funguje, jel jsem to v kuse 10x5 shybu a 10x10 kliku.. opravdu sem se znatelne zvetsil .. hlavne ruce a kridla a to bez pridani kalorii.. ale po case to spadne, nj nefunkcni hypertrofie... a jeste je riziko pretaveni ramen a loktu.. dost lidi si stezovalo u 2-3 tydne na bolest ramen a loktu...
BTW: Nechtěl by sis vyzkoušet nějaký z těch workoutů, co jsem v posledních dnech jel? Já pořád na netu hledám nějaké srovnání, abych věděl, jak na tom jsem, ale nic jsem nenašel.
Jenom kdybys měl volnou chvíli a chuť :)
Když ty tam máš všude shyby . Ne, ten Breezy někdy zkusím.
A novinky.. :D
Překecal jsem tělocvikáře a budu si moct "crossfitit" na těláku. Stejně jedu téměř vše s vlastní vahou a to se dá dělat všude. A navíc budu mít pak odpoledne víc času :))
Pár spolužáků to nadchlo a jdou do toho semnou. Dneska dám nejspíš odpočinek, abych zítra zazářil dobrým výkonem
To se říct nedá. Určitě mi začne zase železo chybět a do posilovny se vrátím. Zatím mi to vyhovuje takhle, cvičím každý den a nejsem neustále rozlámanej.
A až se do fitka vrátím, tak asi za crossfitem, tzn. žádný bicáky tricáky a věci co mě nebaví, budu se snažit si osvojit techniku powercleanu, OHS a podobných věcí, které jsou mi zatím naprosto cizí.
Teď je cíl jasný, do listopadu mít 75kg s 10% tuku. A to bez diety. Potom bych mohl poprvé zkusit creatin, trenéra a vyšperkovat jídelák (už pomalu plním prasátko :D), nabrat 10-15 kilo a pak se zas dostat na 10% špeku. Hlavně nechci být navždycky malej
Ale to je všechno daleko, ještě se ty moje plány určitě 100x změní..
Plný pohyb
MT do 3x3 [120kg]
Horní část pohybu
MT z kolen do 3x3 [140kg]
Dolní část pohybu
Powerclean do 3x3 [50kg]
=======================
"II. Fáze" to tu ještě nebylo :D
Pustili mě dřív z práce, tak jsem skočil do toho fitka zadáčo a potrénoval mrtvolu. Těžké to bylo, těžké. Ale ještě bych si dal něco před spaním, uvidim :D
Ještě jsem se tu nezmínil, že dělám suzukiho strečink a dost jsem pokročil. Včera jsem dal pár sérií mrtvoly a jsem tam, kde jsem začal zítra budu zase mrtvolit, už se těším.
Dneska to nebyl ani trénink, už jsem dlouho neměl pauzu, takže dnešní šmrdlání budu za pauzu považovat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru