|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Strečink
5 minut švihadlo
Dřep
3/ 20kg, 60kg, 70kg, 80kg, 90kg, 100kg, 100kg, 100kg, 100kg
Biceps 5 sérií
Trénink švihadlo - 30 minut
----
Dřep šel nejdřív těžce, pak jsem si u třetí pracovní série vzal opasek a bylo to lehký jako peříčko :) a i když jsem musel třeba jedno opakování dlouho tlačit, tak jsem měl jistotu a nebál se jít do dalšího.. Pásek je prostě zázrak všech zázraků
Švihadlo - no, jsem antitalent, ale co naplat.. 30 minut jsem se učil sestavu "10x snožmo, 10x levá, 10x pravá, 10x střídavě).. nakonec se povedlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
Strečink
Warmup
WOD1:
21-15-9
Hang powerclean & press [40g]
Burpees
Time: 9:38
WOD2:
100 strict pullups
Time: 12:26 (dosavadní rekord 13 minut)
Břicho - 5 cviků po 30 op.
----
WOD1: Pecka, ale mohl jsem jít rychleji.. Jenže to člověka napadne až když je po všem, škoda. Press byl možný dát striktně, pushem, klidně jerkem, či splitem.
WOD2: Tady to rychleji určitě nešlo, když jsem to přehnal s tempem, tak jsem failoval a to pak dost brzdí. Každopádně mám pocit, že posledně to taky bylo přesně za 12:26, jenom jsem si v rychlosti zapsal 13  .. ale nějaké zlepšení tam bude, když to teď byla až druhá část tréninku :)
Dneska jsem si to užil. Plánoval jsem sice fitko, ale chtělo se mi trošku se zadýchat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
Dneska volný den :)
Test ze semináře z biologie úspěšně za mnou, už můžu všechny disci intervertebralis a squamy temporalis vypustit z crania
Užívám si flákání.. po dlouhé době mám čas se nudit, nic krásnějšího není. A zítra těžké (podtrženo a zvýrazněno) dřepy, protože jsem nakoukl k Lukinovi do logu a z uší mi šla pára, ten kluk prostě jede..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
Strečink
Press
3/ 20kg, 30kg, 35kg, 40kg, 45kg, 50kg
1/ 55kg, 60kgfail
Dřep
5/ 60kg, 70kg, 80kg, 90kg, 95kgPR pro ATG , 100kgPR pro ATG , 105kgPR!!
Benchpress
5/ 20kg, 30kg, 40kg, 50kg, 55kg, 60kg, 65kg, 70kg, 70kg, 70kg
----
Press.. Ostuda, už na to taky se*u  člověk drtí pushpressy, push jerky, splity, thrustery, tlaky JC a po asi půl roce stejnej výkon, prostě někomu není souzeno
Dřepy - bez jištění, docela to šlo, mimochodem 105kg je asi 90% mého 1RM
Bench - po hodně, ale hodně dlouhé době.. tak 3 měsíce určitě..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
Strečink
WOD1:
21-15-9
Thruster [30kg]
Pullups
Time: Přerušeno po sérii s 15ti shyby při 2:58
WOD2:
AMRAP in 10 minutes of
3 hang clean
10 pushups
10 crunches
---
Tak Fran se 30kg.. Chtěl jsem se dostat pod 4 minuty a to by se mi i bývalo povedlo, kdyby mě nepřepadlo s*aní  jen tak tak jsem doběhl
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
Asi ty kvasnice ze včera..
EDIT: Každopádně dobrý poznatek je, že stačí zamakat na thrusterech a mohl bych bojovat o Fran pod 4 minuty, což mi zní jako splněný sen
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
I. fáze
Trénink švihadlo - 20 minut
Trénink DU
WOD:
5 rounds of
5 HSPU
10 DU
10 pistols (5+5)
----
Zase ráno na těláku, švihadlo se mi trochu zlepšilo, WOD jsem poskládal moc hezky, 3 moje úhlavní nepřátele do jednoho tréninku..  bohužel zazvonil zvonec když jsem byl ve 3. kole, stopky mi ukazovaly asi 5 minut. Až se naučím DU, tak tím tréninkem snad jednou prosvištím celým za 4min
Áá novinky ze života
Mé krásné rogue-fitness švihadlo, spolu s gymnastickými gripy už snad bude do týdne doma
Mam odjebaná spodní záda, opět  co naplat, až do odvolání pojedu WODy bez oly-liftingu. Silovku snad nějak zvládnou.
Ranní váha dneska ukazovala 74,7kg.. Ale nevěřím jí ani slovo, zas tak tlustej nejsem
A taky asi přestanu projíždět všechny CF logy, začíná to zabírat moc času, páč jich je tu už asi 10  Mimochodem, krásně se nám to tu rozrůstá :) jenom se bojím, abych o CF nezačal slýchat na každém kroku, v každé reklamě a pak i v novoročním projevu prezidenta, protože by se mi asi pomalu a jistě zhnusil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
10 určitě ne  , ale teď si představ, jak to vypadá ve státech, tam je to daleko rozšířenější.
Zdá se mi, že jsou 2 skupiny CFterů. Do jedné bych řadil lidi, které to dělají čistě pro lepší kondici, pro lepší vzhled, rekreačně, bez vyšších ambicí. Ve druhé skupině jsou lidé, kterým opravdu záleží svém výkonu, porovnávají se s druhými, účastní se soutěží, dodržují Paleo, celkově se o CF zajímají a je to, když trochu přeženu, "jejich život", resp. je to velká část jejich života.
Uff jsem se zase trochu rozepsal, promiň, už ani nevím proč jsem o tom psal.
My teď začínáme s novou silovkou - "Crossfit total", ani nevím co to je, třeba by si to taky mohl zkusit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | jenom se bojím, abych o CF nezačal slýchat na každém kroku, v každé reklamě a pak i v novoročním projevu prezidenta, protože by se mi asi pomalu a jistě zhnusil. |
Tak s tým trošku počítaj.
2Frozz: Spýtaj sa Froninga na Paleo
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | 10 určitě ne , ale teď si představ, jak to vypadá ve státech, tam je to daleko rozšířenější.
Zdá se mi, že jsou 2 skupiny CFterů. Do jedné bych řadil lidi, které to dělají čistě pro lepší kondici, pro lepší vzhled, rekreačně, bez vyšších ambicí. Ve druhé skupině jsou lidé, kterým opravdu záleží svém výkonu, porovnávají se s druhými, účastní se soutěží, dodržují Paleo, celkově se o CF zajímají a je to, když trochu přeženu, "jejich život", resp. je to velká část jejich života.
Uff jsem se zase trochu rozepsal, promiň, už ani nevím proč jsem o tom psal.
My teď začínáme s novou silovkou - "Crossfit total", ani nevím co to je, třeba by si to taky mohl zkusit. |
U té první části si dovolím oponovat. Chci lepší kondici, lepší vzhled a opravdu rád se porovnávám s druhými a na výkonech mi také dost záleží a se svými 6-7? tréninky týdně bych i řekl, že je CF obrovskou součástí mého života.. Takže jsem asi v obou skupinách
Crossfit total - máš na mysli tohle http://library.crossfit.com/free/pdf/52-2006_CFTotal.pdf ? Dl - se zády víc než 150 nezatáhnu (měl jsem 170..), press je 55 už asi půl roku, teď jsem zase zkoušel maxko a dřep je hodně slibnej, tam už bych SNAD 125-130 prdnul, v blízké době tam šoupnu 5x5 se 100kg :) ale asi se zrovna v tomhle radši porovnávat nebudu :D
Naposledy upravil Moocha dne pá říjen 19, 2012 2:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
Moocha, díky za ten odkaz, na tohle budeme najíždět, ještě to prostuduju. Jinak máš pravdu, ty 2 skupiny se prolínají, ale zhruba víš co jsem tím myslel, i když jsem to nenapsal moc šťastně.
K těm idolům - no trochu si to změnil, asi tak 30kg svalové hmoty k mínusu _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
Strečink
WOD1:
10 rounds of
5 military press [40kg]
5 strict pullups
Time: Nebyl, stále platí "wodová oly-lifting prohibice"
WOD2:
3 rounds of
21-15-9
Hand release pushups
Air squats
Burpees
TTBs
Time: 13:47
---
První WOD opravdu velmi pomaloučku, u pressů jsem se snažil nahnat co nejvíc vzduchu do nitrobřišní dutiny, abych zpevnil core. Trvalo to asi 25 minut. Tenhle WOD budu jezdit častěji, určitě se dá zvládnout i za 5 minut, jenže ramena nezvládají. Ale to se podá :)
TTBs byly striktně, to mě asi zpomalilo nejvíc, jinak fajn :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|