mno, pokud bych to měl říct diplomaticky, tak dokud se nedostaneš pod ruku nějakému zkušenému trenérovi, který Ti ty tréninky naplánuje a pohlídá, tak bude nejlepší, když se vrátíš ke tréninkům, které Tě baví a je celkem jedno, jak dlouho trvají, pokud na to máš energii a čas ;).
ohledně posledního tréninku - břicho se nepočítá (ale je potřeba ho odcvičit), biceps je doplňkový, pět sérií je dost a pokud ho děláš před shybama naúzko podhmatem, tak ho můžeš vynechat, no a ty shyby na závěr - kolik Ti to dá sérií? je to ještě silová věc? krom toho už zbyly jen dva základní cviky a nohy chybí úplně. minimum bych viděl na čtyři základní cviky a doplňkových si pak jeď kolik chceš, když Tě to baví, ale dva a břicho úplně stačí.
ale aby Ti to zase nekazilo chuť k cvičení - druhý odstavec klidně ignoruj, je to jenom subjektivní analýza, tedy pohled amatéra, hlavně vydrž, každé zvednuté kilo správnou technikou, každý trénink, který Tě unaví a budeš muset regenerovat, Ti bude zlepšovat kondici a dodávat cenné zkušenosti.
Shyby mam většinou nějak tak - 10,8,6,5,4,3 a pak už pořád po třech, nestává se mi (ani u vysokých čísel), že bych nezvládl 3 opáčka správnou technikou bez dopomoci spodní části těla. Je to opravdu oddychová část, moc mi to zabrat nedá.
Dřep - dokonalá technika příště přidám na váze :)
Bench + 5kg nějak jsem se ztratil v počítání sérií, takže myslím, že jich bylo 6 a né 5, každopádně poslední dvě opáčka už stejně byly s dopomocí..
Mrtvola - technika stála za prd, a píšu za prd, protože nechci být zbytečně sprostý. Vím, jak to má vypadat, jenom nevím jak zatnout svaly, abych měl rovná záda. Až dopiluju techniku, tak přidám slíbené video.
Shyby byly tentokrát těžké, opravdu mě ta mrtvola zničila, nápor na CNS jak blázen.. Pocit na blití a shyby to jenom dodělaly.
A přestávám řešit teorii, budu cvičit, jak se mi to bude zdát nejlepší.
Delat mrtvy tah po 12 opakovanich je blbost (pro tebe blbost). To si s tou vahou dej radeji nejake 6ky a klidne vic serii, at pilujes techniku. Mimochodem to video mas dat ted at ti muzem rict, co delas spatne.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Fail. Do posilovny jsem šel úplně rozlámanej, u dřepů mě chytly kyčle, odnesly to i spodní záda. Kámoš natočil video, tak ho sem snad i dam večer. Ty kyčle mě vážně štvou, páč se bojim, že budu další v rodině s artrozou, to už bych se vážně nasral. O MT jsem se ani nepokoušel.. Poslední dobou prostě nestíham regenerovat a když jdu s unavenými spodními zády do posilky dělat těžký dřepy a mrtvolu, tak to taky nic žůžovýho neni. Asi přejdu na nějakou dobu na trénink pro hobíky a trošku se seberu. Protože takovýhle zklamání na mě nepůsobí nejlíp.
Video mam, snad jde vidět ten předklon, opravdu jsem nebyl s technikou spokojený, ani hloubka nebyla dostatečná.
STEHNA
Dřep 5x6 [60kg]
RAMENA
Tlaky JC vsedě 5x8 [16kg]
Přítahy VC k bradě 4x8 [25kg]
Zadní delty v předklonu 3x8 [6kg]
BICEPS
Zdvihy EZ 5x8 [30kg]
Kladiva 2x8 [14kg], 2x8 [12kg]
Koncentrovaný zdvih 3x8 [12kg]
BŘICHO
TRX 5s
Na dřepu jsem ubral 20kg, nohy jsem u toho téměř necítil, nicméně kyčle bolely jak sviňa. Na téhle váze zůstanu, dokud se to nezlepší, pokud se to nezlepší, tak se vykakam na dřepy. Fakt by mě zajímalo, co s nima mam.
Zbytek byl pohodový, krásně jsem si mákl. Žádné pocity na blití, nic takového, prostě poklidný trénink bez flákání.
Mi přijde, že se zastavuješ nějak hodně vysoko. Osobně by mě z tohohle do třetího opakování začly bolet kolena tak, že bych to zabalil. Ale spousta lidí dřepuje nad paralel a v pohodě. Nicméně mi přijde, že se nějak hodně předkláníš - nemáš problém s rovnováhou? Já bych padnul na hubu
Video mam, snad jde vidět ten předklon, opravdu jsem nebyl s technikou spokojený, ani hloubka nebyla dostatečná.
Jenom takový výtažek z textu Osobně si myslím, že mám techniku dřepu zmáknutou.. Ale ten den jsem byl totálně mimo, spodní záda zničená a do toho mě chytly kyčle, ale když už se to muselo natáčet, tak jsem to sem hodil..
Vidis a nedavno jsi tu psal, ze ti ten trenink pripada nanarocny a chtel jsi tam rvat jeste dalsi cviky, pritom nestihas regenerovat.
Nezapomen nekdy natocit ten DL, ten me u tebe zajima nejvic. Btw netoc nejake lehke serie, kde mas perfektni techniku, to nikoho nezajima, jde hlavne o ty tezsi, kde pises, ze nejsi s technikou spokojenej, abychom ti mohli rict, co delas spatne.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Náročné tréninky mi nevadí, bolest mi nevadí, jenom musí jít o tu zdravou (né spodní záda, klouby atd.). MT natočim, asi už taky vim, kde byla chyba (skoro jsem nepracoval nohama). Takže příště, až bude ve fitku trochu volněji, tak video doplnim. Díky za zájem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru