|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maralo

|
Zaslal: út leden 18, 2011 6:05 pm Předmět: Braní aminokyselin v 15? |
|
|
Může mi to nějak uškodit? Nebo jsou to jen vyhozené prachy? Předem dík za odpověd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: po leden 24, 2011 1:44 pm Předmět: |
|
|
Jak je to s dobou pouzitelnosti BCAA? Mam BCAA Xpress ... na asi rok, jsem to prestal brat, tak me zajima, jestli tomu nemuze neco bejt....jestli se maximalne poseru nebo tak...ono na chuti to bohuzel moc nepoznam, pac uz samo o sobe je to hnusny
EDIT: ted koukam, ze sou jeste mesic v dobe pouzitelnosti...tak sem debil
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Jak je to s dobou pouzitelnosti BCAA? Mam BCAA Xpress ... na asi rok, jsem to prestal brat, tak me zajima, jestli tomu nemuze neco bejt....jestli se maximalne poseru nebo tak...ono na chuti to bohuzel moc nepoznam, pac uz samo o sobe je to hnusny
EDIT: ted koukam, ze sou jeste mesic v dobe pouzitelnosti...tak sem debil |
Ahoj s BCAA by se nic stát nemělo, pokud nejsou v kombinaci s nějakýma ochucovadlama apod. Pokud se jedná o čisté aminokyseliny, tak vydrží i rok po době použitelnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: út únor 01, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: út únor 01, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
V přípravě používám obojí.
A4300 s hovězím kolagenem přes den, půl hoďky po tréninku a BCAA 6000 teda preferuju v sypké formě s carbokomplexem.
15 g před tréninkem, 5 g do pití při tréninku a 10 g po tréninku.
Používají se každé trochu jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st únor 02, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
díky ;) chtěl bych se jeste zeptat kdybych davkoval glutamin jak ho davkovat? před tréninkem s bcaa nebo nějak jinak díky moc :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: út únor 08, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat na nové aminokyseliny, které začalo vyrábět Aminostar - tady na shopu ještě nejsou, ale už jsou na ostatních webech. je to BCAA Extreme Pure XXL 4:1:1 .V čem mi může pomoct tento poměr, myslíte že se hodí do objemovky?
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
primo o tom vyrobku ktery jsi popsal nic nevim ale v bcaa jsou 3 hlavni aminokyseliny L-leucin, L-valin, L-isoleucin, leucin z nich pusobi nejvice anabolicky a proto je v techto bcaa ve vetsim mnozstvi nez ostatni dve...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
| bigflex napsal: | | Chtěl bych se zeptat na nové aminokyseliny, které začalo vyrábět Aminostar - tady na shopu ještě nejsou, ale už jsou na ostatních webech. je to BCAA Extreme Pure XXL 4:1:1 .V čem mi může pomoct tento poměr, myslíte že se hodí do objemovky? |
fakt se chces zeptat nebo se nam tu jen snazis mermomoci cpat ten tvuj slavnej Aminostar? Nic tak obzvlast proti Aminostaru, ale pripada mne, ze jsi tu jen reklama na tuto firmu nic vic. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 08, 2011 11:22 am Předmět: |
|
|
| bigflex napsal: | | Chtěl bych se zeptat na nové aminokyseliny, které začalo vyrábět Aminostar - tady na shopu ještě nejsou, ale už jsou na ostatních webech. je to BCAA Extreme Pure XXL 4:1:1 .V čem mi může pomoct tento poměr, myslíte že se hodí do objemovky? |
BCAA jsou dobré pořád,ale musíš je dávkovat ve velkém a to tě v případě těchto výrobků přijde draho.Konkrétně tyto nevím,nevím...jsou i jiné možnosti.A v objemu to není zase tolik potřeba,protože bys měl mít hodně živin a tím i amin.
|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | díky ;) chtěl bych se jeste zeptat kdybych davkoval glutamin jak ho davkovat? před tréninkem s bcaa nebo nějak jinak díky moc :-) |
Pokud máš Glutamin v práškové formě dávkoval bych ho takto, ráno po probuzení, před a po tréninku a před spánkem, vždy stačí 5g (což je zcela plná čajová lžička) a před spaním bych si dal 10g a co je nejdůležitější v čem to míchat, mám velice dobrou zkušenost, míchat to v grepovém džusu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 02, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
je čas se maličko předvybavit na jaro, takže mě čeká první zkušenost s aminokyselinama
chtěl sem to začít řešit až maličko pozdějc, ale https://obchod.ronnie.cz/s-3015-beef-amino-hydro-4000.html je v týdenní akci, tak sem si říkal, že bych ho vyzkoušel
plánuju to papat ráno před kardiem a pak během tréningu v posilce před kardiem - bylo by to tak správně, nebo by chtělo ještě přidat?
Nemám v aminokyselinách přehled, nehledám žádný super-kvalitní produkt, stačí mi něco, co je ověřené a dobré... byl by tedy tenhle produkt dobrou volbou, nebo se mám kouknout po něčem jiném?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st březen 02, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
guruhonza: Podle mně je to zbytečný si kupovat aminokyseliny at už jsi v dietě nebo v objemu... spíš si kup BCAA a dávkuj ve větším množstvím
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 7:52 am Předmět: |
|
|
| FritzH napsal: | | lookzoR napsal: | | díky ;) chtěl bych se jeste zeptat kdybych davkoval glutamin jak ho davkovat? před tréninkem s bcaa nebo nějak jinak díky moc :-) |
Pokud máš Glutamin v práškové formě dávkoval bych ho takto, ráno po probuzení, před a po tréninku a před spánkem, vždy stačí 5g (což je zcela plná čajová lžička) a před spaním bych si dal 10g a co je nejdůležitější v čem to míchat, mám velice dobrou zkušenost, míchat to v grepovém džusu |
V knize od pana Fořta jsme se dočetl, že glutamin by před tréninkem něml být dávkován. Že to má nějaký vliv na mozek, taky píše, že maximální dávka je 20g /denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 7:53 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | guruhonza: Podle mně je to zbytečný si kupovat aminokyseliny at už jsi v dietě nebo v objemu... spíš si kup BCAA a dávkuj ve větším množstvím |
jj BCAA jsou nej a užitek aminokyselin taky nevidím nějak růžově, radši kvalitní protein a BCAA, glutamin, kreatin.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|