|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 10:26 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Guru a je v tom nejaky vyrazny rozdil? Prijde mi, ze kdyz ten pohyb zastavis nekde kolem toho bodu co je na videu, tak vahu drzi svaly a v momente kdy se uplne srovnas nebo dokonce lehce zaklonis, tak vaha cinky tlaci vertikalne na osu patere... ale mozna je to jen muj dojem. |
Podle mě to je přesně obráceně, jak jsi napsal. Takhle to drží páteř a pak svaly.
Ale spíš jde o to, že to finální dotáhntí je pro dost lidí u mrtvoly to nejtěžší - tzn z té pozice na videu to zaklonit a tím se narovnat. Pokud jde o rozsah pohybu, tak je tohle nekompletní a třeba na soutěži by to podle mě neuznali - nebo melu blbosti? Třeba mě to někdo vymluví zas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
Co se tyce souteze, tak mas urcite pravdu, ze je to nekompletni. Me by spis zajimalo to "zdravotni" hledisko... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:53 am Předmět: |
|
|
Podle mě to přemko vypadá super, a když si uvědomím, že ho necvičíš moc dlouho, tak je to paráda. Tady by už asi mohl poradit jen Kulíšek nebo někdo s podobnýma zkušenostma. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:03 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Podle mě to přemko vypadá super, a když si uvědomím, že ho necvičíš moc dlouho, tak je to paráda. Tady by už asi mohl poradit jen Kulíšek nebo někdo s podobnýma zkušenostma. |
To jsem rad, ze jsi to napsal, protoze jsem si rikal to same. Na to, ze je s tim cvikem zacatecnik, tak si myslim, ze je to super.
V Moochovi se skryva talent. :)
Btw. ses dobra cara, kolik ze vazis? Chces pribirat nebo si spise budovat fyzicku a zlespovat silove vykony. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 07, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Btw. ses dobra cara, kolik ze vazis? Chces pribirat nebo si spise budovat fyzicku a zlespovat silove vykony. |
Od vánoc se to má tak, že každý můj pokus vrátit se do posilovny skončil nemocí, nebo nechutí ke cvičení. Teď si doma v klídku crossfitím s vlastní vahou a do posilovny chodím jenom na mrtvý tah (mám takový skromný cíl do 18ti let zatáhnout jedno číslo). Přemko jsem začal cvičit taky kvůli MT.
A to video zkresluje, až zas takový vyhublík nejsem (alespoň při srovnání s mým okolím), přes den těch 75kg mám, není to moc, ale cíl je 80kg s 10% tuku, a k tomu se tím mým šnečím tempem dostávám :)
A říkejte si co chcete, ale mě se to přemko včera moc nelíbilo, umím ho líp
A víš ty co, já sem snad ještě dám aktuálku jak jsi mě nasral tou čárou
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so duben 07, 2012 9:52 am Předmět: |
|
|
dělej čáro, nahoď aktuálku! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 07, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
A prosím vás, žádný komentáře na moje vinylový pyžámko :D
Takhle to vypadá bez napumpování :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 07, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
Datum:7.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73kg
"CROSSFIT"
Do 10 burpees take 10 breathes, ( you can breath all you want
while you do the burpees) do 9 and take 9 breaths etc…down to 1.
Shyby 5 různých úchopů - 5x7
Břicho
=======================
Dobré
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: so duben 07, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
Video bude zejtra snad :d udelám natáčecí den.
To premístení nevypadá zle musim se mrknout na svoje :D
BTW koukám že jsi se uspejšne rozloučil s milanem... paráda
forma nevypadá zle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 07, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
pekne cvičíš, je to dobré, forma, aj premká a pod. len tak ďalej. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 07, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
Dec: Nevím na co jsem myslel, když jsem toho Milana měl. To byl vršek kostlivce a pupek jako pivař z povolání..
Na mrtvolku se těším :)
Turakam: Dík, ještě kdybych začal pořádně jíst.. Přijde výplata a udělám jídelák, snad to půjde znát :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 07, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
A víš ty co, já sem snad ještě dám aktuálku jak jsi mě nasral tou čárou |
A tak je fakt, ze na tom videu to vypada trochu skosene no, tam ses vetsi cara nez na fotce :) . Forma dobra a jak rikam, myslim, ze je v tobe celkem talent na takovou tu vseobecnou funkcnost, jestli chapes, co tim myslim, takze makej dal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so duben 07, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
No seš trochu 2D jak říkal Drap, ale v dobre kvalite :) s tema 80kg kdyz si udrzis ten tuk uz by to mohlo vypadat slusne. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|