AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

erik1 napsal:
Vela ludi nadava na BCAA,ze je to zbytocnost, preto som ich nikdy ani neskusal.
Ale je to genialna vec. Davam si tesne pred treningom 15tabliet, a citim vyrazne vyssiu silu, vydrz aj objemove prirastky. Len keby to nebolo tak drahe..
mi teda vysvětli jak Ti přidají aminokyseliny na energii a přírůstcích...nechceš tu snad legračně tvrdit že 15 x cca 2 g aminokyselin = 30 x 4,18 = cca 125 kcall Tě vystřelí do jiného energetického stavu?...nejsi foton!....jedna sojová tyčka Ti poskytne to samý a zajímalo by mě kolik z těch 15 g bílkovin co z těch tablet přijme zabuduješ do svalstva?...a hlavně jak to poznáš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
saty

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=45

nejaky clanok k veci ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
erik1

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift

mozes tvrdsie cvicit, a to je podstatne. A zda sa mi, ze aj svalovka je ovela mensia..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

erik1 napsal:
Deadlift

mozes tvrdsie cvicit, a to je podstatne. A zda sa mi, ze aj svalovka je ovela mensia..
...ovšem to vše co jsi popsal NENÍ způsobeno aminokyselinami.....bohužel
erik1

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
erik1 napsal:
Deadlift

...ovšem to vše co jsi popsal NENÍ způsobeno aminokyselinami.....bohužel

tak mi prezrad cim teda, lebo su fakt drahe, rad usetrim..
maria

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 1:09 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Amiňáky,BCAA,Glutamín sú veľmi dôležité.Každý dobrý tréner ich predpíše, nehľadiac na to ostatné.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 1:12 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

maria napsal:
Amiňáky,BCAA,Glutamín sú veľmi dôležité.Každý dobrý tréner ich predpíše, nehľadiac na to ostatné.

Nepodstatný a postradatelný, pokud máš dostatečněj příjem bílkovin...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 2:40 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

maria napsal:
představ si, že v 50 g proteinu značky začínající SCI je 7,5 g glutaminu a BCAA tolik co do sebe cpou v tabletách...takže se ptám....proč bych je měl draze kupovat ( naprosto zbytečně ) ...pkud nejsem ve výrysu tak měsíc před soutěží ??????????? ( na tohle moje studium biochemie asi nestačí bo každej strejda co si říká trenér to přeci předepíše )
Freimen

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

erik1 napsal:
Deadlift

prosímtě, víš na co jsou BCAA??? Doprdele nejdřív si něco přečtu než si to koupím, ne?
BCAA sou jen zdrojem energie pro sval v případě, kdy je nízká krevní glukóza (v těžké dietě), jinak je to vyhazování peněz.
Cvičit tvrději ? Placebo efekt v akci
Freimen

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 2:59 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

maria napsal:
Amiňáky ,BCAA, Glutamín sú veľmi dôležité.Každý dobrý tréner ich predpíše, nehľadiac na to ostatné.

kraviny na entou

Ty BCAA jsou před závody dobré v době posledních týdnů, kdy jsou sacharidy hodně nízko a jedeš dvoufázově, jinak nemají smysl - jejich využití je tedy 3 týdny v roce u závodníka...

Dobrý trenér hledí na to ostatní a naopak poradí do diety svěřenci spíš dobrý multivitamín, vit.C, kvalitní protein (80% a výš) a pokud jsou finance, tak CEE nebo krealkalyn od lepší firmy, které tě v tréninku skutečně nakopnou....

Obyčejné kafe před tréninekm ti udělá větší službu, než hrst AMINO 2500
Janikkk

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no a mozno len ten trener tie aminokyseliny predava
ygg

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimene Freimene......já teď zcela pominu obsahovou stránku věci, neb o ní vím prd, a současně vím, že to nikdy potřebovat nebudu, protože mám dost veškerých aminokyselin z piva ...ale takhle se opravdu s dámou nemluví...jako chlapi jsme všici kokoti a tak podobně, ale žena je jednou žena, a i nesouhlas se dá vyjádřit taktně...vím, že to nemyslíš zle....ale pls.
DownWithTheSickness

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Freimene Freimene......já teď zcela pominu obsahovou stránku věci, neb o ní vím prd, a současně vím, že to nikdy potřebovat nebudu, protože mám dost veškerých aminokyselin z piva ...ale takhle se opravdu s dámou nemluví...jako chlapi jsme všici kokoti a tak podobně, ale žena je jednou žena, a i nesouhlas se dá vyjádřit taktně...vím, že to nemyslíš zle....ale pls.

neser, chtěj rovnoprávnost, tak jí maj mít
maria

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2007 8:46 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ty možno držíš diétu len tri týždne a papáš v Donalde, ale bežne diéta trvá 12 aj viac týždňov, je prísna a neviem ako by mi svaly udržalo C a káva.
erik1

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2007 5:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen

myslim ze tvoja reakcia je trosku mimo ako po obsahovej tak po formalnej stranke, ale to je uz tvoja vec.

Ked si dam BCAA, tak mozem v priebehu celeho cvicenia rovnomerne davkovat prisun do krvi, napr. pri 2hodinovom treningu by to bolo 3x5tabliet
tj. 5700mg Leucin, 2850mg izoleucin, 2850mg valin,
by som rad vedel ako dosiahnes rovnake hodnoty /a vyrazne lacnejsie ako tvrdis/ pomocou proteinu.

A tvrdit ze vyznam BCAA je IBA ako zdroj energie, je minimalne ignorantstvo studii ktore hovoria o ix dalsich prejavoch.

Ja viem ze si velky borec, a ze sa k tebe vysledkami nikdy ani nepriblizim, ale to nic nemeni na fakte, ze
s BCCA sa mi cvici lahsie, a aj po narocnom treningu mam nasledujuce dni viditelne mensiu unavu svalov, takze neviem ci je namieste hovorit iba o placebe.
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: