Boxerské okénko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Boxerské okénko  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Boxerské okénko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tys boxoval do ted bez bandazi?...ja bych vzal oboje a vyzkousel si to:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:

jj, bez nich, ved aj tak moje ruky vyzeraju Oboje kupovat zbytocne nebudem....tak snad tie elasticke.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Bazzy napsal:

jj, bez nich, ved aj tak moje ruky vyzeraju Oboje kupovat zbytocne nebudem....tak snad tie elasticke.

já mam zrovna oboje.. Mě osobně vyhovujou bavlněný 4m a na zápas 2,5m. Elastický nemam rád, ale pokud bych to měl objektivně zhodnotit, tak bavlněný se líp motaj, elastický jsou zase lepší v "trvanlivosti" resp. bavlněný po x praních "zhrubne ta látka" až to má člověk jak naškrobený, ty elastický co sem měl mi přišlo, že se malinko smrskli ale jinak se s nima nic nedělo po praních. Asi nejlepší sou takový ty mezi "poloelastický" nevim jak přesně se to jmenuje. Ale to sou jenom detaili, v podstatě je uplně jedno, který si koupíš.
Bilescu

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi čim vyplňujete boxovací pytle...já ho mam vyplněnej petkama s pískem (větší váha) a kolem nich uvnitř molitany ale stejně je to takový tvrdý a dát do toho ránu holou pazourou tak si snad zlámu prsty
c87

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja pouzivam elasticke, vyhovuju mi 4 metrove, aby som co najlepsie zafixoval zapestie, na zapas tejpy...
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2008 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz mam tie elasticke, akurat ich este neviem viazat. Niekde na youtube bolo o tom video, nemate naaaaahodou link?
Kadd

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2008 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

každý si to váže jinak Nejdřív nevíš a pak si po čase najdeš tu správnou techniku co ti sedí. Hlavně se nesmí povolovat a nesmí ti škrtit ruku. Nejvíc omotaný mají bejt klouby ( ne moc stažený protože se potom hodně ničí (ty klouby)) a zápěstí. Jinak já si motám (motal) bandáže až na pytlovky.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
m4l

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2008 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bandaze moc nepouzivam za prve jsem linej si to vazat tak to pouzivam spis na sparingy a do pytle vetsinou mlatim ve free fightvskejch ... (ale urco jsou dobry clovek v nich da lepsi ranu ma zpevnenou ruku atd...)

*hef: hehe vidis tywe mne by nikdy nenapadlo ty bandaze prat ale ted kdyz nad tim tak premyslim tak spis davam KOcka smradem nez uderem
smetak

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2008 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja motam bandaz stylem palec do ocka, pak 2x okolo zapesti, pak omotam palec a pak uz podle fantasie.

Jinak to boleni kloubu sem myslel, jako, ze je mam hodne omlaceny a jestli se to da necim zmirnit. Neni to moc prijmeny treba pri takovym zvedaku
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2008 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
ja bandaze moc nepouzivam za prve jsem linej si to vazat tak to pouzivam spis na sparingy a do pytle vetsinou mlatim ve free fightvskejch ... (ale urco jsou dobry clovek v nich da lepsi ranu ma zpevnenou ruku atd...)

*hef: hehe vidis tywe mne by nikdy nenapadlo ty bandaze prat ale ted kdyz nad tim tak premyslim tak spis davam KOcka smradem nez uderem

a prej ze ja sem smraďoch
sodom

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doporucuji procist jsou tam veskere informace a odkazy na vsechny kluby
profiboxing.cz/forum/
sodom

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin Bohm napsal:
Drago napsal:
Martin Bohm napsal:
Drago napsal:
Pockej na Hefaista spis, ja tomu zas tak nerozumim.

OKi dik :)

Jako za sebe muzu rict ze v thaiboxu je rozdil kdyz mas chranice Fairtex nebo noname nejaky, ale zas asi kazdej zacina s levnym vybavenim. Kdyz jsem zacinal tak jsem taky pocital kazdou korunu.

Právě to na mě vychrlili :) Boty,bandaže, rukavice, švihadlo atd.. a to sem si ještě nebouch pořádně do pytle :)

tak to nevim u nas trene ti rekne jeste si nic nekupuj uvidime jestli dojdes pristi tyden :-)))
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Everlast dela misto bandazi gelove rukavice. Jmenuje se to Ever gel glove wraps. Zatim to nemam, takze nevim jestli je to dobre, ale asi si to poridim.
Boxovaci pytel mam napechovany dolarama
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 10:54 am    Předmět: Stydlivost, řev diváků.... Odpovědět s citátem

Nevíte kde by se dal sehnat přímo jako MP3 nahranej nějakej šrumec diváků? Třeba jako řvou na zápasech, na fotbale atd...jsem vždycky před lidma na zápase hrozně nervní a takovej sklíčenej a nesvůj. Možná kdybych trénoval a u toho poslouchal tenhle randál tak bych si na to zvykl. Nechce se mi to analogově nahrávat z youtube tak mě napadlo jestli nevíte kde by to mohlo bejt ke stažení na netu a jak by se to mělo jmenovat. Díky
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker: Sry, neviem, ale myslim, ze Ti to nepomoze, tvoja nervozita totiz nepochadza z hluku ani pokrikov, ale z toho, ze ta vsetci sleduju a ze velmi chces....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Boxerské okénko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: