Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to v píči, dokonce i běhání mam zakázaný.. Prej můžu luštit sudoku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vladik

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

..tak to jsi tu ale nepsal..nebo jsem to alespon nedohledal.. jestli neco namita dochtor tak to asi nebude ok?

Naposledy upravil Vladik dne st květen 18, 2011 11:08 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Moocha

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne rodiče, ortoped..
Moocha

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty uličníku, tys to přepsal
Ok to asi není no. Kdybych se na to teď nepřišlo, tak bych prý tak v 25ti nemohl hýbat s krkem. Chodim na rehabka, dělam doma to podivný cvičení, beru prášky na uvolnění krční páteře po kterých sou halušky a mam speciální polštář z teleshoppingu
Jinak do měsíce by to mohlo být ok. Cítím se docela vyžvejknutě, jak teď nemám žádný odreagování.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:26.6.2011.........................................................................................Trénink:Doma (24min37s).......................................................................................Váha:74,8kg (↓)

Abych to nějak uvedl, tak za poslední 2 měsíce jsem se ani nehnul, posilovna, tělocvik, kolo, běh, prostě nic . Bylo mi to zakázáno doktorem. Chodil jsem na rehábka, problémy byly pryč. Nedařilo se mi ale přesvědčit rodiče, abych mohl do posilky. Nakonec jsem to ukecal aspoň na cviky s vlastní vahou doma, tedy do té doby, než uslyším rozhodnutí doktora (15.7.)
Takže jsem zhubl 3 kila a podle svého vzhledu soudím, že neubyly na tuku. O nějaké fyzičce a síle se mluvit opravdu nedá.

K posilování jsem si vybral alternativu tréninku 300 od Reibena (díky chlape)
https://forum.ronnie.cz/reiben-trenink-pro-zdravi-a-celkovou-fyzickou-zdatnost-t27166-90.html
a začal jsem na 1. úrovni.

LEVEL 1 : 50x skákání panáků, 5x shyby podhmat, 20x kliky, 30x dřepy, 20x sed lehy, 10x zadní kliky, 30x výpady, 20x mosty, 5x shyby podhmat, 20x výstupy na lavičku, 5x diamantové kliky, 15x burpees, 50x skákání panáků, 20x dřepy
Čas 24min37s

Paráda, totální zabijačka. 7 z těch cviků jsem dělal prvně. Jsem si vědom toho, že ten čas je ubohý a trapný i na Vojtu Kokotka, ale tak to prostě je a budu se snažit zlepšovat, příště se vyhecuju a půjdu pod 20, i kdybych měl duši vypustit.

Jinak tvorba endorfinu nehorázná, jsem šťastnej, že už konečně můžu posilovat :)
Reiben

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád, že ti trénink pěkně posloužil. Doporučuju ho ale nedělat víc jak 1x týdně. Zkus trénink v tomhle stylu :

5x4 shyby
3x15 kliky
4x30 dřepy
3x20 sed lehy
2x10 burpees

Můžeš to cvičit 2x - 3x týdně. Ty počty opakování u cviků si klidně můžeš upravit podle sebe. Každý týden můžeš přidávat opakování, nebo dělat víc seriíí + zařadit nějaké cviky navíc atd..
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, plán byl takovej, že až budu moci jít do fitka, tak ten tvůj trénink 300 pojedu každej 4. trénink, takže při trénincích obden by to bylo jednou týdně.

Vypadalo by to takhle:
300, fullbody, trénink partií které chci zvýraznit (př. Stehna, prsa, ramena, triceps), fullbody a takhle pořád dokola.

Do té doby jsem se chtěl dostat na nějakou vyšší úroveň v dobrém čase (max 20-25 minut)
Takže těch 20 dní bych jel jenom 300, abych se vypracoval. Nebo myslíš, že je to ptákovina?
Reiben

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já nevim no, za 20 dní asi nezaznamenáš nějaký převratný zlepšení v časech, to je otázka delší doby, ale pokud to pojedeš 1x týdně a budeš to točit s normálním full body tréninkem, tak bych v tom neviděl problém
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu to těch 20 dní točit 300 a to cos mi poradil s tím, že si upravím ta opáčka, aby mi to sedlo.

Díky!
Moocha

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:27.6.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:75,1kg (↑)

Záda nehorázně ztuhlý, protahuju je o sto šest, doufam že se do zlepší. Přetažený nohy záda a kozy, ten pocit mi chyběl
Moocha

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:28.6.2011.........................................................................................Trénink:Doma (16min38s).......................................................................................Váha:75,5kg (↑)

Dneska jsem si chtěl stěžovat, jak jsem byl nehorázně přetaženej a že mě i chůze z kopce bolela, ale vzhledem k dnešnímu na mě skvělému výsledku, by to asi znělo spíš jako vytahování
+ mam radost z rostoucí váhy! Vím, že jenom nabírám vodu, ale stejně jsem hepy :)

Reibenova třístovka
https://forum.ronnie.cz/reiben-trenink-pro-zdravi-a-celkovou-fyzickou-zdatnost-t27166-90.html

LEVEL 1 : 50x skákání panáků, 5x shyby podhmat, 20x kliky, 30x dřepy, 20x sed lehy, 10x zadní kliky, 30x výpady, 20x mosty, 5x shyby podhmat, 20x výstupy na lavičku, 5x diamantové kliky, 15x burpees, 50x skákání panáků, 20x dřepy
Čas 16min38s

O moc lehčí než posledně. Troufám si říct, že příště půjdu pod 12 minut a pak bych mohl na LEVEL 2.
Nejdřív jsem to chtěl točit s normálním tréninkem o vlastní váze, ale tohle mě nehorázně chytlo a tak si trochu zabejčím a než se budu moct vrátit do posilky, tak pojedu jenom tohle. (Promiň Reibene, tvého názoru si stále vážím, ale jsem tvrdohlavej)

PS: Jsem šťastnej, že zas cvičim

Naposledy upravil Moocha dne st červen 29, 2011 7:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:29.6.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:75,5kg (↑)

Ještě malinko přetažená stehna, zítra doufám stihnu odcvičit.. Odpoledne jdu na koncert a později na pár piv, v pátek oslava kdo ví čeho, doufám, že to posilování potom nebude spíš kontraproduktivní.
Moocha

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:30.6.2011.........................................................................................Trénink:Doma (13min12s).......................................................................................Váha:74,9kg (↓)

Reibenova třístovka

Čas 13min12s

Čas se opět zlepšil ale cítím, že jsem mohl zabrat víc... Příští trénink už LEVEL 2 tedy pokud budu nějakého posilování vůbec schopen
Moocha

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:1.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:74kg (↓)

Včerejšek strávený ve výčepu, nechápu takový pokles váhy, nic tvrdého jsem nepil. Dnešek bude asi také zajímavý ale pak s podobnýma srandama končim a zaměřím se na posilování.
Moocha

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:2.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:7?,?kg (?)

Má očekávání se splnila, posilování nechám na zítra. Pozítří se dozvím, jak jsem na tom s váhou.. Jsem zvědav.

Joo začal jsem si hrát s Flower Stickama. Vím, že to tu nemá moc co dělat, ale psát si to sem budu, ať vím, kolik mám natrénováno.

FLOWERSTICK
Dnes: 40min
TOTAL: 40 min

Naposledy upravil Moocha dne ne červenec 03, 2011 4:46 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: