AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maralo

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 6:05 pm    Předmět: Braní aminokyselin v 15? Odpovědět s citátem

Může mi to nějak uškodit? Nebo jsou to jen vyhozené prachy? Předem dík za odpověd
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak je to s dobou pouzitelnosti BCAA? Mam BCAA Xpress ... na asi rok, jsem to prestal brat, tak me zajima, jestli tomu nemuze neco bejt....jestli se maximalne poseru nebo tak...ono na chuti to bohuzel moc nepoznam, pac uz samo o sobe je to hnusny

EDIT: ted koukam, ze sou jeste mesic v dobe pouzitelnosti...tak sem debil
bigflex

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Jak je to s dobou pouzitelnosti BCAA? Mam BCAA Xpress ... na asi rok, jsem to prestal brat, tak me zajima, jestli tomu nemuze neco bejt....jestli se maximalne poseru nebo tak...ono na chuti to bohuzel moc nepoznam, pac uz samo o sobe je to hnusny

EDIT: ted koukam, ze sou jeste mesic v dobe pouzitelnosti...tak sem debil

Ahoj s BCAA by se nic stát nemělo, pokud nejsou v kombinaci s nějakýma ochucovadlama apod. Pokud se jedná o čisté aminokyseliny, tak vydrží i rok po době použitelnosti.
lookzoR

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, chtěl bych se zeptat co by mohlo být teoreticky lepší, jestli komplexní amina ( https://obchod.ronnie.cz/s-2955-anabolic-amino-4300.html )

či

BCAA ( https://obchod.ronnie.cz/s-3295-mega-bcaa-6000.html )

stravu mám opravdu vychytanou, tréninky mají smysl a progres, regeneraci se věnuji pečlivě - kontrastní sprchy, procházky, spánek

myslím že kromě doplňků jedu v rámci svých možností
Lifter750

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V přípravě používám obojí.
A4300 s hovězím kolagenem přes den, půl hoďky po tréninku a BCAA 6000 teda preferuju v sypké formě s carbokomplexem.
15 g před tréninkem, 5 g do pití při tréninku a 10 g po tréninku.
Používají se každé trochu jinak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lookzoR

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky ;) chtěl bych se jeste zeptat kdybych davkoval glutamin jak ho davkovat? před tréninkem s bcaa nebo nějak jinak díky moc :-)
bigflex

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat na nové aminokyseliny, které začalo vyrábět Aminostar - tady na shopu ještě nejsou, ale už jsou na ostatních webech. je to BCAA Extreme Pure XXL 4:1:1 .V čem mi může pomoct tento poměr, myslíte že se hodí do objemovky?
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

primo o tom vyrobku ktery jsi popsal nic nevim ale v bcaa jsou 3 hlavni aminokyseliny L-leucin, L-valin, L-isoleucin, leucin z nich pusobi nejvice anabolicky a proto je v techto bcaa ve vetsim mnozstvi nez ostatni dve...
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bigflex napsal:
Chtěl bych se zeptat na nové aminokyseliny, které začalo vyrábět Aminostar - tady na shopu ještě nejsou, ale už jsou na ostatních webech. je to BCAA Extreme Pure XXL 4:1:1 .V čem mi může pomoct tento poměr, myslíte že se hodí do objemovky?

fakt se chces zeptat nebo se nam tu jen snazis mermomoci cpat ten tvuj slavnej Aminostar? Nic tak obzvlast proti Aminostaru, ale pripada mne, ze jsi tu jen reklama na tuto firmu nic vic.
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bigflex napsal:

BCAA jsou dobré pořád,ale musíš je dávkovat ve velkém a to tě v případě těchto výrobků přijde draho.Konkrétně tyto nevím,nevím...jsou i jiné možnosti.A v objemu to není zase tolik potřeba,protože bys měl mít hodně živin a tím i amin.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
FritzH

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
díky ;) chtěl bych se jeste zeptat kdybych davkoval glutamin jak ho davkovat? před tréninkem s bcaa nebo nějak jinak díky moc :-)

Pokud máš Glutamin v práškové formě dávkoval bych ho takto, ráno po probuzení, před a po tréninku a před spánkem, vždy stačí 5g (což je zcela plná čajová lžička) a před spaním bych si dal 10g a co je nejdůležitější v čem to míchat, mám velice dobrou zkušenost, míchat to v grepovém džusu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je čas se maličko předvybavit na jaro, takže mě čeká první zkušenost s aminokyselinama

chtěl sem to začít řešit až maličko pozdějc, ale https://obchod.ronnie.cz/s-3015-beef-amino-hydro-4000.html je v týdenní akci, tak sem si říkal, že bych ho vyzkoušel

plánuju to papat ráno před kardiem a pak během tréningu v posilce před kardiem - bylo by to tak správně, nebo by chtělo ještě přidat?

Nemám v aminokyselinách přehled, nehledám žádný super-kvalitní produkt, stačí mi něco, co je ověřené a dobré... byl by tedy tenhle produkt dobrou volbou, nebo se mám kouknout po něčem jiném?
Study

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: Podle mně je to zbytečný si kupovat aminokyseliny at už jsi v dietě nebo v objemu... spíš si kup BCAA a dávkuj ve větším množstvím
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FritzH napsal:
lookzoR napsal:

Pokud máš Glutamin v práškové formě dávkoval bych ho takto, ráno po probuzení, před a po tréninku a před spánkem, vždy stačí 5g (což je zcela plná čajová lžička) a před spaním bych si dal 10g a co je nejdůležitější v čem to míchat, mám velice dobrou zkušenost, míchat to v grepovém džusu

V knize od pana Fořta jsme se dočetl, že glutamin by před tréninkem něml být dávkován. Že to má nějaký vliv na mozek, taky píše, že maximální dávka je 20g /denně.
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
guruhonza: Podle mně je to zbytečný si kupovat aminokyseliny at už jsi v dietě nebo v objemu... spíš si kup BCAA a dávkuj ve větším množstvím

jj BCAA jsou nej a užitek aminokyselin taky nevidím nějak růžově, radši kvalitní protein a BCAA, glutamin, kreatin.
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: