|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 5:35 am Předmět: |
|
|
| erik1 napsal: | Vela ludi nadava na BCAA,ze je to zbytocnost, preto som ich nikdy ani neskusal.
Ale je to genialna vec. Davam si tesne pred treningom 15tabliet, a citim vyrazne vyssiu silu, vydrz aj objemove prirastky. Len keby to nebolo tak drahe.. | mi teda vysvětli jak Ti přidají aminokyseliny na energii a přírůstcích...nechceš tu snad legračně tvrdit že 15 x cca 2 g aminokyselin = 30 x 4,18 = cca 125 kcall Tě vystřelí do jiného energetického stavu?...nejsi foton!....jedna sojová tyčka Ti poskytne to samý a zajímalo by mě kolik z těch 15 g bílkovin co z těch tablet přijme zabuduješ do svalstva?...a hlavně jak to poznáš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
saty

|
Zaslal: pá březen 30, 2007 7:21 am Předmět: |
|
|
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=45
nejaky clanok k veci ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 11:13 am Předmět: |
|
|
Deadlift
mozes tvrdsie cvicit, a to je podstatne. A zda sa mi, ze aj svalovka je ovela mensia..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 12:16 pm Předmět: |
|
|
| erik1 napsal: | Deadlift
mozes tvrdsie cvicit, a to je podstatne. A zda sa mi, ze aj svalovka je ovela mensia.. | ...ovšem to vše co jsi popsal NENÍ způsobeno aminokyselinami.....bohužel
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | erik1 napsal: | Deadlift
mozes tvrdsie cvicit, a to je podstatne. A zda sa mi, ze aj svalovka je ovela mensia.. | ...ovšem to vše co jsi popsal NENÍ způsobeno aminokyselinami.....bohužel |
tak mi prezrad cim teda, lebo su fakt drahe, rad usetrim..
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá březen 30, 2007 1:09 pm Předmět: . |
|
|
Amiňáky,BCAA,Glutamín sú veľmi dôležité.Každý dobrý tréner ich predpíše, nehľadiac na to ostatné. _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 1:12 pm Předmět: Re: . |
|
|
| maria napsal: | | Amiňáky,BCAA,Glutamín sú veľmi dôležité.Každý dobrý tréner ich predpíše, nehľadiac na to ostatné. |
Nepodstatný a postradatelný, pokud máš dostatečněj příjem bílkovin...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 2:40 pm Předmět: Re: . |
|
|
| maria napsal: | | Amiňáky,BCAA,Glutamín sú veľmi dôležité.Každý dobrý tréner ich predpíše, nehľadiac na to ostatné. | představ si, že v 50 g proteinu značky začínající SCI je 7,5 g glutaminu a BCAA tolik co do sebe cpou v tabletách...takže se ptám....proč bych je měl draze kupovat ( naprosto zbytečně ) ...pkud nejsem ve výrysu tak měsíc před soutěží ??????????? ( na tohle moje studium biochemie asi nestačí bo každej strejda co si říká trenér to přeci předepíše )
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá březen 30, 2007 2:56 pm Předmět: |
|
|
| erik1 napsal: | Deadlift
mozes tvrdsie cvicit, a to je podstatne. A zda sa mi, ze aj svalovka je ovela mensia.. |
prosímtě, víš na co jsou BCAA??? Doprdele nejdřív si něco přečtu než si to koupím, ne?
BCAA sou jen zdrojem energie pro sval v případě, kdy je nízká krevní glukóza (v těžké dietě), jinak je to vyhazování peněz.
Cvičit tvrději ? Placebo efekt v akci
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá březen 30, 2007 2:59 pm Předmět: Re: . |
|
|
| maria napsal: | | Amiňáky ,BCAA, Glutamín sú veľmi dôležité.Každý dobrý tréner ich predpíše, nehľadiac na to ostatné. |
kraviny na entou
Ty BCAA jsou před závody dobré v době posledních týdnů, kdy jsou sacharidy hodně nízko a jedeš dvoufázově, jinak nemají smysl - jejich využití je tedy 3 týdny v roce u závodníka...
Dobrý trenér hledí na to ostatní a naopak poradí do diety svěřenci spíš dobrý multivitamín, vit.C, kvalitní protein (80% a výš) a pokud jsou finance, tak CEE nebo krealkalyn od lepší firmy, které tě v tréninku skutečně nakopnou....
Obyčejné kafe před tréninekm ti udělá větší službu, než hrst AMINO 2500
|
|
| nahoru |
|
 |
Janikkk
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 4:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
Freimene Freimene......já teď zcela pominu obsahovou stránku věci, neb o ní vím prd, a současně vím, že to nikdy potřebovat nebudu, protože mám dost veškerých aminokyselin z piva  ...ale takhle se opravdu s dámou nemluví...jako chlapi jsme všici kokoti a tak podobně, ale žena je jednou žena, a i nesouhlas se dá vyjádřit taktně...vím, že to nemyslíš zle....ale pls.
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: pá březen 30, 2007 8:26 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Freimene Freimene......já teď zcela pominu obsahovou stránku věci, neb o ní vím prd, a současně vím, že to nikdy potřebovat nebudu, protože mám dost veškerých aminokyselin z piva ...ale takhle se opravdu s dámou nemluví...jako chlapi jsme všici kokoti a tak podobně, ale žena je jednou žena, a i nesouhlas se dá vyjádřit taktně...vím, že to nemyslíš zle....ale pls. |
neser, chtěj rovnoprávnost, tak jí maj mít _________________ jsem jenom blbej kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá březen 30, 2007 8:46 pm Předmět: . |
|
|
Ty možno držíš diétu len tri týždne a papáš v Donalde, ale bežne diéta trvá 12 aj viac týždňov, je prísna a neviem ako by mi svaly udržalo C a káva. _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: so březen 31, 2007 5:42 am Předmět: |
|
|
Freimen
myslim ze tvoja reakcia je trosku mimo ako po obsahovej tak po formalnej stranke, ale to je uz tvoja vec.
Ked si dam BCAA, tak mozem v priebehu celeho cvicenia rovnomerne davkovat prisun do krvi, napr. pri 2hodinovom treningu by to bolo 3x5tabliet
tj. 5700mg Leucin, 2850mg izoleucin, 2850mg valin,
by som rad vedel ako dosiahnes rovnake hodnoty /a vyrazne lacnejsie ako tvrdis/ pomocou proteinu.
A tvrdit ze vyznam BCAA je IBA ako zdroj energie, je minimalne ignorantstvo studii ktore hovoria o ix dalsich prejavoch.
Ja viem ze si velky borec, a ze sa k tebe vysledkami nikdy ani nepriblizim, ale to nic nemeni na fakte, ze
s BCCA sa mi cvici lahsie, a aj po narocnom treningu mam nasledujuce dni viditelne mensiu unavu svalov, takze neviem ci je namieste hovorit iba o placebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|