Arnie_one: II část

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnie_one: II část  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Arnie_one: II část
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie me by zajimalo, jestli bys drepl to co benchujes ? Me to prijde jako hroznej ulet, kdyz ma nekdo slabsi nohy nez ruce/kozy. Chapu, ze necvici nohy nejakej 60kg kluk co si sem tam jde napumpovat bicaky, ale u cloveka, kterej uz zveda slusne vahy a prece jenom uz cvici trochu vazneji to je dost divny. Ja taky znam par borcu, kteri benchujou kolem 200kg a tilko jim praska pod naporem obrovskych koz, ale pres teplaky jdou videt ty draty do betonu, myslim, ze by nedrepli ani 100kg... To sou proste frajeri kteri cvici dopohody (ja tomu tak rikam) ono co si budem vykladat, pumpovat kozy/ruce je hrozne fajn, ale u noh uz to takova pohoda neni :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Paye

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdo si pak má každej měsíc kupovat nový kalhoty?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
me by zajimalo, jestli bys drepl to co benchujes ? Me to prijde jako hroznej ulet, kdyz ma nekdo slabsi nohy nez ruce/kozy.

tohle zkus napsat Meszarosovi.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival:

ad MT https://forum.ronnie.cz/post509298.html#509298
ad nohy https://forum.ronnie.cz/post499759.html#499759

Moc mě neznáš, takže těžko soudit dle logu. Píšu že mám operovanou tříselní kýlu, klasickým způsobem asi 18 stehu jizva dlouha cca 20cm. Takže co se děje kolem noh a hlavně MT sem opatrný.

Né každý je kulturista, nebo strongman, to je zapotřebí si ujasnit. Já sem čistej amatér, kterej cvičí pro sebe. Musíte si uvědomit, že každý nežije jen posilovnou, i když je to pro mnohé z nás nedílná součást života. Já mám rodinu, dodělaný barák, kterému jsem obětoval 3 roky a 0 cvičení. Vše se na tebe v životě podepíše. Samozřejmě tím se nechci vymlouvat/omlouvat, jen to musíte u každého zohlednit. Ne pro každého je 300kg na MT a nohy nirvána. Klouby v nohách mě neposlouchají od 13 let. Takže žádnej S.sman (Lukáš promine :) ) ze mě nebude a ode mne to nečekejte.
Myslím, že lidí kteří tu slušně valí kvalitně nohy a MT, je tu víc než dost. V mém logu, žádné rekordy touto cestou nebudou.

Na tvoji otázku , ne nedám víc na nohy než na bench, nohy dle minulého logu tuším max 190. (nyní ani nevím)

Samozřejmě díky za kritiku, ta je vždy potřeba, aby měl člověk další motivaci.

Jinak nejaké míry dneska pro představu.
TH=112
lítko=44
stehno=66
krk=44
biceps=47
pas=103
hrudník=144
Draper: Jen do mě, starý kosti se potřebujou hejbat tak mě nešetři :) máš pravdu, tam mělo být pro MĚ těžké nohy.

Tom.K: tys to rozsekal

Naposledy upravil Arnie_one dne so červen 25, 2011 4:49 pm, celkově upraveno 3 krát
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota

Dneska sem šel cvičit, žena mě přemluvila kupodivu super trenik, na ramena takovej malej PR na jednoručky. Spokojenost

ramena:

jednoručky před hlavou:
šikmá lavice:
rozcviceni - 10x9 6x18 6x22 6x27 4x32 4x37
6x52ky 5x52ky 5x42ky

multipress:
tlaky za hlavou
zahřívací: 10x20 6x60
6x100 5x100

jednoručky:
rozpažky 6x14 6x14
predpazovani 6x20 6x18

kladka:
upažování jednou rukou:
6x25 6x20

biceps:
scotovka:
10x15 8x25 8x25 8x35 8x35 8x45 8x40
jendoruč
10x25 10x15 10x10

triceps:
kladka nadhmatem
10x30 10x65 10x80 (rozcvičení)

116x18 116x14 116x10

shyby:
Arnie+20x8

kladka podhmatem:
8x80 8x80 6x80

provaz na kladce:

18x45 12x50 12x45

Jedna fotka z fitka, foceno mobilem, úplnej model, málem z toho praskla čočka mobilu, říkala přítulka

Naposledy upravil Arnie_one dne so červen 25, 2011 6:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty Arnie? Teď mi tak napadá. Pořád přemýšlím, jak je možný zvedat takový balíky na tricepsový kladce a asi jsem to vymyslel. Není to takhle náhodou přes dvojitou kladku? Protože když jsem si uvědomil, že vlastně vážíš těch cca 113 a dnes jsi šel 18 x 118 kg, no to mi řekni jak bys to na jednoduchý kladce proved? To bys musel bejt přibitej k podlaze.

Tak s pravdou ven a rychle, nebo mi selže pistole!

Jo a seš pořád pořádnej pořez!
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ti nevim, kladka je za mnou, tak se na to mrkni. Určitě je to kladkou má lana a jede se me to na ní moc dobře. Když někde potkám retěz, tak to je tragédie.
Bara

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta kladka je dvojitá a já tam dělal 150 třeba.To není možný přepočítat Tome
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro, já to nechtěl nijak přepočítávat. Mě se totiž jen Arnie směje, že zvedam dětský váhy (což je sice pravda), ale dnes mě to trklo proč je to u té kladky takový rozdíl. My máme na triceps jednoduchou kladku a tam když si dám 50 kg tak je to na mě fakt moc. Nevím kolik bych dal na dvojitý, nemám možnost vyzkoušet a taky netuším jak velký je rozdíl mezi řetězem a lanem (my máme řetěz), ale konečně to trošku chápu.

Když jsem si dnes četl kolik sérií a opakování s tou váhou jsi Arnie dal, tak jsem pomalu přestal věřit na fyzikální zákony.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kladky sou vsude jiny, ja zase cumel, kdyz nekdo jel na predkopy 150kg :) ja jezdim max do 50kg a uz je to fakt tezky... Btw arnie jak jako cvicis tlaky s jednoruckama za hlavou ??
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K: ja sem ti říkal, že to je rozdílnou kladkou, to vím sám, řetěz a lana je velkej rozdíl. (aspoň ses vyhecoval )

Jinak 150 už tam nejde dat, max 16kg jendorucka (zezhora vse ostatni drhne) a kotouč přidělanej na závlačku a už ta kladka praská ve švech.

Druhá věc je, že s max 80kg (celá kladka) tam moc lidí nejede, ať se to zdá jakkoliv divný.

hovnival:

Je to samozřejmě, před hlavou. Ja dávám na předkopy 95, takže, jak říkáš rozdíl ve strojích je.

U nás je tedy celá posilovna VITA

věž:
http://www.posilovacizarizeni.cz/detail2.aspx?id=52
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo jo, už to vidím. Zdvojená. My máme tuhle, jen ve starším provedení. http://www.grunsport.eu/cz/deluxe-collection/d0116-4-vez-profi-special
Bara

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem taky dělal vedle Arnie,na tý Zdendový.Tyhle Vita stroje tam stojí za dvě věci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je pravda, dokud tam byla zdenova byla na řetěz max 120kg a to bylo peklo.
Bara

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Jo to je pravda, dokud tam byla zdenova byla na řetěz max 120kg a to bylo peklo.

Max 135 kámo a my tam cpali se Zdenálem ještě 15 jednoručku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnie_one: II část Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: