| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 2:40 pm Předmět: |
|
|
ježiš ty si ukecanej srá* _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 2:49 pm Předmět: |
|
|
no sak su to take crossfit zhyby oni to tak beru ne ze normalne pomale zhyby a svihave :))
a ne nohami si nepomaham vobec len vtej dolnej polovici sa ako keby svihenm kus hupnem abo jak to povedat :) a dnes us dam tych zhyvov viac to je tri roky stare ked ne viac .. ale toto neni topic o zhyboch tie dragon flag budu len kus strpenia plis :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
ja rad vymenim dragon flags za video, kde udelas s viditelnejma nohama 10 (nebo kolik das) shybu normalne
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ajs
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 9:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Alak1234 napsal: | sak tu ani nejde ovas mne to tak moze bit jedno ci mi veris ci dam 10 zhybov spretnutymi laktami a bradu as na hrazdu ... tie drahon flag tu hodim a konecna ... a neviem ale podla mna taky rozdiel to neni ci ides cele abo polovicne opacka tie svali napumpujes podobnym stylom a dalej ta to nepusti .. | podle me ty neudelas ani 5 shybu ;) .. sorry
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 11:20 pm Předmět: |
|
|
v pohode je to tvoj nazor :)a vazme je mi to uplne fuk .. :))
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
| |