Shyby dobrý, zbytek šílená nuda. No jo, je tu školní rok a já zas nemám kde cvičit, takže pátek, sobota a neděle vzpírání a přes týden vážně nevím co, protože na CF se pořád necítím a jsem jenom rád, že už záda dala pokoj a nebolí. Něco vymyslím, jen nevím co.. Kultíckej trénink se mi příčí, na CF není motivace a zdraví a vzpírat nemám kde
Tak klasika, dole se prověsit až na doraz, začít pohyb stažením lopatek, dostat se nahoru, brada nad hrazdu, pak zase dolu, prověsit se a seskočit. Taky jsem měl u toho celou dobu zadržený dech, což bych normálně nedoporučoval, ale v zájmu svých spodních zad jsem chtěl mít střed těla zpevněný co nejvíc to šlo. A abych přiznal barvu, tak u těch 35kg jsem měl bradu jen v úrovni hrazdy a né nad ní. A žádnej kipping nebo kopání taky nebyl
Abych to upřesnil ještě víc, bylo to nad úrovní hrazdy ale né nad hrazdou, nevím jestli se to dá pochopit
Dneska jsem poprvé použil opasek, u mrtvoly mi spíš ublížil, u dřepů neuvěřitelně pomohl. Měl jsem ho až u sérií nad 85% 1RM, aby core neochablo.
Hang powerclean neuvěřitelné překvapení
Dřepy mě moc bavily, byly hezky ATG a záda pěkně v rovině. A taky mě tak napadá, že už bych mohl dřepnout víc než 100
Jerk lehoučkej jako pírko, těch 65kg jako PR už mi přijde málo.
Dřepy těžký, dosáhl jsem odhadovaného 1RM a těch 105-110kg bych tam myslím šoupl, všechno pod paralel a občas ATG
WOD - no, poslední zbytky bojovníka ze mně vyprchaly, prostě jsem se to snažil odjet s perfektní technikou a nějaký hecy šly úplně stranou..
WOD
Proceed through the sequence below completing as many reps as possible in 10 minutes of:
30kg Snatch, 30 reps
35kg Snatch, 30 reps
40kg Snatch, 30 reps
50kg Snatch, as many reps as possible
Břicho 5 cviků po 30op
----
Večer sem dám video snatchů se 40kg, snad už se technika zlepšila.
Video poslední série snatchů se 40kg. Zdá se mi, že to jedu jako powersnatch + OHS nevím jak jinak, asi mi chybí praxe.. A Nohy jsou tak na široko, protože jinak se do dřepu nemám šanci dostat..
Prosím o kritiku.
Jo, Frozzi, hádej komu je věnovaná hudba ve videu
Ten snatch tě naučí podle mě až vyšší váhy, kdy to už jako powersnatch nedáš a musíš si pod to prostě dřepnout, protože to nevyhodíš tak vysoko.
I když já budu radši mlčet, když sem tyhle vzpěračský techniky minule zkoušel, tak to dopadlo saltem vzad do legpressu Holt to chce pořádnej plácek, jinak je to o život.
Gurek: To OHS se dá v pohodě naučit, trocha strečinku a zkoušet to pořád dokola s prázdnou osou a ono to půjde. Jo a ještě jsem ti nepsal do forem.. Přestože se mi u tebe víc líbí objem, ta vysekanost je parádní a sám bych chtěl podobné dosáhnout.
Mates: No to až tak úplně pravda není, protože na powersnatch dám paradoxně víc než na full.. A místa tam moc nemám, už jsem se tam s činkou taky párkrát vymáz o nějaký stroj
Dnešní trénink byl zvláštní.. Mám z něj takový ten pocit, jako když se člověk opije, v afektu něco udělá a pak si to postupně víc a víc uvědomuje mám pocit že ze zdejší CF komunity se tímto zápisem už dočista odepíšu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru