Assault

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Assault  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Assault
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak so si ho teda objednal, za tu super cenu.ale nevedel som ktoru prichut, tak som vzal z kazdej po jednej pixli.za
idoktor

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Má někdo srovnání? Jsou 2 verze Assault, standart a dražší V2. Co je lepší?
Petey

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Má někdo srovnání? Jsou 2 verze Assault, standart a dražší V2. Co je lepší?

ja som mal obidve,uz niekolko baleni. Ta novsia drahsia verzia (s bcaa) so mnou nic nerobi,ani neviem ze som to vypil. Ta starsia a lacnejsia slape vyborne
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me fungujou obe stejne dobre, plus pridany bcca se urcite taky hodej ale jak uz sem psal, davam toho pomerne dost, takze nejaky babsky davkovani treba fungovat nemusi
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád bych znal názor zkušených stimulantérů, třeba Drapera na účinek nový Assault vs starý. V pondělí si jdu pro dvě možná tři pixle, ale nevím který. O obsah bcaaček mě nejde, jde mi vyloženě o nakopnutí na hodinový trénink.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no muj prvni stimulant to taky zrovna neni.. ale dobre, pockej si na stimulant mastera Drapera btw mam tady obe verze vedle sebe, takze jestli si myslis, ze to nemam odzkouseny, tak ses na omylu
Loudy

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaká je podle vás lepší příchuť? Borůvka nebo malina?
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udajne se slozeni krome pridani BCAAcek nijak nemenilo, takze nevim, proc by mely fungovat jinak. Osobne jsem zadny rozdil nezaznamenal.
Jinak k dotazu na prichut: Mel jsem fruit punch a malinu a dobry obe prichute.

Naposledy upravil Draper dne pá březen 16, 2012 8:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mel taky malinu a fruit punch (2 baleni)) a oba dobry ale stejne to hodnoceni chuti bude vzdycky dost subjektivni vec
m1ro

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Predpokladam, ze ta nejucinnejsi slozka v Assaultu bude beta alanin. Nema nekdo zkusenot s cistym beta alaninem? Neni pak vyhodnejsi koupit ho samotnej? Bezne se prodava treba pul kila za nejakych 7 stovek a je pak moznost moznost davkovat vic, nez Assault kterej zas tak dlouho nevydrzi a davku taky rozdelit na cely den. Premyslim totiz co z techto dvou variant vzit a rikam si jestli je opravdu ta formule tak ucinna, nebo je to predevsim zasluha toho beta alaninu. Ma nekdo zkusenost s obema produkty?
Loudy

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve středu v LAgymu mám v plánu zkusit první dávku assaultu, ale bude to až kolem 7.hodiny...nemá to vliv, když si dám dávku takhle pozdě, na spánek nebo samotný usnutí?
cocman

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Ve středu v LAgymu mám v plánu zkusit první dávku assaultu, ale bude to až kolem 7.hodiny...nemá to vliv, když si dám dávku takhle pozdě, na spánek nebo samotný usnutí?

Sis poridil? Mohl bych od tebe pripadne jednu vyzkouset? Chci si to uz delsi dobu koupit, tak bych to ocenil
Loudy

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Loudy napsal:

Sis poridil? Mohl bych od tebe pripadne jednu vyzkouset? Chci si to uz delsi dobu koupit, tak bych to ocenil

Mám to objednaný a zítra bych si to snad moh vyzvednout na ronnie, takže to ve středu přinesu a vyzkoušíme to
Luster

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:

s usnutim problem ani ne, akorat mi pride, ze se driv probouzim.. zase na druhou stranu, ze bych se cejtil nejak neodpocate se rict neda a to assault beru uz celkem dlouho
Loudy

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Loudy napsal:

s usnutim problem ani ne, akorat mi pride, ze se driv probouzim.. zase na druhou stranu, ze bych se cejtil nejak neodpocate se rict neda a to assault beru uz celkem dlouho

To mi nevadí, chodim spát dlouho a ve čtvrtek v vstávám v 6, takže dřívější probuzení snad nehrozí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Assault Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: