|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
květoslav narcis
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 5:28 pm Předmět: |
|
|
ještě kupuju pangamin ,to málokdo zná, stojí to 60 Kč a jsou v tom aminokyseliny a vitamíny B v přírodní formě (kvasnice) ale moc toho nejezte ,hrozně přiberete, prodávají to normálně v lékárně a máte aminokyseliny za pár kaček i s béčkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 5:38 pm Předmět: |
|
|
| květoslav narcis napsal: | | ještě kupuju pangamin ,to málokdo zná, stojí to 60 Kč a jsou v tom aminokyseliny a vitamíny B v přírodní formě (kvasnice) ale moc toho nejezte ,hrozně přiberete, prodávají to normálně v lékárně a máte aminokyseliny za pár kaček i s béčkem. |
Ještě jeden takový post a letíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
pogman
|
Zaslal: čt květen 14, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
co rikate na aminokyseliny od Amixu konkretne Amino Phils? Kdyz je treba srovnam s PHP Edge Amino Growht V12 kde porovnani je Amix 1 tab a PHP 4 tab tak jen o malinko vyjdou hodnoty lepe pro PHP,ale s porovnanim s davkou a cenou ? 430 vs 499 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ervinko
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 8:01 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Já napíšu takový vůči výrobcům i prodejcům surový názor, ale komplexní aminokyseliny bych nekupoval. Velká řada syrovátkových jsou jen syrovátkové koncentráty (slisovaný protein), někde ještě hůř, velká většina hovězích jsou ryzí kolagenní bílkoviny (jen výjimečně, byť poslední dobou trochu častěji, hovězí isoláty, které mají spektrum o kousek lepší, viz třeba ten, co postuješ Ty). Nejlepší komplexní aminokyseliny jsou takové, které mají ve složení na prvních místech např. hydrolyzát syrovátkového isolátu, popř. hydrolyzát syrovátkového koncentrátu, ale takových je velmi poskrovnu. A navíc, pak je otázka, jestli není lépe pro průměrného cvičence koupit hydrolyzát ve smyslu syrovátkového hydrolyzovaného proteinu, což je to stejné, jen ochucené, rozpustné a povětšinou levnější. Osobně bych volil právě tuto možnost, popř. bych vybral takový produkt, který je složen skutečně ze směsi volných esenciálních aminokyselin. Ale jednak takový neznám (třeba je a jen o něm nevím, nepátral jsem) a jednak bych se následně obával, že výsledná cena bude značně vysoká. |
A čo hovoríš na voľné aminokyseliny od Nováka (tzv. AMG),
Ďakujem za odpoveď. edit - bez odkazů na další obchody prosím.
Deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:09 am Předmět: |
|
|
Má někdo zkušenost s aminama, které nedávno zmínila ve videologu Věra Mikulcová? Jde o Energy Body 100% Anabol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Silesia
|
Zaslal: pá červen 19, 2015 1:14 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Má někdo zkušenost s aminama, které nedávno zmínila ve videologu Věra Mikulcová? Jde o Energy Body 100% Anabol. |
Zdravím všechny,
fórum čtu už asi tak šest let, ale pár dotazů a zvědavost mě donutila se už registrovat konečně.
Zajímal by mě Váš názor na 100% anabol taktéž jako zde kolegu.
Poněvadž teď to začal propagovat Adam Raw na jeho stránkách adamraw.cz
Tomuto člověku docela co se týče tipů a rad docela věřím byl jsem s ním na pár cvičeních, ale na druhou stranu jsem buď na tomto fóru nebo na nějakém fitness zkusím dohledat četl, že tekuté BCAA jsou předražený a doslova to napsal nějaký moderátor fóra jako předražený "hegeš" (čti šunt), který nefunguje.
Může mi tedy opravdu někdo napsat zkušenost na tyto aminokyseliny.
Kupoval jsem od něj BCAA Peak co jsou na jeho stránkách a přišly mi jako docela kvalitní ale co se týče složení ty Anabol vypadají dobře ba mnohem lépe než Peak a když je doporučuje on, beru to, že takové doporučení má nějakou váhu.
Tudíž může se někdo podělit o zkušenost? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Silesia
|
Zaslal: pá červen 19, 2015 9:40 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | týjo.. asi by mě střelilo, kdybych kupoval 30 lahviček obarvené vody za 1300 |
No dají se sehnat za 1090Kč na internetu nicméně já s tekutýma BCAA zkušenost nemám a nikdy jsem je nekupoval chtěl jsem slyšet názor...
Já už o tekutých BCAA četl spousty nehezkých věcí, ale zajímala mě tato značka, jestli je to jen jeho (A. Rawa) trik a má z toho vývar a proto je nabízí či jsou třeba tyto obstojné.
Ale právě z těma od Peaku co nabízí v tabletkách mám jen dobré zkušenosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá červen 19, 2015 11:23 pm Předmět: |
|
|
No,
Pro začátek, tohle nejsou 'čistá' BCAA, ale směs aminokyselin.
Když se budeme bavit o produktech obsahující pouze BCAA, tak snad jediné co musíš brát v potaz je obsah těchto tří aminokyselin (l-leucin, l-valin, l-isoleucin).
Tekuté formy obsahují zpravidla malé množství BCAA - většinou okolo 8g/100ml.
Osm gramů BCAA je celkem nic, takže ti musí dojít, že dávkovat větší množství BCAA z tekuté formy je finančně hodně náročné.
Cenově lépe na tom jsou tablety, nejlépe vetšinou vychází BCAA ve formě prášku.
Co jsem chtěl říct je, že nezáleží jakou formou (tekuté x tablety x kapsle x prášek) jsou aminokyseliny podávané.
A zmíněný produkt - v jedné ampuli je asi 6g aminokyselin... je sice pěkné, že jsou ve volných formách, ale tohle je takové množství, že tělo nepocítí, že do něho něco spadlo :o)
Takže je podle mě zbytečné připlácet tolik... přece jen jsou to pořád jenom aminokyseliny :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st červen 24, 2015 9:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červen 24, 2015 9:39 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | No,
Pro začátek, tohle nejsou 'čistá' BCAA, ale směs aminokyselin.
Když se budeme bavit o produktech obsahující pouze BCAA, tak snad jediné co musíš brát v potaz je obsah těchto tří aminokyselin (l-leucin, l-valin, l-isoleucin).
Tekuté formy obsahují zpravidla malé množství BCAA - většinou okolo 8g/100ml.
Osm gramů BCAA je celkem nic, takže ti musí dojít, že dávkovat větší množství BCAA z tekuté formy je finančně hodně náročné.
Cenově lépe na tom jsou tablety, nejlépe vetšinou vychází BCAA ve formě prášku.
Co jsem chtěl říct je, že nezáleží jakou formou (tekuté x tablety x kapsle x prášek) jsou aminokyseliny podávané.
A zmíněný produkt - v jedné ampuli je asi 6g aminokyselin... je sice pěkné, že jsou ve volných formách, ale tohle je takové množství, že tělo nepocítí, že do něho něco spadlo :o)
Takže je podle mě zbytečné připlácet tolik... přece jen jsou to pořád jenom aminokyseliny :o) |
Pokud mají být BCAA zdroj energie pro dlouhotrvající výkony, tak to je nic moc, ale 6 g BCAA tělo velmi dobře pozná. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Silesia
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 2:54 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Až začne Raw doporučovat žraní hoven, budete to praktikovat?
|
Tak pokud píšeš takové sračky někomu, to by sis měl dát facku sám. Srovnávat dotaz ohledně BCAA a žraní hoven, bože
Já se slušně ptal a když to doporčuje klučina co má třeba na FB 100 000 lidí ve skupin, bral jsem to jen v potaz a zeptal jsem se. A myslím si, že to je týpek co docela ví a umí dle videí a výkonů, ale samozřejmě nežiju v lalalandu a vím že je to i o zisku. To je vše aspoň si pohonil a ukojil ses odpovědí prďácká, vtipná...
|
|
| nahoru |
|
 |
Silesia
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 2:58 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | 2 Riku: Já je zkouším, poněvadž jsem je viděl u Věry Mikulcové a ta mi příjde rozumná. Na Raw něco sere pes. |
Prosím tě zase neříkej Raw něco, vsadím boty, že si ho už zaregistroval, ale ok aby sis nepřišel blbě piš to tak dále, tak ale tvoje doporučení musí mít váhu a moje ne, od ní to bude úplně nejlepší na světě ale v podstatě jsme měli stejný dotaz, že? bože bože zase jako všude, někdo odpoví normálně a někdo jak .....
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|