|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: po září 12, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
Datum:12.9.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77,0kg (↓)
HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE
ZÁDA
Mrtvý tah 5x6 [90kg]
PRSA
Benchpress 5x8 [55kg]
Kozostroj 4x8 [30kg]
Tlaky hlavou hore 3x8 [18kg]
TRICEPS
Tricepsové tlaky s JC za hlavou vsedě 5x8 [18kg]
Rumbakoule
Mrtvý tah + pár kg a levá kyčle zas protestovala.
Rameno ok, kozostroj novinka, tak jsem moc nenaložil.
Triceps dokonalost, tlaky jsem ho rozbil a doničil na rumbakoulích. Začínám přemýšlet o změně tréninku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: po září 19, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
Datum:19.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,4kg (↓)
Tak sem píši, jsem po nemoci, ještě né úplně zdráv..
Vykoumal jsem nový systém, podle kterého bych se za 74 dní měl dostat ve shybech na 10x10...
Je to o tom, že se začne na př. 1 opakování, další den se dá 1,1 opak, pak 2,1, pak 2,2, pak 2,2,1 pak 2,2,2. Snad je to pochopitelné. Já začal na 4x4 a za 74 dní bych se takhle měl dostat na těch 10x10. Ještě nevím jestli nadhmat, či podhmat, ale každopádně už jsem začal podhmatem
Shyby podhmat na ribstolích
4x4
Pojedu každý den, buď ve dni volna doma na ribstolích, nebo v posilovně na hrazdě. Doma to budu prokládat ještě sedylehy v pauzách mezi sériemi shybů. Snad jsem si to dobře spočítal a zvládnu to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st září 21, 2011 6:05 am Předmět: |
|
|
Datum:20.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,8kg (↑)
Shyby podhmat na ribstolích
1x5, 3x4
Naposledy upravil Moocha dne čt září 22, 2011 8:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt září 22, 2011 6:18 am Předmět: |
|
|
Datum:21.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,2kg (↓)
Včera jsem s kamarády skočil na "jedno".. Taky tomu odpovídá ranní váha
Shyby na ribstolích podhmat
2x5, 2x4
Naposledy upravil Moocha dne čt září 22, 2011 8:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
Datum:22.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,8kg (↑)
Jsem pořád nachcípaný, proto mi daly i ubohý 4 série shybů zabrat. Zítra ale už jdu konečně do posilovny, snad nelehnu úplně.
3x5,1x4
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po září 26, 2011 6:13 am Předmět: |
|
|
Datum:25.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:75,9kg (↓)
Poslední dva dny jsem buď slavil, nebo pracoval pozdě do noci, tak nebyl na nějaký srandičky čas. Každopádně zítra už posilka a už se na ni moc těším :)
A nad ranní váhou mi zůstává rozum stát
4x5
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po září 26, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
Datum:26.9.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75,9kg (↓)
NOHY
Dřep 5x8 [60kg]
Zakopávání vleže 4x8 [20kg]
PRSA
Tlaky hlavou hore 5x8 [20kg]
Bench v multipressu 4x8 [40kg]
ZÁDA
Shyby podhmat 4x5, 1x1
BICEPS
Zdvihy EZ 5x8 [30kg]
Tak po dlooooouhé době v posilce a zase mám klid na duši :)
Dřepy - Vím, malá váha, ale obrovská radost! O kyčlích jsem vůbec nevěděl a z toho jsem byl very hepy.
Zákopy - premiéra. Připomíná mi to hodně výpony vsedě, že první opáčko hrozná bolest a pak už to jde
Tlaky - klidně bych hodil 24
Multipress - divný je, že na benchi jedu v sériích s 60ti a tady bylo 50 nadlidskej úkol, tak nakonec 40..
Shyby - Mi přišly těžší než doma na ribstolích  a to jsem si myslel, že na ribstolích je to těžší, když za sebou musim tahat celý tělo po stěně. Nicméně minutový pauzy a nějak jsem to dotlačil :)
A pojedu nový trenál - stylem jedním cvikem kompletně zničit sval a na kozy, nohy pojedu ještě 4 série na napumpování. Dneska to bylo spíš zahřívací, příště začnu přidávat váhy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 26, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | A pojedu nový trenál - stylem jedním cvikem kompletně zničit sval a na kozy, nohy pojedu ještě 4 série na napumpování. Dneska to bylo spíš zahřívací, příště začnu přidávat váhy! |
Doufam ze nebudes delat veci, co jsou k videni v mem logu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po září 26, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
Nenene, já jsem časově vytížená osoba a hlavně nevím, jestli bych to vůbec zvládl :)
Zkusím to 5 sériemi a velkou vahou, základní cvik. Ale určitě to nemůžu jet bez spára.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út září 27, 2011 10:03 pm Předmět: |
|
|
Datum:27.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76kg (↑)
4x5, 1x2
Plán dostat se na 10x10 shybů by se dařil, jenže ty minutové pauzy to docela stěžují. Pokusím se jet dál, jenom doufam, že mě nečekají žádná zklamání. A záda, jako vždy, moc krásně reagují. Přemýšlel jsem že postnu rok starý fotky předku a zad, kde předek vypadá přinejmenším anorekticky a záda, no.. radost pohledět  ale radši postnu foto své každodenní večeře
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 27, 2011 10:16 pm Předmět: |
|
|
co za člověka krájí mrkev?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 27, 2011 11:03 pm Předmět: |
|
|
:D aha no já to radši s kuřecím a kari... a bez zeleniny, tu jsem zas neměl tak dva tejdny :D a sakra, to bych psát neměl
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st září 28, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
Tak ono je to složité. Vepřové 200g = 20kč denně + svačina do školy a ještě plus posilka... Tak občas zeleninu mam, když si otrham cherry rajčátka na balkóně, jinak by to zase stálo další prachy. Rýži a tvaroh zasponzorujou rodiče a ono to tak docela vychází :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st září 28, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
Datum:28.9.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,9kg (↑)
NOHY
Dřep 5x8 [60kg]
PRSA
Benchpress - zkouška PR a povedlo se mi zatlačit 85kg
ZÁDA
Shyby podhmat 4x5, 1x3
RAMENA
Tlaky vsedě 1x8 [18kg], 4x8 [16kg]
TRICEPS
Tricepsové tlaky JC zahlavou vsedě 5x8 [18kg]
Dřep - do posilky jsem šel jak naprcanej kačer s vírou, že dřepy nedam. Když ale on na mě ten stojan tak smutně koukal.. takže odchod z posilovny vypadal ještě hůř než příchod. Každopádně kdyčle jsou ok a váha už se mi zdá ok.
Bench - PR 85kg, velká radost. Ale mám příliš silné kamarády na to, abych po tomhle výkony zpyšněl : (
Shyby - pauzy byly asi minutu 30, musel jsem se střídat a šlo to samo, ani jsem se snažit nemusel. ty pauzy fakt hodně udělaj
tlaky - fail na 18kách, 16ky už pak byly ok
triceps - radost, ale příště ho dorazím rumbakoulema
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|