|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Arnold Classic 2013? |
| Ronny Rockel |
|
0% |
[ 0 ] |
| Edward Nunn |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ben Pakulski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Cedric McMillan |
|
47% |
[ 27 ] |
| Michael Kefalianos |
|
0% |
[ 0 ] |
| Johnnie Jackson |
|
10% |
[ 6 ] |
| Dexter Jackson |
|
36% |
[ 21 ] |
| Marcus Haley |
|
0% |
[ 0 ] |
| Toney Freeman |
|
1% |
[ 1 ] |
| Fouad Abiad |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 57 |
|
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
sledujete, predjudging v plnom prúde _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
Ten Dexter je prostě pěkně stavěnej. Dle mého jedna z nejvyváženějších postav. Vždycky jsem unešenej z jeho latů, jak je má tak osobitě posazený. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
david.lee.hat

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | sledujete, predjudging v plnom prúde |
Samozřejmě
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
sú dosť off, svetlo tomu nepridáva, veľa vyvalených brúch, zatiaľ jasný dex _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
johny super, bude vysoko! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
Podle mě to hodně zkresluje ta kamera, která snímá scénu pro přenos. Je tam hodně světla a úplně to luxuje detaily. Možná je v obrazu ještě nějaký postproces. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
david.lee.hat

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
spadla mi brada, jsem spokojenej...
kašlu na rozhodčí =) já si jako fanda užil
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
Cedric je obrovskej, o něm ještě uslyšíme pořádný věci, ale ten Ben dobře překvapil. Chtěl bych mít místo mého stehna aspoň polovinu jeho lýtka... byl bych spokojenej. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
U mňa Dex, Ben, Ced/Johny, nechápem, čo tam dopekla robí Freeman, ktorý je zdaleka od formy, plus neviem čím upútal, Johny je jasne lepší, ced ked pózuje je to pecka, inak volne pôsobí dosť mimo formu, spredu bez detailov úplne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
já nechápu komentář Salomona a Chicka.... Layne je v pohodě, jen je to prostě kamarád s Benem
na zbytek si ani nestěžuju :D Toneyho mám na 8. místě
|
|
| nahoru |
|
 |
david.lee.hat

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
No a je konec 3 hodiny teraz budou chlapi CUKROVAT  než začne finále.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 02, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
Ced sa pripravenosťou spredu úplne stráca, Freemana stále nepoberám ako kandidáta na top 3, Dex/Ben ako boj o víťaza beriem, ale ďalej kľudne johny/ced/hide..inak celkovo dosť slabá úroveň oproti predošlým ročníkom, čo sa týka prirpavenosti, ced má genetiku ako nik, ale opäť raz je spredu mimo, škoda... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|