Balista - Marche ou creve

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Balista - Marche ou creve  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Balista - Marche ou creve
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
Úterý 8.4.2014
volno

Masáž!!!

Jinak ptal jsem se jednoho očaře na laserovou korekci zraku (nosím čočky) a ten mi řekl, že lidi, kteří trpí krátkozrakostí by neměli zvedat víc než 15kg! Chápu, že ty tlaky jsou i v hlavě a očích obrovské při velkých vahách, ale 15kg? Takže končím s trojbojem, vzpíráním a cvičením obecně, na baráku a zahradě bude makat drahá polovička a až za mnou přijde v práci některá kolegyně, jestli bych nevyměnil barel s vodou, tak jí řeknu "je mi líto, ale špatně vidím na dálku"
Máte s tím někdo zkušenost?

Dneska pozvedy (do 14kg)

takže když budeš papat klobásky a nabereš 20kg tak ti puknou oči?

jahaha sem si to představil to je bomba :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Balista

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
Balista napsal:
Úterý 8.4.2014
volno

Masáž!!!

Jinak ptal jsem se jednoho očaře na laserovou korekci zraku (nosím čočky) a ten mi řekl, že lidi, kteří trpí krátkozrakostí by neměli zvedat víc než 15kg! Chápu, že ty tlaky jsou i v hlavě a očích obrovské při velkých vahách, ale 15kg? Takže končím s trojbojem, vzpíráním a cvičením obecně, na baráku a zahradě bude makat drahá polovička a až za mnou přijde v práci některá kolegyně, jestli bych nevyměnil barel s vodou, tak jí řeknu "je mi líto, ale špatně vidím na dálku"
Máte s tím někdo zkušenost?

Dneska pozvedy (do 14kg)

takže když budeš papat klobásky a nabereš 20kg tak ti puknou oči?

jahaha sem si to představil to je bomba :D

Konečně mám aspoň motivaci shodit nějaký ten lůj Když zhubnu třeba pět kilo, tak pak budu moct zvedat ne 15, ale 20kg!
Balista

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 14.4.2014
trénink#72/14
S#11-1
XXtreme Aréna, Praha

16:45
- protažení a mobilita

- dřepy
5/20-60-90kg
4/110kg
3/125-125-140kg
2/145kg! OR!
1/ 150-155 (0x)-152-155- 160kg! OR!

- bench-press
5/20-60-75kg
4/85kg
3/ 95-100-105- 110kg! OR!
2/115kg! OR!
3/110kg
1/120kg! OR!
3/100kg
5/80-80-80kg

- protažení a mobilita
19:00

Včerejší trénink byl poměrně úspěšný 4 z 5ti osobáků nebyly plánované. Když jsem dřepnul 2x 145, tak jsem si řekl, že zkusím vyjet jedničkama kam to půjde. 150 šlo, ale dole mě to trochu vzalo dopředu. U 155 mě vzalo dole tolik dopředu, že jsem si řekl "s*ru na dřep, negativní fáze předklonu je taky dobrej cvik" a přes hlavu jsem to zahodil Nesplněných 155 mě tolik nasr*lo, že jsem konečně dal i těch 160kg! Dlouho jsem neměl z osobáku takovou radost. Je za tím ale hodně nazvedaného železa, než jsem se dostal ze 135kg (osobák z listopadu) na těch 160. Za letošek by to mělo být v trojboji už přes 400 tun Na benchi jsem měl vyjet do 115kg pro dvě opakování, ale přišlo mi to lehké, tak jsem zkusil i těch 120 a to tam taky padlo jako nic Něco na tom Sheikovi bude
Dneska bohužel nedobrovolné volno a zítra dobrovolné a masáž Ve čtvrtek zase jedu na západ, tak se asi během víkendu, když bude čas, zastavím v Primě ve Varech. Dám si tak týden až dva deload a pak se vrhnu na další silovku. Buď znovu Sheika, nebo jinou výživnou.. ( musím to probrat s šéftrenérkou )
Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To se dobře čte, gratuluju.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kulíšek

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádička, pane
šmajdy

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře jedeš
Balista

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2014 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi, Coolich, šmajdy: díky

Úterý 16.4.2014
volno

Včera bohužel volno, jednání se protáhlo, že jsem pak přišel domů a ani nevečeřel a šel spát.. Nejradši bych místo toho šel zvednout kamion nebo dva
Dneska plánované volno a masáž
Zítra mám jet do Varů, tak snad před tím ještě alespoň stihnu něco pozvednout u Kulicha v tělocvičně..
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2014 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Metoda systém-úspěch je, zdá se, o něco lepší než experimentování s kočkopsem. Super, budiž tenhle log příkladem pro všechny ostatní a taky toho, že je lepší cvičit dle osvědčených programů, než vymejšlet vlastní kokotiny.

EDIT: Tím kočkopsem samozřejmě nenarážím na Tebe, ale na všechny bojs, co si koupěj permici do fitka a napíšou si vlastní tréninkovej program, páč tomu rozuměj víc než Sheiko, Roman, Smolov, Tsatsouline, McIlroy a další programingoví nýmandi :)
Moocha

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlastní programování má výhodu v tom, že se můžeš zaměřit na svoje slabiny. Sheiko ani korte nemysleli na to, že máš slabé vzpřimovače nebo třeba brutální hrudní hyperkyfózu. Další výhodu bych viděl v tom, že čím víc kravin naprogramuješ a čím vícekrát se spálíš, tím lepší v tom příště budeš.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2014 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Vlastní programování má výhodu v tom, že se můžeš zaměřit na svoje slabiny. Sheiko ani korte nemysleli na to, že máš slabé vzpřimovače nebo třeba brutální hrudní hyperkyfózu.

A přesně od toho je tu spousta jiných programů. Případně trenéři, kteří jsou schopni udělat malý a nenásilný zásah do funkčního programu, aby se zaměřili na slabiny.

Moocha napsal:
Další výhodu bych viděl v tom, že čím víc kravin naprogramuješ a čím vícekrát se spálíš, tím lepší v tom příště budeš.

Pokud to přežiješ ;) A upřímně řečeno, zrovna tady na fóru je spousta takových, co se permanentně jen pálí...
Balista

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 16.4.2014
volno

Masáž a fyzio

Čtvrtek 17.4.2014
trénink#73/14
deload
XXtreme Aréna, Praha

- pozvedy
- bench-press
- vznosy

Pátek 17.4.2014
trénink#74/14
deload
Prima Fitness, Karlovy Vary

- dřepy
- doplňky
- břicho

Sobota 18.4.2014
trénink#75/14
K#31
okolí Klínovce

- MTB cca 1,5 hodiny (kopečky)

trénink#76/14
deload
Prima Fitness, Karlovy Vary

- bench-press
- doplňky
- břicho

Neděle 20.4.2014
trénink#77/14
K#33
okolí Klínovce

- MTB cca 2,5 hodiny (víc kopečků)

Pondělí 21.4.2014
volno

Zápis jen v rychlosti. Dneska už zase v domácí tělocvičně u Kulicha. Zítra volno, fyzio a masáž. Do konce týdne pojedu lehce a od příštího týdne nová silová rutina
spekounP

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau

jakou rutinu planujes, jestli to neni tajny
Balista

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Plán je na 8 týdnů a je to nečekaně.....Sheiko

K tomu 2x týdně vzpírání, abych se do toho konečně trošku dostal. A jako bonus ještě nějaká kondice, aby se neřeklo.
No a rád bych zase něco najel na kole a doplnil sbírku vyšlápnutých kopců
Turakam

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Od heika ma odrádzajú tie dvojfázové drepy v rámci tréningu a pod., ako to riešite, to dvakrát rozcvičujete/zahrievate po tom predeli, ale ako, toto sa mi zdá veľmi zvláštne a neviem si predstaviť ako by som išiel na tú druhá fázu?
Balista

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Před těmi druhými dřepy už se znovu nerozcvičuju. Většinou ta druhá fáze začne stejně nějakou sérií kolem 50%, takže jako rozcvičení beru těch prvních několik lehkých sérií.
Ze začátku té rutiny (prvních pár týdnů), kdy mám váhy nejvíc podseknuté, navíc při několika posledních sériích tlaků už začínám druhou fázi dřepů, tak tam není ani taková pauza..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Balista - Marche ou creve Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: