Bolest ramene

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest ramene  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolest ramene
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pimpy

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 1:23 pm    Předmět: Bolest ramene Odpovědět s citátem

Zdravím, asi před 3-4 dny mě začalo bolet pravé rameno takovou tupou bolestí, která občas pokračuje asi tak do půlky délky bicepsu. Rameno bolí na boční straně. Bolest cítím jenom pokud je ruka v klidu, když cvičím bolest úplně odezní a vrátí se zase jenom v klidovém stavu. Při pohybu rukou do všech možných směrů, při klikách, tlacích rameno nebolí. Máte někdo s tímhle zkušenost?

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spashett

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam stejny problem jiz nekolik let.. u me uz to vyustilo, ze s tim jdu jiz podruhe na artroskopii ramene. Dle magneticke rezonance je problem s rotatory ramene a zanetem ramenni bursy.
Pimpy

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak doktor mi dělal s ramenem všemožný pohyby + ještě nákej rengen, asi sono. Říkal, že vůbec neví co s tím je a podle vyšetření co dělal, žádný nálezy.
Za tejden prej znova na kontrolu a pak se uvidí, možná rehabilitace.
Poman

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pimpy napsal:
Tak doktor mi dělal s ramenem všemožný pohyby + ještě nákej rengen, asi sono. Říkal, že vůbec neví co s tím je a podle vyšetření co dělal, žádný nálezy.
Za tejden prej znova na kontrolu a pak se uvidí, možná rehabilitace.

Jinej doktor. Jinak pan doktor tě chce poslat na rehablitaci a neumí určit diagnozu? No takový mám nejradši
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
Ja mam stejny problem jiz nekolik let.. u me uz to vyustilo, ze s tim jdu jiz podruhe na artroskopii ramene. Dle magneticke rezonance je problem s rotatory ramene a zanetem ramenni bursy.
Tak jsme na tom stejně - už je to více než rok a občas o rameni ani nevím, ale třeba včera jsem v autě odepínal pás a myslel, že bolestí porodím ježka:o ( a to ani necvičím...nic, o co by člověk stál:o (
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Spashett napsal:
Tak jsme na tom stejně - už je to více než rok a občas o rameni ani nevím, ale třeba včera jsem v autě odepínal pás a myslel, že bolestí porodím ježka:o ( a to ani necvičím...nic, o co by člověk stál:o (

Nestraš mě. Zítra jdu s výsledky magnetické rezonance ramena k doktorovi. Měl jsem tam zánět a při cvičení to není v pořádku
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam, ze ramena ted frcijou. Snad v kazdym druhym logu ctu, jak ma nekdo rameno v haji. Cele roky jsem se radoval, ze se mne tohle netyka, az posledni asi 3 mesice docela dost a diky tomu prakticky ani necvicim

edit: Pomane setri svoji energii a nic nepis
Poman

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Koukam, ze ramena ted frcijou. Snad v kazdym druhym logu ctu, jak ma nekdo rameno v haji. Cele roky jsem se radoval, ze se mne tohle netyka, az posledni asi 3 mesice docela dost a diky tomu prakticky ani necvicim

Byl jsem dnes přes 12 hodin v ordinaci...jediný co mě zajímá je teď čuprová večeře číslo 3 a kvalitní film než umřu
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

U mě je nejhorší to že jsem nikdy problém s ramenem neměl. Najednou přijde jeden zkurvenej zánět a je dlouhodobě v píči. Žádný úraz, žádné přetěžování (v rámci možností :-) )
Imdrunk

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 12:01 am    Předmět: Bože né Odpovědět s citátem

Lidi nevíte co s tim? V Pátek jsem dělal trénink ramenou a až prapodivně mě to po odjetých sériích píchalo v levým rameni, ale chtěl jsem to přebušit jako všechny moje bolístky. V pondělí jsem jel prsa a dělalo mi problém dát ruku před sebe a nebo jakoby když se zatíná biceps do pravýho úhle s ramenem tak jsem měl pocit jako kdyby mi to mělo vyskočit z kloubu Bral jsem to jako únavu a pěkně jsem to prokrvil a rozhejbal takže mě to nebolelo. Ale dneska už jsem bušit radši nešel, protože takovou bolest co mi způsobuje dát tu ruku jen před sebe je až neskutečný . Nemáte s tim někdo zkušenosti? Fakt nechci bejt zase chorus a do léta necvičit :X. Může to bejt třeba jen skříplej sval, nebo nataženej? Nebo možná jsem teď dost zesílil a ramena to ku zbytku těla neutáhly tak se hodily marod? Fakt nevim, poraďte prosím. Díky
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 1:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Draper napsal:

U mě je nejhorší to že jsem nikdy problém s ramenem neměl. Najednou přijde jeden zkurvenej zánět a je dlouhodobě v píči. Žádný úraz, žádné přetěžování (v rámci možností :-) )

Vsak ja take ne. Normalne jsem sel na trenink, ani naznak neco, co by pripominalo bolest ramene a u BP uz pri rozcvicovacich seriich jsem vedel, ze neco neni ok. Pracovni nesly vubec, a tak jsem se na to vykaslal, sel na jednorucky, kde jsem nedal tlaky ani s 15kg. Dal jsem 3 tydny volna, pomalu s tim zacal cvicit, i kdyz trochu pres bolest a musel jsem uzpusobit techniku nekterych cviku, ale nektere cviky jsme musel vypustit uplne (zvlastni ze treba military press sel naprosto bez problemu, ale jakekoliv tlakove cviky v leze byly nemozne) a diky tomu, ze jsem rameni trochu uhybal , jsem to ve svem dosud poslednim treninku dosral uplne, protoze mne ona slabsi ruka selhala pri posl. na krev opakovani franc. tlaku, cinka se mne prevazila na jednu stranu, coz doprovazel zvuk jak kdyz se trha hard a bye bye...
Pimpy

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ještě před doktorem sem šel do posilky, odjel sem nohy včetně dřepů a rameno nic, bez bolesti. Hned po nohou sem šel na ramena a zas bez bolesti. Tlaky, rozpažky, obrácenej pek dek. Nic. Docvičim, přijdu domů, lehnu k telce a rameno začne bolet, zase hnusnou nepříjemnou tupou bolestí. Dneska ráno sem zas nesl v podpaždí těkýho kompa k autu a zas nic. Pochybuju, že to bolet takhle přestane, takže mě určitě čeká ještě doktor.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pimpy napsal:
Tak ještě před doktorem sem šel do posilky, odjel sem nohy včetně dřepů a rameno nic, bez bolesti. Hned po nohou sem šel na ramena a zas bez bolesti. Tlaky, rozpažky, obrácenej pek dek. Nic. Docvičim, přijdu domů, lehnu k telce a rameno začne bolet, zase hnusnou nepříjemnou tupou bolestí. Dneska ráno sem zas nesl v podpaždí těkýho kompa k autu a zas nic. Pochybuju, že to bolet takhle přestane, takže mě určitě čeká ještě doktor.

Určitě. To je jediný člověk který dokáže (ve většině případů) na základě RTG, sono či MRI určit správnou diagnozu. Není důvod si myslet že přijde Ježíš, dotkne se tě a vyléčí ti rameno, prostatu a bankovní konto
Pimpy

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Pimpy napsal:

Určitě. To je jediný člověk který dokáže (ve většině případů) na základě RTG, sono či MRI určit správnou diagnozu. Není důvod si myslet že přijde Ježíš, dotkne se tě a vyléčí ti rameno, prostatu a bankovní konto

Nepřímo navazuju na doktora co řikal, že by to taky mohlo za týden zmizet. Což sem si nemyslel, už po pár dnech bolesti. Ale malinkou šanci sem si dával
Spashett

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ha, tak uz mam datum na artroskopii ramene.Koncem dubna jdu znovu do vojenske nemocnice v Praze tak uvidime jak to dopadne tentokrat. Kazdopadne jsem do ramene dostal castecnou artrozu a jeste neco (nevim jak se to jmenuje). Uplne v prvnim kroce mi doktor predepsal prasky jmenem MELOVIS. Rikal at je beru dva mesice a potom se uvidi jak to dopadne a svete div se, po vsem co jsem vyzkousel jsem zacal brat jeden prasek denne a bolest pri i po cviceni odeznela. Dobral jsem dve krabicky (krabicka na mesic) a hle, bolest ramene byla behem 3 dnu zpatky. Na zaklade toho jsme se s doktorem domluvili na te artroskopii a se slovy "do te doby vam napisu MELOVIS abyste mohl cvicit" jsem si tak krasne oddychnul. V Baleni je napsano, ze se da uzivat i dlouhodobe, takze by to nemuselo mit zadne vedlejsi ucinky a doplatek je velice prijemny. Za momentalni 3 krabicky = 90 dni uzivani jsem doplacel krasnych !!!!!!! 30kc !!!!!!. Takze muzu v klidu cvicit a necekat na operaci v bolestech.
Zkuste se u toho vaseho doktora pozeptat na tento produkt, na jednu krabicku.. ihned po 2 dnech uzivani obrovska uleva... to je moje zkusenost, treba vam to pomuze alespon od aktualni bolesti...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bolest ramene Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: