blázen:VOLNO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - blázen:VOLNO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> blázen:VOLNO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem během 2 hodin najezdil cca 12km na kole, projížděl jsem se a hledal místa, kde by se dal procvičit, resp. zlepšit úchop a síla předloktí zhruba takovým způsobem:

samozřejmě, že nelezu po zdech ani se neudržím jen rukama, takže nějaký pomáhání nohama tam bylo, ale statický držení taky není špatný ikdyž jsem žádnou ideální zídku nenašel a lozit lidem po zdech a plotech asi nebude nejlepší řešení :D ještě jsem nedohledal, buď budu okupovat dětský hřiště s prolízačkama nebo si něco najdu v lese
každopádně zhruba můj plán na příští měsíc +- je 2-3x týdně trénink úchopu + zad (něco na shyby snad najdu) a budu to střídat s 2-3x týdně tréninkem prsou, tricepsu a nějak odšmrdlat i nohy a břicho... možná se za ten měsíc tak 1-2x dostanu do posilovny, tak bych tam odcvičil nějaký základní cviky, uvidíme
každopádně mě teď nechutně pálí prsty (poslední články prstů), takže už toho víc nenapíšu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyby tak spadnul nějakej blaaaazen v objemu tak má od cvičení na pár tejdnů pokoj asi D:D:D
blazen

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D no takhle jsem naštěstí nepadal, ale evidentně je dobrý naučit se padat a až potom se o něco takovýho pokoušet :D
blazen

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

původně jsem dneska nechtěl nikam jít i kvůli tomu, že mě ráno krutě bolely prsty ale odpoledne už to byla pohoda a jediný, co mě trochu bolelo byly záda, tak jsem vyrazil do lesa našel jsem šikovnou větev na shyby a opuštěný hřiště, kde ještě něco vymyslím ale už dneska jsem si protáhl střed těla tímto:

a shyby mi dneska šly až překvapivě dobře (2x5 podhmat a 4x5 nadhmat, obojí na šíři ramen)
zítra teda doma prsa+tricepsy..
blazen

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6 kol (3x po obědě + 3x navečer) :

15x tricepsové kliky
max. x zkracovačky
20x kliky

+ nějaký ten dřep
blazen

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3 hodiny nohejbal.. a od příštího týdne začínají poslední 3 turnaje (3 soboty za sebou) sezony, takže se začínám každý den celkově protahovat - poslední dobou mému dolnímu zkříženému syndromu zrovna moc nepomáhají ztuhlý spodní záda, takže strečink a strečink :)

EDIT: asi začnu dělat dřepy po milionu opakování, protože jsem byl zase po tom nohecu úplně bez síly v nohou a to prostě nejde : ( nejhorší je, že se to tréninkem vůbec nezlepšuje

další EDIT: pracák mi zřejmě v říjnu přidělí práci pro absolventy v nějaké firmě, takže výhledově to vidím na posilovnu cca od půlky listopadu (do té doby budu asi šaškovat venku), po Novém roce dám konečně poprvé kreatin a pak uvidím, co dál, ale snad už se do toho budu moct konečně (po kolikáté už :D ) opřít
blazen

PříspěvekZaslal: po září 05, 2011 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na hodinku se lehce protáhnout (nechápu, z čeho mě pořád bolí křídla) - cliff hang, obrácené kliky 2x10
blazen

PříspěvekZaslal: út září 06, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5x5 shyby nadhmat (poslední 2 série nadoraz), cliff hang (dnes obzvlášť vypečený po těch shybech)
blazen

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rychlá půlhodinovka:
8x8 inverted rows (nevím jak to nazvat, když jsem spuštěnej tak tělo jako přímka je jakoby mírně šikmo hlavou dolů a při přítahu je tělo vodorovně / možná je hlava trochu výš než nohy)
5x12 tricepsové kliky
body prop
něco jako plank (výchozí poloha v kliku, akorát to provádím na 1,5m vysoké prolézačce, kde se držím propnutýma rukama - víc než na šíři ramen - a nohy mám u sebe opřený o nárty)

blazen

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

navečer ještě 1,5 hodiny nohejbal.. příprava na domácí sobotní turnaj
blazen

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cliff hang (10+5+5+5+ pár "shybů" jak je to jen v této pozici možné)
doma nějaký břicho

zítra si dám úplný klid a budu se jen extrémně protahovat
blazen

PříspěvekZaslal: ne září 11, 2011 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včerejší turnaj 6. místo ze 16... průměrný výsledek no

a po turnaji jsme ještě hráli dvojky a nějak se mi podařilo si dojebat achilovku (a možná mě do ní i píchla včela, bylo jich tam moc) a pořád ji cítím, kvůli bolesti mi dělá problém i obout si boty takže na to hodím nějakou mastičku a když to nepomůže, tak skočím k felčarovi
kuše

PříspěvekZaslal: ne září 11, 2011 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ta videa hodně dobrá
blazen

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jenom doma nějaký břicho... zítra se pravděpodobně pokusím zničit co nejvíc cvikama
a ta achilovka se sice zlepšuje ale stejně mě štve... ono to bolí jen v krajních polohách (při natáhnutí lýtka na obě strany), tak zatím mažu 3-4x denně a doufám, že do soboty budu 100% připravený, protože jedeme vyhrát na turnaj v těžké konkurenci (takový druhý vrchol sezony)
blazen

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem věděl, že v dešti nemám nikam chodit :/ bohužel jsem se neposlechl...

venku:
shyby nadhmat 4,2 - od prvního opakování mě krutě bolelo zápěstí a nemohl jsem se tou rukou ani udržet, takže shyby konec
inverted rows 4x10 (nějaký těžký)
body prop
spešl plank

doma:
kliky 3x30
zadní kliky 3x12
mix na břicho

večer dám buď ještě pár dřepů s vlastní vahou nebo si možná půjdu zahrát nohec, ať tu achilovku rozhýbu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - blázen:VOLNO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: