Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na tu desítku jsem dostal ještě lepší cenu, než uvádíš, že nabízí konkurence. A nakupovat u něj budu muset i příště, protože nemůžu mít zelenou desítku i patnáctku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom případě jo, ale ty barvy mají špatně všude. :-)
Mně to při porovnání cen u nějakých 235kg dá rozdíl nějakých 5000,-, k tomu se přihodí nějaká koruna a je na světě i slušná osa.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ber to tak, že máš možnost si ronniemu napsat o lepší cenu a ještě se mi nestalo, aby mi ji nedal..

BTW: Madballe, je velký rozdíl mezi osou s ložisky a bez?
madball

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že jedna je má a druhá ne.
U cviků, kde nějakým způsobem dochází k rotaci osy jsou ložiska výhodou, protože ti to neurve předloktí a osu snáze udržíš, což platí hlavně pro vzpěračský cviky.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
matejkorvin

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Ale ber to tak, že máš možnost si ronniemu napsat o lepší cenu a ještě se mi nestalo, aby mi ji nedal..

BTW: Madballe, je velký rozdíl mezi osou s ložisky a bez?

Na bench je lepsia bez lozisiek, je to neprijemne benchovat s osou, ktora sa prilis lahko pretaca
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže s mýma vahama problém nebude.. :) Dík

A bench je snad jediný cvik, který s tou osou provádět nebudu
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:4.5.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73,9kg

"CROSSFIT"

1) Mrtvý tah
12x 25kg
8x 65kg
6x 95kg
3x 120kg
3x 140kg
5x 150kg PR JAK *****!!

2) Drejprdovina
10 kol
15 kliků
8 mrtvých tahů (90kg)
Čas: 12:41 (dosavadní rekord s 12 kliky a 80kg - 13:04)

Tlaky na ramena s JC vsedě do 5x5 [20kg]

Břicho

Nějaká bulharská věc na ramena
=======================

Dneska mě už od rozcvičky pronásledovala zesláblost, když jsem zvedl 25 kg ze země, přišlo mi to jako 60 (bez nadsázky)
To PR berte s rezervou, v dolní fázi jsem činku nepokládal, ale šel okamžitě nahoru, takže mi trochu pomohl odraz

Drejprdovina - měl jsem z toho veliký respekt, takže jsem si řekl, že se do toho nebudu hnát, prostě lážo plážo. Tohle mi vydrželo první tři kola, pak mi to přišlo moc lehký a práskl jsem do koní Příště si před tím neoddělám střed těla na MT a hodim tam 100kg, třes se Drape, šlapu ti na paty

tady ještě malý obrázek z bojiště, naštěstí většinu potu vcuclo triko

A zítra zkoušim tohle

CrossFit Disco
10 rounds
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1x reps
Power clean (75% bw)
Pull-ups

vyflusl to na mě WODshop a hrozně se mi to páči :D
Moocha

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:5.5.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73,9kg

"CROSSFIT"

Trénink kippingu a butterfly asi 40 minut

(večer)Shyby podhmat do 5x3 [10kg]

=======================

Kipping mi jde "perfektně" ale jenom podhmatem, jenže mě po tom bolí ramena. Nadhmatem nic moc a správně provedený motýlek opět v nedohlednu. Ještě bych tam teď na večer rád něco dal, ale jsem unavenej z práce (zahájení sezóny v Karlových Varech a mekáč rupal ve švech), tak ještě uvidim

Naposledy upravil Moocha dne pá květen 11, 2012 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Do středy volno, už nejsem schopný udělat ani klik (povolí střed těla). Jsem pořád unavený a rozlámaný. Zase nejsem takový superman, jak jsem si myslel..
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Do středy volno, už nejsem schopný udělat ani klik (povolí střed těla). Jsem pořád unavený a rozlámaný. Zase nejsem takový superman, jak jsem si myslel..

To je dobre, zacinam z tebe byt totiz mirne nervozni
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě to povídej,taky jsem po dvou BB a jednom CF treninku totálně v prdeli
Moocha

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:6.5.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73,9kg

"CROSSFIT"

CrossFit Disco
10 rounds
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1x reps
Power clean (55kg)
Strict pull-ups

Čas: 24:00
=======================

Jsem to nevydržel stejně jsem ale zařadil vycházkové tempo

Kluci, já se z těch vašich komentářů cítim jak velkej tvrďák přitom jsem 70kg pavouk :D
Moocha

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:7.5.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73,3kg

"CROSSFIT"

Trénink HSPU - hodina a půl

=======================

ani jeden
Moocha

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:8.5.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73,8kg

"CROSSFIT"

1) Fran
Thruster 95 lbs
Pull-ups
21-15-9 reps, for time

Čas: 14:15 (dosavadní rekord 55:59)

2) Military press 5,5,4,4 [40kg]

biceps
======================

1) docela zlepšení no ale zase vycházkovým tempem, mam přece volno
2) slabota, ale maká se na tom
Moocha

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:9.5.2012.........................................................................................Trénink: Venku/Doma......................................................................................Váha: 73,8kg

CROSSFIT

I. fáze

Běhání ve škole (tělák)
60m = 7 sekund
200m = 30sekund
Pak ještě nějaký kilometry

II. fáze

Trénink HSPU (hodina a půl) - výsledek dobrý, povedlo se, jo!

======================

Běhání - nemam ho rád, ale do tréninku bych to zařadil, páč jak mé nohy nejsou zvyklé a bolela mě ze včerejší Fran prdel, tak jim to dalo docela záhul.

HSPU - nejdřív jsem měl problém se vůbec vyškrábat nahoru, pak když už jsem se tam dostal, tak udržet balanc a udělat klik bylo naprosto nemyslitelné.. po tak hodině už jsem začal dělat kliky s dopomocí (různé papíry a učebnice, výška tak 20cm), pak jsem učebnice pomalu ubíral a zkoušel to, až na zemi zůstala jenom faktura od O2 na ní jsem udělal dva kliky, kdyby byl zájem, mám i video. Potom jsem ještě odjel 3 série po jednom opáčku (každé bylo vydřené).. Ale mám hroznou radost, vůbec jsem netušil, že to ještě dneska zvládnu

A dneska skončilo mé tří denní tréninkové volno, zítra bych zase rád potil krev u angličáků :)

Áá novinky ze života
Objednal jsem magnézko, švihadlo, OL osu + 45 kilo závaží, combat (asi teď půjdu o žebrácké holi )

A možná si někteří bystří všimli, že nadpis CROSSFIT už není v uvozovkách. Doteď jsem to bral jenom jako nějaké chvilkové poblouznění, ale po dnešní ztrátě HSPU panictví už není cesty zpět, je ze mě crossfiťák

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: