|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Páči sa vám môj blog??? |
| Ano |
|
34% |
[ 29 ] |
| Nie |
|
10% |
[ 9 ] |
| Blog áno ale ty nie |
|
27% |
[ 23 ] |
| Ujde to |
|
7% |
[ 6 ] |
| Radový normálny blog |
|
19% |
[ 16 ] |
|
| Celkem hlasů : 83 |
|
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: út březen 24, 2009 10:14 pm Předmět: |
|
|
DAkujem pekne, nečakal som nejaké kladné ohlasy, kazdopádne nie som zo sebou spokojny. Neznášam sa na seba pozerať: _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
xx76
(ban)
|
Zaslal: út březen 24, 2009 10:45 pm Předmět: |
|
|
bodybuildere, co to máš na obličeji za vředy?
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: út březen 24, 2009 10:46 pm Předmět: |
|
|
Nemate niekto skusenosti so spalovacom od Universal?? Animal Cuts??? _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út březen 24, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
forma hodne dobra, nevim co se ti nezda :) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: út březen 24, 2009 10:48 pm Předmět: |
|
|
Bohužial. Vyrážky alebo vredy to mám už od Puberty, až do teraz nemožem za to , berem všetky možnné veci na tvaá a zatial nič nepomáha . Môžete tvrdit že je to s AS, ale s toho to niej e urcite. Ci ich uz berem alebo nie. Proste je to tak ako to je. Aj mna to sere a velmi moc,, A behom dna mam tvar ukludnenu.Velmi zle to vyzera po cviceni _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: út březen 24, 2009 10:49 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | forma hodne dobra, nevim co se ti nezda :) |
Dekuji , ale tu šišku by som si dal co mas ako obrázok _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
|
| nahoru |
|
 |
xx76
(ban)
|
Zaslal: út březen 24, 2009 10:53 pm Předmět: |
|
|
tak si zajdi ke kožnímu lékaři. V nejlepším případě Ti předepíše roaccutane a zlepší se to minimálně o 90%...
Vlastní zkušenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út březen 24, 2009 10:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: út březen 24, 2009 11:08 pm Předmět: |
|
|
MO tesnu guma mam na ponožkách, preto mám take malo otlaky:D _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út březen 24, 2009 11:32 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | Bohužial. Vyrážky alebo vredy to mám už od Puberty, až do teraz nemožem za to , berem všetky možnné veci na tvaá a zatial nič nepomáha . Môžete tvrdit že je to s AS, ale s toho to niej e urcite. Ci ich uz berem alebo nie. Proste je to tak ako to je. Aj mna to sere a velmi moc,, A behom dna mam tvar ukludnenu.Velmi zle to vyzera po cviceni | me hodne pomohl zinek (aspon 60mg dene) a na oblicej jenom voda , vsecko ostatni akorad podrazdi , vysusi pokozku a je to jeste horsi a omezit mlecny vyrobky ...
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st březen 25, 2009 9:21 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | bodybuilder4 napsal: | | Bohužial. Vyrážky alebo vredy to mám už od Puberty, až do teraz nemožem za to , berem všetky možnné veci na tvaá a zatial nič nepomáha . Môžete tvrdit že je to s AS, ale s toho to niej e urcite. Ci ich uz berem alebo nie. Proste je to tak ako to je. Aj mna to sere a velmi moc,, A behom dna mam tvar ukludnenu.Velmi zle to vyzera po cviceni | me hodne pomohl zinek (aspon 60mg dene) a na oblicej jenom voda , vsecko ostatni akorad podrazdi , vysusi pokozku a je to jeste horsi a omezit mlecny vyrobky ... |
Skúsim to a uvidm co sa stane _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 25, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
Bodybuildere vypadáš dobře a soudě podle fotek budeš výborný pózer. Nalepil jsi na sebe nějakou hmotu navíc, nadruhou stranu hodně vody. Tak hodně štěstí do formy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|