Bara napsal: | | c87 napsal: | | Bara napsal: | | vejdy napsal: | | Koukal jsem,že ty věco od Olimpu v cps. suplementaci jsou velmi silné,ale to Polsko asi bych se toho také bál... |
Kontrolní orgány pro plagiátorství? Myslíš, že ten podvodník to dá testpvat? ? Prostě napodobil funkční a oblíbenou věc a dostal ji zadem na trh aniž by se zmínil o padělání. .tak přece funguje černý trh všude a se vším. Olimp varoval před těmito padělky, ale uživatel je prakticky nemohl odhalit.Nebudu machrovat a dělat ze sebe mistra chodící laborku jako jeden tady, co analyzoval syrovátku na jazyku a přiznám. .taky jsem je bral |
a jako placebo nic? |
No při 50 g bcaa regenerace nic a proto jsem to řešil. Test hned odhalil šméčko a kašlal jsem na to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Darkkiller napsal: | Koupil jsem první a asi i poslední věc od FA-Napalm. Po dvou týdnech mi ztvrdnul (ten Napalm) tak, že na něj musim brát sbíječku |
Tohle se stává řadě hydroskopických věcí napříč prakticky všemi značkami, ač tedy FA nemám rád, v tomhle určitě nejsou sami. Ostatně teď jsme dostal na stůl novinku, co ještě není na trhu, od jiné firmy a udělala mi to také během pár dní. |
Nemohl by pomoct ten sáček na odvod vlhkosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: |
Nemohl by pomoct ten sáček na odvod vlhkosti? |
Tak tak. U nekterych produktu jsem na to uz narazil. Naposledy u kreatinu od MP :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po únor 17, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
DEDICATED BCAA SENSATION
- Instantní BCAA
- Vodní meloun: tuhle příchuť jsem nikdy moc nemusel, ale od dedicated mi opravdu moc chutná, sladká (tak akorát).
- Mimo BCAA obsahuje tento výrobek i glutamin, taurin a citrulin
- Pil jsem před a během tréninku - příjemně podpoří trénink - ani po hodině a půl jsem pořád necítil únavu (a to jsem měl lowcarb day)
- Neobsahuje žádné cukry!!
- Cena je myslím taky pěkná a přirovnal bych to k Beta BCAA od Cellucoru, ovšem tyto mi víc chutnaly. Velká spokojenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so únor 22, 2014 6:54 pm Předmět: |
|
|
@BARA : Doporučuješ Universal Uni-Liver a nebo Universal 100% Beef Aminos?Chtěl bych nějaké dobré komplexní amino.díky
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|