|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michoo
|
Zaslal: út leden 17, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
U Extrifitu jsem nikde nevidel napsano, ze jsou FREE.
Myslel jsem to tak ze Multipower a BCAA z 4fitness jsou stejne kvalitni. Ze jsou kvalitnejsi nez Extrifit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: út leden 17, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | filipino23 napsal: | | skusal si niekto zohnat cisty LEUCIN,VALIN,ISOLEUCIN a zarobit si vlastne BCAA?? |
Ano |
a? oplati sa to? ci je lepsie si kupit tabletove od nejakej firmy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út leden 17, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | | Rostislaw napsal: | | filipino23 napsal: | | skusal si niekto zohnat cisty LEUCIN,VALIN,ISOLEUCIN a zarobit si vlastne BCAA?? |
Ano |
a? oplati sa to? ci je lepsie si kupit tabletove od nejakej firmy? |
Když si pročteš posledních pár příspěvků tak na to příjdeš do čeho investovat, samostatně tě to výjde stejně jako dohromady a určtitě ne tablety když už tak kapsle či prášek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út leden 17, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | filipino23 napsal: | | Rostislaw napsal: | | filipino23 napsal: | | skusal si niekto zohnat cisty LEUCIN,VALIN,ISOLEUCIN a zarobit si vlastne BCAA?? |
Ano |
Když si pročteš posledních pár příspěvků tak na to příjdeš do čeho investovat, samostatně tě to výjde stejně jako dohromady a určtitě ne tablety když už tak kapsle či prášek. |
no myslel som kapsle.ale ked si zase vezmes ze budes brat 20g BCAA denne tak tie kapsle ta vyjdu sakra draho.napr. od extrifitu 5g BCAA je 10 kapsli. (t.j. 20g=40kapsli)vyslo by balenie na 12dni.a myslim si ze davka pod 5g nema zmysel.ak nie opravte ma.aspon tak mi to bolo vysvetlene od Mistra severnich cech
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út leden 17, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | | Rostislaw napsal: | | filipino23 napsal: | | Rostislaw napsal: | | filipino23 napsal: | | skusal si niekto zohnat cisty LEUCIN,VALIN,ISOLEUCIN a zarobit si vlastne BCAA?? |
Ano |
Když si pročteš posledních pár příspěvků tak na to příjdeš do čeho investovat, samostatně tě to výjde stejně jako dohromady a určtitě ne tablety když už tak kapsle či prášek. |
no myslel som kapsle.ale ked si zase vezmes ze budes brat 20g BCAA denne tak tie kapsle ta vyjdu sakra draho.napr. od extrifitu 5g BCAA je 10 kapsli. (t.j. 20g=40kapsli)vyslo by balenie na 12dni.a myslim si ze davka pod 5g nema zmysel.ak nie opravte ma.aspon tak mi to bolo vysvetlene od Mistra severnich cech |
No tak když se ti zdá, že Extrifit je drahý, tak kup něco jiného, jsou i opolovinu levnější bcaačka stejné kvality v práškové formě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út leden 17, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
netvrdim ze extrifit je drahy.to bola prva znacka co ma napadla.bolo to len pre porovnanie.ja som to myslel skor na dlhsie obdobie.cca 3 mesiace, ci by sa radsej neoplatilo kupit kazde zvlast a zmiesat to doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mar
|
Zaslal: út leden 17, 2012 3:27 pm Předmět: BCCA z lidských vlasů, aneb nevědomý kanibalizmus |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Veškerý BCAA jsou vyrobeny v Číně, firmy jako Extrifit, Nutrend, ale i zahraniční mají pouze svůj obal do kterého tyto Bcaa made in china dávají. Pokud chceš kvalitu tak asi Reflex. Jinak ty Bcaa made in china se dají koupit za hubičku i ve velkým u nás, chce to jen hledat, jinak jsou vzhedově i chutově naprosto identické s Extrifitem, ale cenově poloviční. |
Je fakt, že BCAA většinou jsou z Číny, což bohužel znamená, že výchozí surovina nebývá jen ptačí peří, ale i lidské vlasy. Kdo nevěří, ať si to vyhledá na netu. Vlastně se dá říct, že kdo konzumuje BCAA, provdědobně se dopouští kanibalizmu. Je to nechutná představa, ale co proti tomu dělat, když žádný z výrobců neuvádí, co byla původní surovina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út leden 17, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
90 % chemikálií je z Číny - dokonce takoví výrobci jako Sigma Aldrich nakupuje v Číně. Jedná se o produkty kvalitní a chápu, že plno lidí nad tím, když je něco z Asie jen pohrdavě kouká, ale faktem je, že zanedlouho bude většina světové produkce z Číny a Indie. Já kupuji chemikálie v hodnotě stovek tisíc korun z drtivé většiny taky původem z Číny. Nemám s nima jakýkoliv problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
ivolens
|
Zaslal: út leden 17, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | U Extrifitu jsem nikde nevidel napsano, ze jsou FREE.
Myslel jsem to tak ze Multipower a BCAA z 4fitness jsou stejne kvalitni. Ze jsou kvalitnejsi nez Extrifit. |
Volné aminokyseliny = jednotlivé aminokyseliny, nevázané ve vazbách = FREE. Neexistují v přírodě osamocené 3 aminokyseliny BCAA. Je vyroben samotný l-leucin, samotný l-valin a samotný l-isoleucin. Tyto volné aminokyseliny se spolu v následném kroku výrobního procesu zhomogenizují (smíchají) v libovolném poměru (mimochodem jediný správný je 2:1:1 ve prospěch dvojnásobného zastoupení l-leucinu). Jakmile jsou aminokyseliny jednotlivě, jsou volné, neboli FREE. Libovolné značky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 18, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
| ivolens napsal: | | Michoo napsal: | U Extrifitu jsem nikde nevidel napsano, ze jsou FREE.
Myslel jsem to tak ze Multipower a BCAA z 4fitness jsou stejne kvalitni. Ze jsou kvalitnejsi nez Extrifit. |
Volné aminokyseliny = jednotlivé aminokyseliny, nevázané ve vazbách = FREE. Neexistují v přírodě osamocené 3 aminokyseliny BCAA. Je vyroben samotný l-leucin, samotný l-valin a samotný l-isoleucin. Tyto volné aminokyseliny se spolu v následném kroku výrobního procesu zhomogenizují (smíchají) v libovolném poměru (mimochodem jediný správný je 2:1:1 ve prospěch dvojnásobného zastoupení l-leucinu). Jakmile jsou aminokyseliny jednotlivě, jsou volné, neboli FREE. Libovolné značky. |
a je teda lepsie kupit kapslove bcaa alebo VOLNE, ktore si doma zamiesam v 2:1:1
|
|
| nahoru |
|
 |
ivolens
|
Zaslal: st leden 18, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | | ivolens napsal: | | Michoo napsal: | U Extrifitu jsem nikde nevidel napsano, ze jsou FREE.
Volné aminokyseliny = jednotlivé aminokyseliny, nevázané ve vazbách = FREE. Neexistují v přírodě osamocené 3 aminokyseliny BCAA. Je vyroben samotný l-leucin, samotný l-valin a samotný l-isoleucin. Tyto volné aminokyseliny se spolu v následném kroku výrobního procesu zhomogenizují (smíchají) v libovolném poměru (mimochodem jediný správný je 2:1:1 ve prospěch dvojnásobného zastoupení l-leucinu). Jakmile jsou aminokyseliny jednotlivě, jsou volné, neboli FREE. Libovolné značky. |
a je teda lepsie kupit kapslove bcaa alebo VOLNE, ktore si doma zamiesam v 2:1:1 |
KAPSLOVANÉ JSOU VOLNÉ! JE TO TOTÉŽ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
--
edit, viz pravidla fóra!
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
| ivolens napsal: | | filipino23 napsal: | | ivolens napsal: | | Michoo napsal: | U Extrifitu jsem nikde nevidel napsano, ze jsou FREE.
a je teda lepsie kupit kapslove bcaa alebo VOLNE, ktore si doma zamiesam v 2:1:1 |
KAPSLOVANÉ JSOU VOLNÉ! JE TO TOTÉŽ. |
viem ze je to to iste, ale ci je lepsie si kupit kapslovane alebo si ich doma sam pripravim.odpadne mi tak platenie za krabicky, kapsle, a primesy ktore sa pouzivaju pri kapslovani.taktiez mi pride ze ked si kupim kazde zvlast je to lacnejsie,ale mozno sa mylim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|