|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Arnold Classic 2013? |
| Ronny Rockel |
|
0% |
[ 0 ] |
| Edward Nunn |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ben Pakulski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Cedric McMillan |
|
47% |
[ 27 ] |
| Michael Kefalianos |
|
0% |
[ 0 ] |
| Johnnie Jackson |
|
10% |
[ 6 ] |
| Dexter Jackson |
|
36% |
[ 21 ] |
| Marcus Haley |
|
0% |
[ 0 ] |
| Toney Freeman |
|
1% |
[ 1 ] |
| Fouad Abiad |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 57 |
|
| Autor |
Zpráva |
jirdano

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
jako co vidím občas na zdi na facebooku fotky z physique tak mívaj často perfektní nohy.. jinak k tomu klíčovi - jsem taky strašně zvědavej jak dopadne, navíc v porovnání s mesterem, kdy martin je proti němu znatelně vyrýsovanější, kdežto tomáš má o něco výraznější objemy a opravdu superestetickou postavu co se týká proporcí _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
mester mi na túto kategóriu prijde už príliš rýslý, v európe to možno berú, ale v profi v amerike to až tak nehrotia, naopak klíč môže ísť v tejto kategórii ďaleko, má perfektné estetické proporcie, slušný objem a stále dobré vyrysovanie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | jako co vidím občas na zdi na facebooku fotky z physique tak mívaj často perfektní nohy.. jinak k tomu klíčovi - jsem taky strašně zvědavej jak dopadne, navíc v porovnání s mesterem, kdy martin je proti němu znatelně vyrýsovanější, kdežto tomáš má o něco výraznější objemy a opravdu superestetickou postavu co se týká proporcí |
Já to myslel hlavně zesrandy, máš ohledně noh pravdu a se zbytkem postu do puntíku souhlasím, líp bych to nenapsal... _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá březen 01, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo prosím, zda už dneska je na programu nějaké finále kategorie physique s českou účastí?
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Nevíte někdo prosím, zda už dneska je na programu nějaké finále kategorie physique s českou účastí? |
Ano, kolem jedné hodiny ranní našeho času, pokud soutěž půjde podle plánu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 7:33 pm Předmět: |
|
|
Tak mě napadlo. V Americe bude těch webů co se týče kulturistiky asi víc ne. Nějaký amatéři se určitě ted baví na nějakem chatu o soutěži AC...Co? Nezná tady někdo nějakej, obyčejnej, nevýraznej....něco jako tadyhle ronnie.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
blablabla _________________ Nikoho nemasíruju...
Naposledy upravil Poman dne pá březen 01, 2013 7:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | No škoda ja to dopadlo:/ |
co jak dopadlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
tak to moc dobře nevypadá podle MD:
Milan didn't make top 5! v prejudging
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
Je pravda, že Milan nepostoupil do finále? to přece není možný...
edit.. tak je to možný.. co na to říct, jsem zvědavej, jak se s tím Milan vyrovná. Každopádně to pro mě je furt Pan Kulturista... _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
vypadá to na to, na MD psali že by zřejmě byl umístěn o třídu jinde, kdyby byl méně zavodněný..
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
..,.. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
Guru, jak je to s Milanem, víš? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Guru, jak je to s Milanem, víš? |
No psal mi SMS, že není ve finále, tzn top5. Dodávat, že mu z toho není nijak veselo asi nemá smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|