|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MikTek
|
Zaslal: ne únor 09, 2014 10:03 pm Předmět: BEAR-R |
|
|
Ahoj,
pro změnu se chystám dát si BEARa, do ted jsem jezdil většinou FB,Korte,GVT,HST, občas nějaký vymyšlený split...tak jsem si řekl, že ochtnám i tuhle metodu, po třech letech bych řekl, že už bych to mohl i obstojně zvládnout.Dal jsem si tam víc dřepů, protože mám vyzkoušeno...jak nedřepuju, nerostu...nebo rostu, ale pomaleji...
Kritika?Rady?Díky :)
Udělal jsem si tedy tento rozpis :
(Strečink samozřejmě)
Maximálky na 5 opak:
BP - 75kg
MT - 90kg
Dřepy - 90kg
Pondělí:
Bench 2x5 - 75kg ; 10x5 - 68kg
Přítahy VČ v předklonu 2x5 - 55kg ; 10x5 - 50kg
Upažování s JČ 4x10 - 11kg (na ruku)
Bicepsový zdvih s VČ 4x10 - 38kg
Triceps zdvih s JČ za hlavou 4x10 - 20kg
Úterý:
Volno
Středa:
Dřep 2x5 - 90kg ; 10x5 - 81kg
MT 2x5 - 90kg ; 10x5 - 81kg
Výpony ve stoje s VČ 4x10 - 40-50kg
Sed-leh 4x20 - BW
Zdvih nohou v lehu 4x20 - BW
Čtvrtek:
Volno
Pátek:
Shyby (nadhmatem široko) (Kladka není k dispozici...) 2x8 - BW ; 6x5 - BW
Tlaky s JČ na rovné lavici 14x5 - 21kg (na ruku)
Pullover 4x12 - 22kg
Upažování s JČ ve stoje 4x10 - 11kg
Sobota:
Dřep 2x5 - 90kg ; 10x5 - 81kg
Zakopávání 4x12 - 25-30kg
Výpony ve stoje s VČ 4x10 - 40-50kg
Sed-leh 4x20 - BW
Zdvih nohou ve visu 4x15 - BW
Neděle:
Volno
27 let/ 193cm / 93kg / 44% Svaloviny / 15% Tuku / Ektomorph
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marzochi
|
Zaslal: ne únor 09, 2014 10:25 pm Předmět: |
|
|
Čau,
promin ale máš to sestaveny uplně blbě.
středa dřep a mt to je totální vražda spodních zad, to prostě nejde
zařadit 2x tydně zadni dřep v tak vysoke intenzite to je taky nerealny zvladnout, pokud chceš za každou cenu 2x tydně dřep tak ten druhej dej přední a opravdu lehce.
Zbytečně moc doplnkovych cviků.
Váhy máš naprosto přestřelené, nemužeš začínat v prvním týdnu gold série na hranici svých možností, cílem je tady konstantne každy tyden přidávat, což se mi zdá reálné při gold seriích v prvnim tydnu 75% 1rep max a 65% na work seriích (nejlépe ještě alespon p 5kg ubrat).
vzhledem k tomu že pišeš že to bude tvuj prvni program podobneho typu, doporučil bych ti zvolit jednoduchy rozpis 3x tydne Bench+shyby, Dřep+military, Mrtvola+tlaky (nebo neco jineho), A gold série zvolit maximalně na 75% 1 rep max a worky na 65% a 4 tydny přidavat 2,5-5kg pak udělat týden pauzu, vrátit se s váhou do 2.-3. týdne a další 4 tydny přidavat. Stejne tak podle pocitu mužeš přidávat work série až na 15 sérií.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 10, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
souhlas, musis mit kam pridavat
mas zbytecne moc doplnku, nebezpecne moc cviceni, regeneraci neokecas
vem to jenom 3x tydne po dvou cvicich ( a bricho nebo lytka)
drep+bench, pritahy+push pressy, mrtvola+bradla
pokud mas moc energie, pridej serie, ale ne intenzitu nebo cviky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po únor 10, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě díky za rady, ale abych trošku oponoval na první post...dřepy a MT jsem třeba ted cvičil 3měsíce 3x týdně ve FB tréninku a záda v pohodě :)
Je pravda, že je to docela záhul, ale 5-6 tréninků a zvykl jsem si...a roste to potom docela brutálně, a uregenim to v pohodě, přitom třeba u korteho mám s regenem docela problém a to je defacto taky 3x týdně 3 velké partie...každý to má holt jinak nastavený vevnitř.
PRoblém je, že z časových důvodů ted nemůžu do fitka, musím se spoléhat na domácí "posilku"...a není to o tom, že bych si čas nechtěl udělat...poslední 3 roky bodybuildingem žiju, takže jde vše stranou, kromě práce tedy...a ta mě ted dost omezila na pár měsíců.
Domácí posilka je jen :
Velká tyč + železo do 100kg, 2x JČ,hrazda na shyby,multi lavice (bench, rozpažky, vesla, předkop) + kraviny na kardio.
Takže třeba ten legpress...
Napadá Vás tedy jak to sestavit lépe s těmito možnostmi?
Díky díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po únor 10, 2014 3:59 pm Předmět: |
|
|
Jo a na ty váhy...jsem blbec...jsem to nastavil rovnou na max a uplně jsem zapoměl na tý příhozy každej týden...to je administrativní chyba :)) díky
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po únor 10, 2014 4:30 pm Předmět: |
|
|
Lepší takto ?
Po:
Dřepy 2x5 - 71kg + 10x5 - 61kg
Bench 2x5 - 58kg + 10x5 - 53kg
Sed-leh 4x20 - BW
Zdvih nohou 4x20 - BW
Út:
Volno
St:
Přítahy VČ v předklonu (nadhmat) 2x5 - 38kg + 10x5 - 33kg
Tlaky s VČ za hlavou 2x5 - 18kg + 10x5 - 15kg
Biceps zdvih s VČ 4x10 - 20kg
Čt:
Volno
Pá:
MT 2x5 - 71kg + 10x5 - 61kg
Bradla doma asi nedám...někdo nápad jak? :)
Alternativně teda Tlaky s JČ? 14x5 - 11kg
Výpony ve stoje s VČ 4x10 - 28kg
So+Ne - regen,stretch
Díky za ochotu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 10, 2014 4:31 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: |
Velká tyč + železo do 100kg, 2x JČ,hrazda na shyby,multi lavice (bench, rozpažky, vesla, předkop) + kraviny na kardio.
.
Napadá Vás tedy jak to sestavit lépe s těmito možnostmi?
|
(celni)drep+bench
pritahy (shyby)+push press
mrtve tahy+ uzky bench _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po únor 10, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
[/quote]
(celni)drep+bench
mrtve tahy+ uzky bench[/quote]
U toho čelního dřepu mám problémy, strašně blbě se mi drží tyč a nedávám tím pádem 100% koncentraci na procítění svalů atd. Nějaký fígl nemáš?Zkoušel jsem křížem, jakoby dlaně jako misky vah...fakt nevím, proto dělám jen s činkou na trapech.
Místo přítahů vč teda shyby na ty záda, jasný a úzký bench...nechápu, že jsem si na něj nevzpoměl když ho cvičim na střídačku s f.tlakma pořád :)
Ten rozpis jinak se Ti zdá ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 10, 2014 5:00 pm Předmět: |
|
|
(celni)drep+bench
mrtve tahy+ uzky bench[/quote]
U toho čelního dřepu mám problémy, strašně blbě se mi drží tyč a nedávám tím pádem 100% koncentraci na procítění svalů atd. Nějaký fígl nemáš?Zkoušel jsem křížem, jakoby dlaně jako misky vah...fakt nevím, proto dělám jen s činkou na trapech.
Místo přítahů vč teda shyby na ty záda, jasný a úzký bench...nechápu, že jsem si na něj nevzpoměl když ho cvičim na střídačku s f.tlakma pořád :)
Ten rozpis jinak se Ti zdá ok?[/quote]
pokud nezvladnes klasicky vzperacsky uchop, tak nech klidne ruce natazene pred sebou, cinka zapadne mezi krk a delty a ani se nehne
pripadne ten krizovy, ale zase je to na tom ulozeni cinky
lokty tlac nahoru, dlane smeruji dolu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po únor 10, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
Tak mám dnes odcvičeno, dle opraveného rozpisu, bylo to dost easy, což jsem čekal 1.týden 1.den...ale lepší než to přestřelit, tak jsem to dělal v super sériích dřep+sedleh a bench+zdvih nohou a tím už jsem se trošku i vyřádil, jinak bych u toho usnul :)
Jinak jaký si tam dáváte časování?Mě s lehčíma váhama u těch 10-12serií vyhovuje 2-0-3, ale tipuju, že třetí týden už to tak nepůjde
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 10, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | Tak mám dnes odcvičeno, dle opraveného rozpisu, bylo to dost easy, což jsem čekal 1.týden 1.den...ale lepší než to přestřelit, tak jsem to dělal v super sériích dřep+sedleh a bench+zdvih nohou a tím už jsem se trošku i vyřádil, jinak bych u toho usnul :)
Jinak jaký si tam dáváte časování?Mě s lehčíma váhama u těch 10-12serií vyhovuje 2-0-3, ale tipuju, že třetí týden už to tak nepůjde |
jestli ej to lehke, prihod serie, klidne i na 20+ _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po únor 10, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
Mě to napadlo, ale přišlo mi to přemrštěný, jsem si řikal aby se to neminulo účinkem, uvidím příště, kdyžtak přidám...
Jsem zvyklej na víc cviků, tak mi strašně přišlo, že se flákám :) ale už mám vyzkoušeno, že je pravda...méně je více
Kolega mi říkal i něco o tréninku typu Simons něco..neříká to někomu něco?já to jěště neslyšel, ale kolega je trošku lidový vypravěč tak kdo ví co to bude
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 10, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
@MikTek:
Nechápu, že maj lidi potřebu permanentně "tunit" osvědčené tréninkové programy...
Simonsem zřejmě myslel Louieho a Westside Barbell. Pokud máš PL ambice, může Ti jejich systém fungovat. Pokud cvičíš za jiným účelem, pak to zřejmě není pro Tebe. Pro nezávodníka imho příliš překombinovaný. Ale jinak je LS programing guru :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: út únor 11, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
Přéésně tak ŽelKoule...dneska jsem si ho odchytl a začal vyzpovídat...to víš, že je to PL trénink a jěště zamotanej.
Žádné profi ambice nemám, jsem od přírody papírák (ekt), takže považuju za úspěch už to, že při mém povolání jsem za 3 roky udělal ze 71kg aktuálních 93kg a z toho 22kg přírůstku je cca 4kg tuku...a to jsem na začátku neměl na kosti vážně nic jiného než kůži
193cm a 71kg...představ si jak to mohlo vypadat.
Cvičím pro své vyžití, zálibu a možná i pro tu mojí ženskou, v neposlední řadě i pro vybudovanou závislost na endorfinový vlně po pořádnym tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|