Brnění v rukou

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Brnění v rukou  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Brnění v rukou
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Powerwolf

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 1:40 pm    Předmět: Brnění v rukou Odpovědět s citátem

Zdarvim, ted par tejdnu mi brni v rukou. Brni me v nich kdyz treba sedim u pc, podepru si rukou hlavu a pri dalsich ruznych pohybech. Chvili brni, pak to ustane. Ted uz jsem skoro tyden bez treninku a porad to pretrvava, nevim jestli stejne casto ale porad. Pri treningu sem si to ani nejak neuvedomoval, asi sem to citil treba po drepovani, pri klicich atd...

Jinak trenuju 3x tydne objem. rutinu. Jo a myslim, ze to bylo kratce pred tim, jsem zacal brat kratin, 5g denne, jestli by to mohlo mit nejakou souvislost.

Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Houdys

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě začalo brnět v ruce před měsícem taky z ničeho nic. Brní mě 2 prsty levé ruky. Konečně jsem se obědnal v Pátek na kontrolu k doktorovi, tak jsem zvědavý, co mi na to řekne. Vsadím se že to bude něco ve stylu : to máte z cvičení a půjdu domů.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 5:21 pm    Předmět: Re: Brnění v rukou Odpovědět s citátem

Powerwolf napsal:
Zdarvim, ted par tejdnu mi brni v rukou. Brni me v nich kdyz treba sedim u pc, podepru si rukou hlavu a pri dalsich ruznych pohybech. Chvili brni, pak to ustane. Ted uz jsem skoro tyden bez treninku a porad to pretrvava, nevim jestli stejne casto ale porad. Pri treningu sem si to ani nejak neuvedomoval, asi sem to citil treba po drepovani, pri klicich atd...

Jinak trenuju 3x tydne objem. rutinu. Jo a myslim, ze to bylo kratce pred tim, jsem zacal brat kratin, 5g denne, jestli by to mohlo mit nejakou souvislost.

Nemate s tim nekdo zkusenosti?

Jdi k neurologovi. Kdo z toho má poznat co ti je? Může to být vše. Od roztroušené sklerozy, po nikdy neidentifikovanou nervovou nemoc, po prosté podráždění nervů.
Powerwolf

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak se jen ptam, jestli tu nema nekdo zkusenost s necim podobnym, samozrejme diagnozu se dozvim od doktora, ke kteremu po vikendu zrejme zajdu.
Tsunami

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Powerwolf napsal:
Vsak se jen ptam, jestli tu nema nekdo zkusenost s necim podobnym, samozrejme diagnozu se dozvim od doktora, ke kteremu po vikendu zrejme zajdu.

Může to být kořenový syndrom útlaku nervu, ale klidně jak tu někdo psal RS nebo i něco jiného. To zjistí jen neurolog - lepší to je nepodcenit.
JrElda

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl podobný problém s křečema v loktu, prstech a měl jsem nedostatek hořčíku..dostal jsem Magnesium s B6 pro lepší vstřebatelnost a je to ok..už nemám křeče a to zkoušeli prvně na mě doktoři ,že mám tenisový loket a že nemůžu cvičit
Máča

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední cca měsíc mám podobný problém. Mívám to jenom při běhu nebo jízdě na kole - po nějaké době, mně začnou brnět stehna, občas i rty a trochu prsty na rukou. Doktorka mi taky řekla, že je to nedostatkem hořčíku, dva týdny beru tablety hořčíku a zdá se mi, že se trochu zlepšilo, ale OK to ještě není. Dneska jsem jel přes dvě hodiny na kole a přišlo to na mně ke konci, dal jsem si tabletu a zapil minerálkou s Mg a za chvílu to ustoupilo. Snad to bude opravdu jenom ten hořčím a ne např. ta RS..
Poman

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami napsal:
Powerwolf napsal:

Může to být kořenový syndrom útlaku nervu, ale klidně jak tu někdo psal RS nebo i něco jiného. To zjistí jen neurolog - lepší to je nepodcenit.

Taktak nejčastěji to je pseudoradikulární syndrom-když se bavíme o HKK, radikulární tady není moc častej a RS a podobný věci jsou fakt extrémy.
Novic

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že v případě RS by bylo brnění to nejmenší, co by vás trápilo...
Tsunami

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Tsunami napsal:
Powerwolf napsal:

Taktak nejčastěji to je pseudoradikulární syndrom-když se bavíme o HKK, radikulární tady není moc častej a RS a podobný věci jsou fakt extrémy.

Jo jo, je to extrém, ale kamarádce začala brněním rukou.

Rychle na stránku:

Přejdi na: