|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: st leden 02, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
10-9-8...-1
Goblet squat [16kg KB]
Ring dip
Strict pullup
Pushup
Swing [16kg KB]
Time: 18:43
----
Ring dipy bez dopomoci!
Tak hlavní slabina je víceméně pryč. Ještě dam ten trénink pod 15 minut a postavím jiný :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: st leden 02, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
Trošku nastíním logiku svého tréninku. Cílem je (oproti mé CF minulosti) provádět každé opakování s rozvahou, odstranit zbrklost a nepoddávat se vyvalenému endorfinu a adrenalinu a nepraktikovat kipping, nic si nezlehčovat. Celý trénink odjet pokud možno bez pauz. Vždy si sestavím jeden okruh a budu ho cvičit obden, dokud nebudu spokojen s výsledky. Každý okruh bude obsahovat jednu velikou slabinu. Každý nový okruh bude obsahovat slabinu z minulého tréninku a jednu novou k tomu (vždy tam budou dvě). Červeně je označena nová slabina, tučně je zvýrazněna stará.
Ve dnech volna se budu učit frajeřinky na kruzích a hrazdě, ať taky něco umím.
1. okruh
10-1
Goblet squat KB [16kg]
Ring Dip
Strict Pullup
Pushup
KB swing [16kg]
2. okruh
21-15-9
Front squat [60kg]
HSPU
L-chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Dnešní oběd (vypadá to zkresleně, salátu bylo tři čtvrtě kila a bylo vajec 5)
aktuálka (nedivte se že se fotím po nemoci, chci na srovnávačce vidět co největší rozdíl :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 02, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
A chybí mi, chybí mi každej den..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
10-9-8...-1
Goblet squat [16kg KB]
Ring dip
Strict pullup
Pushup
Swing [16kg KB]
Time: 17:13
----
Tak o minutu a půl lepší než minule, už jsem dal 5 ring dipů na jeden zátah
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
Neces si znenit nazev logu ? Vzdy to otevru a cekam kulticky strongman husto trening s velkyma vahama na 1 - 5 opacek 110+ kg riska, ale jsou tu jen nejaky crosfit nesmysly, ktery me vubec nic nerikaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:40 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Neces si znenit nazev logu ? Vzdy to otevru a cekam kulticky strongman husto trening s velkyma vahama na 1 - 5 opacek 110+ kg riska, ale jsou tu jen nejaky crosfit nesmysly, ktery me vubec nic nerikaj. |
Počkej, ty pokaždý když klikneš na můj log čekáš 110+ kg řízka? Dělat dokola stejnou věc a očekávat jiné výsledky - Einsteinova definice šílenství
A název měnit nebudu, co když ten nový zapomenu a pak už svůj log nenajdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
10-9-8...-1
Goblet squat [16kg KB]
Ring dip
Strict pullup
Pushup
Swing [16kg KB]
Time: 15:46
----
Tak další PRko a zase o minutu a půl :) přitom jsem si myslel, jak špatný ten čas bude a už v průběhu cvičení jsem vymýšlel výmluvy do logu, proč jsem to tak zvrtal  nakonec to dobře dopadlo, asi to bylo tím, jak jsem se opřel do ring dipů. I u swingů jsem ten triceps dost cítil, to se mi ještě nestalo. Brzo stáhnu trénink pod 15 minut a budu moci přestoupit na další okruh.
Jo a novinky ze života, poslední dobou jídávám k večeři kilogram vážící salát a exuji litr mlíka na čas (0:56) :))
|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 3:41 pm Předmět: |
|
|
tutim cvicením chlapiskem asi nebudes.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, to jsem nevedel, tak ja si koupim gainer :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út leden 08, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
Okruh 1
10-9-8...-1
Goblet squat [16kg KB]
Ring dip
Strict pullup
Pushup
Swing [16kg KB]
Time: 15:06
----
Rekord, minulý jsem pokořil o 40 sekund. Slíbil jsem si, že dám první okruh pod 15 minut, příště se hecnu a padne to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:30 am Předmět: |
|
|
Po přečtení tohoto článku http://kulturistika.ronnie.cz/c-14049-syndrom-pretrenovani-zhouba-siloveho-treninku.html jsem se dnes rozhodl pro pauzu, budu totiž do dvou ve škole a od 4 do 10 v práci a rvát mezi to trénink by mohlo být spíš kontraproduktivní, takže trénovat budu až zítra, kdy na to budu mít čas a klid. Taky se snažím úspěšně ukončit první okruh (zvládnout ho při perfektním provedení cviků pod 15 minut), takže mi den odpočinku navíc jenom prospěje. Až se mi to povede, dám dva dny pauzu a budu se snažit navyknout svoje tělo na HSPU, protože se v dalším okruhu budou vyskytovat a nebude jich málo
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 3:42 pm Předmět: |
|
|
Okruh 1
10-9-8...-1
Goblet squat [16kg KB]
Ring dip
Strict pullup
Pushup
Swing [16kg KB]
Time: 14:30
------
Chtěl jsem 15 minut, dal jsem to za 14:30.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
Zhodnocení prvního okruhu.
Poprvé mi to trvalo asi 20 a půl minuty, dnes to šlo za 14:30, takže zlepšení o 6 minut během sedmi tréninků.
Na začátku jsem nedal jediný čistý ring dip, dneska jsem dal 10 na jeden zátah.
Cítím že jde tuk dolu, ale váha se ani nehla, takže další plus.
Měl by následovat druhý okruh
21-15-9
Front squat [60kg]
HSPU
L-chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
ale nejsem si jím moc jistej, mám strah o už tak dost zdevastovaná ramena a záda. Vyzkouším to, ale nevím, jestli ho nakonec nepřekopu.
A přišlo mi GoPro palatinosa 30%, mam to tam šoupnout jako PTN, nebo si celé balení nechat na později? Zatím se forma mění k lepšímu, tak bych nerad zkoušel něco nového, když jde všechno podle představ.. Co myslíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
to muselo byt maso, skoda ze nemam k dispozici kruhy, taky bych to prubnul _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|