|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| den ked sa prezeriem do prasknutia: |
| si davam 1x za mesiac |
|
19% |
[ 14 ] |
| si davam 1x za 2 mesiace |
|
11% |
[ 8 ] |
| si davam ked mam chut |
|
49% |
[ 35 ] |
| kazdy den |
|
19% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 71 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
od doby co sem zjistil , ze mam trochu zvysenej cukr , tak seru na nejaky praseci dny a carbs nepresahnou za den 600g a to jen v komplexnich ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Babsi

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:06 pm Předmět: Re: "best prasaci den" |
|
|
PIČA JSTE HOVNO CHLAPY..
JÁ BĚHEM HODINY:
2 CROISSANTY
TATRANKA
2× BEBE DOBRÉ RÁNO
0,5 KG TVAROHU S GRANKEM
5 SUCHARŮ
A KOUSEK ZELENINOVÝHO SALÁTU....
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
No tak je to teda fakt extremni hardcore... respektah _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:13 pm Předmět: |
|
|
babsi to snim klidne na jeden zatah za 10min _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:13 pm Předmět: |
|
|
je jsem jednou snedl mravence, kdo nesnedl mravence, neni spravnej chlap _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:14 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | je jsem jednou snedl mravence, kdo nesnedl mravence, neni spravnej chlap |
znamej z kyrgyzstanu rikal, ze u nich neni chlap ten, kdo si nezasoulozi s oslici _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | je jsem jednou snedl mravence, kdo nesnedl mravence, neni spravnej chlap |
a já jednou na hudebním táboře.....
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:23 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | je jsem jednou snedl mravence, kdo nesnedl mravence, neni spravnej chlap | taky jsme je žrali, takoví kyselí byli :P
|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elmvna

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:35 pm Předmět: |
|
|
cca za jednu hodinu: maso s cestovinami, ryzovy nakyp (asi pol kilovy), tabulka bielej cokolady, sacok racii s polevou, balik Hobbits susienok, 2kaiserky s dzemom, pol sacka karameliek, asi cela vianocka s lekvarom a arasidovym maslom.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:38 pm Předmět: |
|
|
| elmvna napsal: | | cca za jednu hodinu: maso s cestovinami, ryzovy nakyp (asi pol kilovy), tabulka bielej cokolady, sacok racii s polevou, balik Hobbits susienok, 2kaiserky s dzemom, pol sacka karameliek, asi cela vianocka s lekvarom a arasidovym maslom. |
jak se po necem takovem pak citis? Ja se cca do pul hodiny (mozna jeste drive) zacnu priserne potit a tecu a tecu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | a tecu a tecu |
|
|
| nahoru |
|
 |
elmvna

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 8:44 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | elmvna napsal: | | cca za jednu hodinu: maso s cestovinami, ryzovy nakyp (asi pol kilovy), tabulka bielej cokolady, sacok racii s polevou, balik Hobbits susienok, 2kaiserky s dzemom, pol sacka karameliek, asi cela vianocka s lekvarom a arasidovym maslom. |
jak se po necem takovem pak citis? Ja se cca do pul hodiny (mozna jeste drive) zacnu priserne potit a tecu a tecu | hmm. tak ja si oddychnem pol hodinu, a zerem dalej. :)) aspon takto to vyzeralo skoro cely mesiac po sutaziach. :)) ale.. uz soim sa ako-tak ukludnil. :) ale.. potit som sa uz potom ani nepotil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|