|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
coolluk
|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
to je teda velka diskuze  premyslim jestli assault nevyzkousim, zatim mam NOS fusion a maximalni spokojenost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dogeatdog
|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
Mě osobně Assault trochu zklamal, nějak to nezabírá. Jsem na odměrce a čtvrt, ale jakmile musím brát víc než doporučení výrobce (což je jedna odměrka), beru to jako znouzectnost. Cítím spíš mírné oddálnení únavy než nakopnutí.
Jako nakopávač u mně jednoznačně numero uno je "1MR". _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
pre mna je assault zbytocne vyhodene prachy.aby som daval 2-3 odmerky (kde to uz citim) to si radsej kupim nieco ine.mne funguje "smrtak".pekne louhove kaficko ma pre mna lepsi ucinok ako nejaky assault alebo nieco podobne
|
|
| nahoru |
|
 |
Marvq
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 10:16 am Předmět: assault |
|
|
Assault je zajimavej doplnek ...
Pro ty co se jim nechce cist :
Super doplnek do posilky, mozna?!? ne uplne nejlepsi na behani.
Delsi verze: :
Assault jsem si koupil cca pred 4 mesici jako muj prvni a doposud posledni nakopavac. Behem posilovani mi fakt vyhovoval - libilo se mi to svedeni a rozhodne celkove vetsi motivace do treninku...  .Celkove moc na placebo nedam (ani u kreatinu, ktery jsem jeste na UNI prubnul jsem necitil zadny ucinek), ale v tomhle pripade mi to fakt slapalo.==> do posilky super!
..ale, popravde nevim, jestli ma pozdejsi negativni zkusenost ma s assaultem neco spolecny, ale presto to sem napisu:):
Rozhodl jsem se zucastnit mestskeho behu na 6,3 km a muj cil byl dokoncit tuto trasu pod 25 min. Nejsem zadnej zavodni bezec nebo milovnik nekonecny aeorbky, takze jsem se musel cca 6 tydnu amaetrsky pripravovat. V treninku sem s lehkou rezervou dosahl casu kolem 26 minut, ale byl jsem si jisty, ze soutezni atmosfera (strasne rad soutezim a pred lidma vzdy podam podstatne lespi vykon nez pri "nudnem" treninku) mi beh min. o jednu minutu zkrati. Navic jsem mel tajnou zbran - assault , ktera me nabijela v posilce a dodavala mi pocit neporazitelnost  . Behem zavodu se mi bezelo krasne az cca 100 metru pred cilem totalni vypnuti tela a pad na zem. Jeste jsem parkrat vstal a spadnul, az jsem se uz cca 15 metru pred cilem pouze plazil a sebrali me osetrovatele. Skoncil jsem v jejich stanu s kapackou v ruce a 5 kelimkama vody, ktery byly podminou k odchodu. Ptali se me, jestli jsem si neco nevzal a ja byl v takovem stavu, ze sem nebyl schopnej odpovedet. Popravde mi busilo srdce jako nikdy pred tim - nejak mi nesel dech dohromady s tepem srdce, hodne divnej pocit. Navic jsem mel temer nevyhnutelnej pocit na zvraceni, coz jsem si nemohl dovolit, protoze by bylo vsem jasny, ze sem mel krasne smoulovsky modrej assault a mozna by me z toho stanu vypustili az po dlouhym vyptavani  . Po cca 45 minutach jsem se sebral na tolik, ze sem byl schopnej odejit, ale pomysleni na assault a jeho chut me srazela zpatky na kolena ==> na behani/aerobku nikdy vic! ..
...ale mozna assaultu jen zazlivam a bylo to zpusobeno ca hodinovym cekanim bez vody ve vice jak 16 000 davu pri 27 °C.
|
|
| nahoru |
|
 |
Akulla

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 12:31 pm Předmět: |
|
|
Assault funguje, skutecne staci pul odmerky a clovek je velice dobre nabuzeny, po celem tele pak pocituji mirne mravenceni, spise prijemneho charakteru. Chut napoje je hrozna, sladka a chemicka. Daji se ale na nem zvednout pomerne vetsi vahy, coz je hlavni. Take vyrazne zlepsuje erekci, tvrdost penisu a delku pohlavniho styku. Je to jen muj subjetivni pocit, lide, kteri casto kozumuji silnou kavu, se mnou mozna souhlasit nebudou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
Akulla

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
Nekteri tady psali, ze brneni kuze pusobi rusivym dojmem na cviceni, nejsem stejneho nazoru. A uz vubec nepozoruji stavy uzkosti, pocity na zvraceni, buseni srdce a podobne neprijemnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
Na mě to působí až moc :). Někdy slabo až na omdlení a musím mezi sériema se jít vydýchat k oknu na čerstvý vzduch jinak by to semnou seklo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Assault jsem drive uzival celkem pravidelne a vzdy paradne fungoval, asi nejlepe ze vsech NO produktu, co jsem kdy mel a podobne byly i reakce lidi v okoli, se kteryma jsem se podelil :) . Vlastne si nikdo nestezoval, co si pomatuji az na to svedeni diky beta-alaninu. Samozrejme kazdy na tyhle veci reaguje jinak, na nekoho nemusi pusobit vubec pri jakemkoliv davkovani, nekomu staci male davky, jiny potrebuje vyssi, nekomu nemusi delat dobre a muze vyvolavat vedlejsi ucinky, coz jsou ale spise vyjmecne pripady. Jednoznacne ale doporucuji vyzkouset. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat jaká příchuť Assaultu je nejúspěšnější? Měl jsem vzorek-ovocný punč, a není to špatné, ale zajímal by mě váš názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
| refresh napsal: | | Chtěl bych se zeptat jaká příchuť Assaultu je nejúspěšnější? Měl jsem vzorek-ovocný punč, a není to špatné, ale zajímal by mě váš názor. |
Mne nejvice chutnal malinovy assault, pak asi ovocny punc a jablko _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
Ovocný punč je takovej divnej, teď mám mango pomeranč a ten se taky nedá- už se těším až ho doberu. Další příchuť jsem neměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 1:04 am Předmět: Re: assault |
|
|
| Marvq napsal: | Assault je zajimavej doplnek ...
Pro ty co se jim nechce cist :
Super doplnek do posilky, mozna?!? ne uplne nejlepsi na behani.
Delsi verze: :
Assault jsem si koupil cca pred 4 mesici jako muj prvni a doposud posledni nakopavac. Behem posilovani mi fakt vyhovoval - libilo se mi to svedeni a rozhodne celkove vetsi motivace do treninku... .Celkove moc na placebo nedam (ani u kreatinu, ktery jsem jeste na UNI prubnul jsem necitil zadny ucinek), ale v tomhle pripade mi to fakt slapalo.==> do posilky super!
..ale, popravde nevim, jestli ma pozdejsi negativni zkusenost ma s assaultem neco spolecny, ale presto to sem napisu:):
Rozhodl jsem se zucastnit mestskeho behu na 6,3 km a muj cil byl dokoncit tuto trasu pod 25 min. Nejsem zadnej zavodni bezec nebo milovnik nekonecny aeorbky, takze jsem se musel cca 6 tydnu amaetrsky pripravovat. V treninku sem s lehkou rezervou dosahl casu kolem 26 minut, ale byl jsem si jisty, ze soutezni atmosfera (strasne rad soutezim a pred lidma vzdy podam podstatne lespi vykon nez pri "nudnem" treninku) mi beh min. o jednu minutu zkrati. Navic jsem mel tajnou zbran - assault , ktera me nabijela v posilce a dodavala mi pocit neporazitelnost . Behem zavodu se mi bezelo krasne az cca 100 metru pred cilem totalni vypnuti tela a pad na zem. Jeste jsem parkrat vstal a spadnul, az jsem se uz cca 15 metru pred cilem pouze plazil a sebrali me osetrovatele. Skoncil jsem v jejich stanu s kapackou v ruce a 5 kelimkama vody, ktery byly podminou k odchodu. Ptali se me, jestli jsem si neco nevzal a ja byl v takovem stavu, ze sem nebyl schopnej odpovedet. Popravde mi busilo srdce jako nikdy pred tim - nejak mi nesel dech dohromady s tepem srdce, hodne divnej pocit. Navic jsem mel temer nevyhnutelnej pocit na zvraceni, coz jsem si nemohl dovolit, protoze by bylo vsem jasny, ze sem mel krasne smoulovsky modrej assault a mozna by me z toho stanu vypustili az po dlouhym vyptavani . Po cca 45 minutach jsem se sebral na tolik, ze sem byl schopnej odejit, ale pomysleni na assault a jeho chut me srazela zpatky na kolena ==> na behani/aerobku nikdy vic! ..
...ale mozna assaultu jen zazlivam a bylo to zpusobeno ca hodinovym cekanim bez vody ve vice jak 16 000 davu pri 27 °C. |
Zajímavej příběh
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
Děkuju, mě se právě ten punč zdá takový moc "umělý", teď váhám mezi jablkem a malinou, ale u maliny se taky bojím té umělé "pachutě". Jablko možná bude dobrá volba.
|
|
| nahoru |
|
 |
juradosty

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
| refresh napsal: | | Děkuju, mě se právě ten punč zdá takový moc "umělý", teď váhám mezi jablkem a malinou, ale u maliny se taky bojím té umělé "pachutě". Jablko možná bude dobrá volba. |
Já mám jablko a jsem teda spokojenej ..jak s chuti tak hlavne s ucinosti fakt to funguje a to sem toho vyzkousel dost;)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|