bolest při běhání

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - bolest při běhání  Úvodní stránka -> Trénink -> bolest při běhání
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Martas napsal:
to mas pravdu ze zalezi na trenovanosti.
to je jasne, ze kdyz si bezel v aerobni spise anaerobnim prahu cely tyden ze ses pretrenoval, ja tu mluvim o obecne vytrvalosti, coz je do 70% maxima tepove frekvence.

myslis ze kdyz budes behat rychleji na treninku vytrvalost ze ti to prospeje? to je prave omyl

dulezite je znat energeticke pasma, to je zaklad. kdyz je budes porusovat, tak se proste pretrenujes

Však já v tomhle nejsem odborník, běhám spíš pocitově a podle svejch možností .... běhám někdy intervaly, nejvíc 4.5 kiláčky a občas si prdnu 15-20 km .... pro mě je důležitý, že tak nějak mi roste výkon, co se cooperáku týče tak jsem za dva roky šel z 2.8km na 3.3km ... Každodenní běhání, obzvlášť u člověka, kterýho "píchá v nochách", jsem prostě neviděl jako dobrej nápad.... toť můj názor k tomuhle tématu :)) ... a běhat jen po betoně je dle mýho skromnýho amatérskýho názoru totální 3.14čovina a nejlepší cesta si ty kolena odrovnat během pár let :) ... ale určitě na to bude víc názorů a pohledů :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - bolest při běhání Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: