|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: st leden 09, 2008 11:08 pm Předmět: |
|
|
tys boxoval do ted bez bandazi?...ja bych vzal oboje a vyzkousel si to:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st leden 09, 2008 11:58 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Bazzy napsal: | | tys boxoval do ted bez bandazi?...ja bych vzal oboje a vyzkousel si to:) |
jj, bez nich, ved aj tak moje ruky vyzeraju Oboje kupovat zbytocne nebudem....tak snad tie elasticke. |
já mam zrovna oboje.. Mě osobně vyhovujou bavlněný 4m a na zápas 2,5m. Elastický nemam rád, ale pokud bych to měl objektivně zhodnotit, tak bavlněný se líp motaj, elastický jsou zase lepší v "trvanlivosti" resp. bavlněný po x praních "zhrubne ta látka" až to má člověk jak naškrobený, ty elastický co sem měl mi přišlo, že se malinko smrskli ale jinak se s nima nic nedělo po praních. Asi nejlepší sou takový ty mezi "poloelastický" nevim jak přesně se to jmenuje. Ale to sou jenom detaili, v podstatě je uplně jedno, který si koupíš. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bilescu

|
Zaslal: čt leden 10, 2008 6:11 pm Předmět: |
|
|
Chlapi čim vyplňujete boxovací pytle...já ho mam vyplněnej petkama s pískem (větší váha) a kolem nich uvnitř molitany ale stejně je to takový tvrdý a dát do toho ránu holou pazourou tak si snad zlámu prsty _________________ "Good news everyone!"
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt leden 10, 2008 6:55 pm Předmět: |
|
|
ja pouzivam elasticke, vyhovuju mi 4 metrove, aby som co najlepsie zafixoval zapestie, na zapas tejpy...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá leden 11, 2008 9:21 am Předmět: |
|
|
Uz mam tie elasticke, akurat ich este neviem viazat. Niekde na youtube bolo o tom video, nemate naaaaahodou link? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: pá leden 11, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
každý si to váže jinak  Nejdřív nevíš a pak si po čase najdeš tu správnou techniku co ti sedí.  Hlavně se nesmí povolovat a nesmí ti škrtit ruku. Nejvíc omotaný mají bejt klouby ( ne moc stažený protože se potom hodně ničí (ty klouby)) a zápěstí. Jinak já si motám (motal) bandáže až na pytlovky. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá leden 11, 2008 10:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá leden 11, 2008 6:05 pm Předmět: |
|
|
ja motam bandaz stylem palec do ocka, pak 2x okolo zapesti, pak omotam palec a pak uz podle fantasie.
Jinak to boleni kloubu sem myslel, jako, ze je mam hodne omlaceny a jestli se to da necim zmirnit. Neni to moc prijmeny treba pri takovym zvedaku _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá leden 11, 2008 6:09 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | ja bandaze moc nepouzivam za prve jsem linej si to vazat tak to pouzivam spis na sparingy a do pytle vetsinou mlatim ve free fightvskejch ... (ale urco jsou dobry clovek v nich da lepsi ranu ma zpevnenou ruku atd...)
*hef: hehe vidis tywe mne by nikdy nenapadlo ty bandaze prat ale ted kdyz nad tim tak premyslim tak spis davam KOcka smradem nez uderem |
a prej ze ja sem smraďoch
|
|
| nahoru |
|
 |
sodom
|
Zaslal: út duben 22, 2008 5:06 pm Předmět: |
|
|
doporucuji procist jsou tam veskere informace a odkazy na vsechny kluby
profiboxing.cz/forum/
|
|
| nahoru |
|
 |
sodom
|
Zaslal: út duben 22, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Martin Bohm napsal: | | Drago napsal: | | Martin Bohm napsal: | | Drago napsal: | | Pockej na Hefaista spis, ja tomu zas tak nerozumim. |
OKi dik :) |
Jako za sebe muzu rict ze v thaiboxu je rozdil kdyz mas chranice Fairtex nebo noname nejaky, ale zas asi kazdej zacina s levnym vybavenim. Kdyz jsem zacinal tak jsem taky pocital kazdou korunu. |
Právě to na mě vychrlili :) Boty,bandaže, rukavice, švihadlo atd.. a to sem si ještě nebouch pořádně do pytle :) |
tak to nevim u nas trene ti rekne jeste si nic nekupuj uvidime jestli dojdes pristi tyden :-)))
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 10:54 am Předmět: Stydlivost, řev diváků.... |
|
|
Nevíte kde by se dal sehnat přímo jako MP3 nahranej nějakej šrumec diváků? Třeba jako řvou na zápasech, na fotbale atd...jsem vždycky před lidma na zápase hrozně nervní a takovej sklíčenej a nesvůj. Možná kdybych trénoval a u toho poslouchal tenhle randál tak bych si na to zvykl. Nechce se mi to analogově nahrávat z youtube tak mě napadlo jestli nevíte kde by to mohlo bejt ke stažení na netu a jak by se to mělo jmenovat. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 11:02 am Předmět: |
|
|
RavenStalker: Sry, neviem, ale myslim, ze Ti to nepomoze, tvoja nervozita totiz nepochadza z hluku ani pokrikov, ale z toho, ze ta vsetci sleduju a ze velmi chces.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|