|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Powerwolf
|
Zaslal: pá září 06, 2013 1:40 pm Předmět: Brnění v rukou |
|
|
Zdarvim, ted par tejdnu mi brni v rukou. Brni me v nich kdyz treba sedim u pc, podepru si rukou hlavu a pri dalsich ruznych pohybech. Chvili brni, pak to ustane. Ted uz jsem skoro tyden bez treninku a porad to pretrvava, nevim jestli stejne casto ale porad. Pri treningu sem si to ani nejak neuvedomoval, asi sem to citil treba po drepovani, pri klicich atd...
Jinak trenuju 3x tydne objem. rutinu. Jo a myslim, ze to bylo kratce pred tim, jsem zacal brat kratin, 5g denne, jestli by to mohlo mit nejakou souvislost.
Nemate s tim nekdo zkusenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Houdys

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá září 06, 2013 5:21 pm Předmět: Re: Brnění v rukou |
|
|
| Powerwolf napsal: | Zdarvim, ted par tejdnu mi brni v rukou. Brni me v nich kdyz treba sedim u pc, podepru si rukou hlavu a pri dalsich ruznych pohybech. Chvili brni, pak to ustane. Ted uz jsem skoro tyden bez treninku a porad to pretrvava, nevim jestli stejne casto ale porad. Pri treningu sem si to ani nejak neuvedomoval, asi sem to citil treba po drepovani, pri klicich atd...
Jinak trenuju 3x tydne objem. rutinu. Jo a myslim, ze to bylo kratce pred tim, jsem zacal brat kratin, 5g denne, jestli by to mohlo mit nejakou souvislost.
Nemate s tim nekdo zkusenosti? |
Jdi k neurologovi. Kdo z toho má poznat co ti je? Může to být vše. Od roztroušené sklerozy, po nikdy neidentifikovanou nervovou nemoc, po prosté podráždění nervů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Powerwolf
|
Zaslal: pá září 06, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
Vsak se jen ptam, jestli tu nema nekdo zkusenost s necim podobnym, samozrejme diagnozu se dozvim od doktora, ke kteremu po vikendu zrejme zajdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá září 06, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Powerwolf napsal: | | Vsak se jen ptam, jestli tu nema nekdo zkusenost s necim podobnym, samozrejme diagnozu se dozvim od doktora, ke kteremu po vikendu zrejme zajdu. |
Může to být kořenový syndrom útlaku nervu, ale klidně jak tu někdo psal RS nebo i něco jiného. To zjistí jen neurolog - lepší to je nepodcenit.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so září 07, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | Powerwolf napsal: | | Vsak se jen ptam, jestli tu nema nekdo zkusenost s necim podobnym, samozrejme diagnozu se dozvim od doktora, ke kteremu po vikendu zrejme zajdu. |
Může to být kořenový syndrom útlaku nervu, ale klidně jak tu někdo psal RS nebo i něco jiného. To zjistí jen neurolog - lepší to je nepodcenit. |
Taktak nejčastěji to je pseudoradikulární syndrom-když se bavíme o HKK, radikulární tady není moc častej a RS a podobný věci jsou fakt extrémy. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so září 07, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že v případě RS by bylo brnění to nejmenší, co by vás trápilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so září 07, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Tsunami napsal: | | Powerwolf napsal: | | Vsak se jen ptam, jestli tu nema nekdo zkusenost s necim podobnym, samozrejme diagnozu se dozvim od doktora, ke kteremu po vikendu zrejme zajdu. |
Může to být kořenový syndrom útlaku nervu, ale klidně jak tu někdo psal RS nebo i něco jiného. To zjistí jen neurolog - lepší to je nepodcenit. |
Taktak nejčastěji to je pseudoradikulární syndrom-když se bavíme o HKK, radikulární tady není moc častej a RS a podobný věci jsou fakt extrémy. |
Jo jo, je to extrém, ale kamarádce začala brněním rukou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|