běh a silový trénink ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - běh a silový trénink ?  Úvodní stránka -> Trénink -> běh a silový trénink ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Chodíte pravidelně běhat ?
samozřejmě ne
18%
 18%  [ 9 ]
samozřejmě ano
30%
 30%  [ 15 ]
jak kdy... jak kdy...
26%
 26%  [ 13 ]
ne ale chtěl/a bych
24%
 24%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 49

Autor Zpráva
Topděfka

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci se vlichocovat,nohy máš fakt hezký,na tvym místě 99,9 procent holek bude max.spokojeno.já tě chápu,ale takhle nějak maj ženský nohy vypadat...investuj svůj drive do něčeho jinýho :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KVETINKA-K

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
nechci se vlichocovat,nohy máš fakt hezký,na tvym místě 99,9 procent holek bude max.spokojeno.já tě chápu,ale takhle nějak maj ženský nohy vypadat...investuj svůj drive do něčeho jinýho :)

víš co pošlu ti ještě jednu fotku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger
KVETINKA-K

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tímhle nejsem spokojená...
LJ

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KVETINKA-K napsal:
To je jasný...evidentně pod těma plavkama nejsi opálená !!! Jinak máš nohy svalnatý z běhu :) ale fakt minimálně a jen tě to opticky klame když na ně koukáš vsedě na WC že sou tlustý.
KVETINKA-K

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
KVETINKA-K napsal:
To je jasný...evidentně pod těma plavkama nejsi opálená !!! Jinak máš nohy svalnatý z běhu :) ale fakt minimálně a jen tě to opticky klame když na ně koukáš vsedě na WC že sou tlustý.

tohle pro mě není rada, já jsem jen chtěla poradit...škoda. Když to holky dokážou vyrýsovat nohy tak já taky...
hruda

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Napis ako cvicis v posilke nohy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, nesol, nepij vodu, stáhni cukry a natři si je barvou, za pár dnů máš proužky jako "holky" .
KVETINKA-K

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hruda napsal:
Napis ako cvicis v posilke nohy.

Začínám na kole nebo běhám, na zahřátí, a pak si dám 3 série na sjížděči po 15 opakování na každou nohu, pak mám v sedě na boky a třísla 3 série po 20 opakování, pak mám předkopávání 3 série po 10 opakování, zakopávání 3 série po 25 opakování a lýtka 3 série po 20 opakování a nakonec běhám na pásu 20 minut, pak jdu na stepper a to mám 10 minut na nejjrychlejší stupeň a nakonec mám na půl hodiny kolo a nakonec ještě břicho
KVETINKA-K

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
OK, nesol, nepij vodu, stáhni cukry a natři si je barvou, za pár dnů máš proužky jako "holky" .

Já nechci vypadat jako kulturistka a to bych neměla už vůbec žádná prsa, jen se na mě podívej...:)
Mathaus

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:36 am    Předmět: Kebi Odpovědět s citátem

Nemyslim si ze by v tom mel byt nejaky problem. Co vim tak i vytrvalostni bezci se obcas protahnou v posilce. Nevim jestli mas uplne stejne treninky kazdy den. A dva dny sprint k tomu. Pokud je to vazne jen doplnek a nezalezi na pribirani a podobne, tak 2x tydne by to stacilo a udelat jen zakladni cviky s lehkou vahou a vice opakovanima. Asi bych moc nedrepoval a spis se zameril na horni polovinu tela. Da se jit po treninku kdyz je cas a jeste nejaka energie. Jinak me zajima jestli trenujes nekde v klubu, nebo jen sam pro sebe behas.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
KVETINKA-K

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:53 am    Předmět: Re: Kebi Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
Nemyslim si ze by v tom mel byt nejaky problem. Co vim tak i vytrvalostni bezci se obcas protahnou v posilce. Nevim jestli mas uplne stejne treninky kazdy den. A dva dny sprint k tomu. Pokud je to vazne jen doplnek a nezalezi na pribirani a podobne, tak 2x tydne by to stacilo a udelat jen zakladni cviky s lehkou vahou a vice opakovanima. Asi bych moc nedrepoval a spis se zameril na horni polovinu tela. Da se jit po treninku kdyz je cas a jeste nejaka energie. Jinak me zajima jestli trenujes nekde v klubu, nebo jen sam pro sebe behas.

No jsem to tady už psala, že mám trénink v posilovně jen 3x týdně, jinak, běhám, předcvičuju 2x týdně aerobik a ten dělám i závodně a pak ještě zancuju v akcentu v ostravě disco dance a to jsou asi nejnamahávější tréninky...na kondici...a ke každému cvičení mám spalovač, ale druhá věc je ta, že většinou sice shodím, někdy mi jdou vidět hodně žíly, což se mi na mě moc nelíbí, ale vždycky zhubnu i v prsech a celkově horní polovině těla a to jsem pak moc vychrtlá
KVETINKA-K

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:59 am    Předmět: Re: Kebi Odpovědět s citátem

ale budu se tou radou řídit...:) děkuji...moc si toho vážím, za tu ochotu:)
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pridat vice sacharidu amozna se nebat lehce i tukuvis,at drzis horejsek pekne naplneny,ale opatrne s tim,najit to spravne.
Kebi

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych taky trosku poradil, me osobně hodně pomohlo rychle vybihani kopcu, mam tu jeden takovy je to asi 300 metru lehci a nasleduje 200 metru ostry kopec, dohromady jsem to vybyhal vzdycky maximalni rychlosti co jsem byl schopnej a sbihal lehkym klusem (koncil jsem teprve az jsem ho nebyl schopnej vybehnout), daval jsem to 2x tydně misto sprintu, jak litka tak stehna zestihlely. + teda trenink co jsem popsal nahore. mozna se mnou nebude nekdo souhlasit takze klidne argumentujte pro a proti,, vzdycky se najde neco lepsiho .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mathaus

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nevim kebi, ale po tomhle ji ty nohy narostou jeste vic. Sprinty a podobne radosti ti pekne nafoiknou nohy. A jak to rikal Mike. Chce to trosku upravit stravu pokud je to tak viditelny problem. Ale s tim treninkem v posilce to neni spatne. Fakt se tam da jit v podstate kdykoliv a vzit to jen lehce. At si svaly zvyknou na ten pohyb a trosku zatez.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - běh a silový trénink ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: