|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Arnold Classic 2013? |
| Ronny Rockel |
|
0% |
[ 0 ] |
| Edward Nunn |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ben Pakulski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Cedric McMillan |
|
47% |
[ 27 ] |
| Michael Kefalianos |
|
0% |
[ 0 ] |
| Johnnie Jackson |
|
10% |
[ 6 ] |
| Dexter Jackson |
|
36% |
[ 21 ] |
| Marcus Haley |
|
0% |
[ 0 ] |
| Toney Freeman |
|
1% |
[ 1 ] |
| Fouad Abiad |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 57 |
|
| Autor |
Zpráva |
dzordn2

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | Pr!nc napsal: | | Nevíte někdo prosím, zda už dneska je na programu nějaké finále kategorie physique s českou účastí? |
Ano, kolem jedné hodiny ranní našeho času, pokud soutěž půjde podle plánu :) |
Špatně jsem to spočítal, mělo by to být už ve 23h :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
Je mi z toho strašně smutno.
Existuje nějaký video ze semifinále? Hoďte sem dyštak prosím odkaz.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | eSko napsal: | | Guru, jak je to s Milanem, víš? |
No psal mi SMS, že není ve finále, tzn top5. Dodávat, že mu z toho není nijak veselo asi nemá smysl. |
Ani si nedokážu představit to zklamání... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
To jsem zvedav, kdo a o kolik moc byl lepsi nad Milanem... ALE neni tam on o dost mladsi oproti jinym? Priste jim ukaze
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
Dyt tam vypadá ze všech nejlépe...nechápu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
Fotky jsou na íču. Počkejme si na eastlabs nebo team andro. Všichni se na US fórech schodli, že byl měkký a plochý.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 01, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | To jsem zvedav, kdo a o kolik moc byl lepsi nad Milanem... ALE neni tam on o dost mladsi oproti jinym? Priste jim ukaze |
Je mladší. O dost.
Ty fotky nejsou z prvního porovnávání, kde byli ti nejlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
ešteže včas podpísal s amixom..., avšak nie je o čom, mal by ísť tento rok aj arnold europe a minimálne tam spraviť aspoň top 3! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
Nevím no, Milan na finále rozhodně měl.
Edit: s težkým srdcem beru zpět, ty lidi měli neuvěřitelný formy, nohy a hlavně ty KOZY, co to je ku*va ..
(to černé vedle Míly. kozy větší, ramena, rapéz, co tu ku*va je ma mutanta ?) _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Hansen napsal: | Nevím no, Milan na finále rozhodně měl.
Edit: s težkým srdcem beru zpět, ty lidi měli neuvěřitelný formy, nohy a hlavně ty KOZY, co to je ku*va .. |
Všichni jsou taky o pár let starší... Moc čtyřiadvacetiletých závodníků na té soutěži nebylo... Ani ten Fritz to pravděpodobně nevyhraje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 9:37 pm Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | Hansen napsal: | Nevím no, Milan na finále rozhodně měl.
Edit: s težkým srdcem beru zpět, ty lidi měli neuvěřitelný formy, nohy a hlavně ty KOZY, co to je ku*va .. |
Všichni jsou taky o pár let starší... Moc čtyřiadvacetiletých závodníků na té soutěži nebylo... Ani ten Fritz to pravděpodobně nevyhraje... |
Jasné, ale mrkni na další věc, proč si sakra Milda tu prdel nevyhrnul (ty trencle) když ji měl napruhovanou.. jako nemyslím to vůbec zle, sakra jak já sem mu tak fandil .... _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá březen 01, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
Pokud ty fotky jsou opravdu z druhého porovnávání, tak ta konkurence musela být opravdu hrozitánská.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 10:09 pm Předmět: |
|
|
Zatraceni cernosi  Jen takove OT- jsou tam prisne dopingove testy?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|