dneska jsem během 2 hodin najezdil cca 12km na kole, projížděl jsem se a hledal místa, kde by se dal procvičit, resp. zlepšit úchop a síla předloktí zhruba takovým způsobem:
samozřejmě, že nelezu po zdech ani se neudržím jen rukama, takže nějaký pomáhání nohama tam bylo, ale statický držení taky není špatný ikdyž jsem žádnou ideální zídku nenašel a lozit lidem po zdech a plotech asi nebude nejlepší řešení :D ještě jsem nedohledal, buď budu okupovat dětský hřiště s prolízačkama nebo si něco najdu v lese
každopádně zhruba můj plán na příští měsíc +- je 2-3x týdně trénink úchopu + zad (něco na shyby snad najdu) a budu to střídat s 2-3x týdně tréninkem prsou, tricepsu a nějak odšmrdlat i nohy a břicho... možná se za ten měsíc tak 1-2x dostanu do posilovny, tak bych tam odcvičil nějaký základní cviky, uvidíme
každopádně mě teď nechutně pálí prsty (poslední články prstů), takže už toho víc nenapíšu
původně jsem dneska nechtěl nikam jít i kvůli tomu, že mě ráno krutě bolely prsty ale odpoledne už to byla pohoda a jediný, co mě trochu bolelo byly záda, tak jsem vyrazil do lesa našel jsem šikovnou větev na shyby a opuštěný hřiště, kde ještě něco vymyslím ale už dneska jsem si protáhl střed těla tímto:
a shyby mi dneska šly až překvapivě dobře (2x5 podhmat a 4x5 nadhmat, obojí na šíři ramen)
zítra teda doma prsa+tricepsy..
3 hodiny nohejbal.. a od příštího týdne začínají poslední 3 turnaje (3 soboty za sebou) sezony, takže se začínám každý den celkově protahovat - poslední dobou mému dolnímu zkříženému syndromu zrovna moc nepomáhají ztuhlý spodní záda, takže strečink a strečink :)
EDIT: asi začnu dělat dřepy po milionu opakování, protože jsem byl zase po tom nohecu úplně bez síly v nohou a to prostě nejde : ( nejhorší je, že se to tréninkem vůbec nezlepšuje
další EDIT: pracák mi zřejmě v říjnu přidělí práci pro absolventy v nějaké firmě, takže výhledově to vidím na posilovnu cca od půlky listopadu (do té doby budu asi šaškovat venku), po Novém roce dám konečně poprvé kreatin a pak uvidím, co dál, ale snad už se do toho budu moct konečně (po kolikáté už :D ) opřít
rychlá půlhodinovka:
8x8 inverted rows (nevím jak to nazvat, když jsem spuštěnej tak tělo jako přímka je jakoby mírně šikmo hlavou dolů a při přítahu je tělo vodorovně / možná je hlava trochu výš než nohy)
5x12 tricepsové kliky
body prop
něco jako plank (výchozí poloha v kliku, akorát to provádím na 1,5m vysoké prolézačce, kde se držím propnutýma rukama - víc než na šíři ramen - a nohy mám u sebe opřený o nárty)
včerejší turnaj 6. místo ze 16... průměrný výsledek no
a po turnaji jsme ještě hráli dvojky a nějak se mi podařilo si dojebat achilovku (a možná mě do ní i píchla včela, bylo jich tam moc) a pořád ji cítím, kvůli bolesti mi dělá problém i obout si boty takže na to hodím nějakou mastičku a když to nepomůže, tak skočím k felčarovi
dneska jenom doma nějaký břicho... zítra se pravděpodobně pokusím zničit co nejvíc cvikama
a ta achilovka se sice zlepšuje ale stejně mě štve... ono to bolí jen v krajních polohách (při natáhnutí lýtka na obě strany), tak zatím mažu 3-4x denně a doufám, že do soboty budu 100% připravený, protože jedeme vyhrát na turnaj v těžké konkurenci (takový druhý vrchol sezony)
já jsem věděl, že v dešti nemám nikam chodit :/ bohužel jsem se neposlechl...
venku:
shyby nadhmat 4,2 - od prvního opakování mě krutě bolelo zápěstí a nemohl jsem se tou rukou ani udržet, takže shyby konec
inverted rows 4x10 (nějaký těžký)
body prop
spešl plank
doma:
kliky 3x30
zadní kliky 3x12
mix na břicho
večer dám buď ještě pár dřepů s vlastní vahou nebo si možná půjdu zahrát nohec, ať tu achilovku rozhýbu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru