|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 6:47 pm Předmět: |
|
|
Normalen si tvaroh,smicham s grangem,pridam kaúku mlika,a dam do krabicky plastove a jim to s cernym pecivem,je to dobre,proc to nevzit sebou....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Normalen si tvaroh,smicham s grangem,pridam kaúku mlika,a dam do krabicky plastove a jim to s cernym pecivem,je to dobre,proc to nevzit sebou.... |
A to ti z té krabičky ta voda z tvarohu nevyteče? Já to tak jednou udělal a udělalo mi to v báglu pěknej bordel (i když je to nastojáka a zavřený). _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 7:10 pm Předmět: |
|
|
NE,nemam s toho tekutou sracku,jen fakt asi kdybych to mel spocitat 2polevkove lzice mlika,at to muzu rozmichat,zavru,a dam do sacku,ty krabicky jsou tesny,ale nesmis tam davat uplnou sraku.zeru to tak asi uz 4roky a v klidu.No ostatne,neni ti 5,tak si porad
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po říjen 22, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
22.10.2007
-fáze 3*5
| kód: |
Přítahy VC v překlonu 3* 5* 26 kg
Benchpress 3* 5* 70 kg
Dřepy 3* 5* 70 kg
Millitary press 3* 5* 11 kg
Fr. tlak 3* 5* 11 kg
Zdvihy s JC 3* 5* 16 kg
Zvedání noh na opascích 4*1 0 opak
Výpony na legpressu 3* 5* 180 kg
|
- pěkný, takovej akorát trénink ani sem se moc nepředřel... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 10:01 am Předmět: |
|
|
Včerejší trénink
25.10.2007
Přítahy VC v překlonu 3* 5* 27,5 kg - na přítahy sem nějak zapomněl a nejel sem je... :(
Benchpress 3* 5* 75 kg (5,4,4)
Dřepy 3* 5* 75 kg
Millitary press 3* 5* 12,5 kg
Fr. tlak 3* 5* 12,5 kg
Zdvihy s JC 3* 5* 18 kg (5,4,4)
Zvedání noh na opascích 4* 12 opak
Výpony na legpressu 3* 5* 190 kg
|
-bohužel sem musel jít 2 tréninky po sobě a čekal sem že budu uplně vyfluslej a slabej, ale opak byl pravdou Bench už začíná pokulhávat, sice sem dal 3*5, ale myslím si že bez jemného kámošova drbnutí do činky bych ty poslední opáčka nedal. Zbytek (krome bicepsů) v pohodě :) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
Tak nějak přemýšlím, co po tom HST za týden. Asi bych to viděl na týdenní mini CKD a k tomu trénink 3-4 týdně. Akorát nevím jak serky a opáčka. Bud trénink jak je na ronnie.cz u CKD a nebo např. 6sérek * 3 opakování. Nevím no, co navrhujete.
A po tomto mini CKD bych zkusil Korteho... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 9:36 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Tak nějak přemýšlím, co po tom HST za týden. Asi bych to viděl na týdenní mini CKD a k tomu trénink 3-4 týdně. Akorát nevím jak serky a opáčka. Bud trénink jak je na ronnie.cz u CKD a nebo např. 6sérek * 3 opakování. Nevím no, co navrhujete.
A po tomto mini CKD bych zkusil Korteho... |
Na mini CKD sa vyser ak do toho nemieniš ísť na 100%. Inak Tvoje plány sa dosť zhodujú s mojími. Teraz som skončil HST, idem dať split- partia 2x týdně made by Freimen a po Novom roku Korte.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | BUFU napsal: | Tak nějak přemýšlím, co po tom HST za týden. Asi bych to viděl na týdenní mini CKD a k tomu trénink 3-4 týdně. Akorát nevím jak serky a opáčka. Bud trénink jak je na ronnie.cz u CKD a nebo např. 6sérek * 3 opakování. Nevím no, co navrhujete.
A po tomto mini CKD bych zkusil Korteho... |
Na mini CKD sa vyser ak do toho nemieniš ísť na 100%. Inak Tvoje plány sa dosť zhodujú s mojími. Teraz som skončil HST, idem dať split- partia 2x týdně made by Freimen a po Novom roku Korte. |
No jako za týden CKD se daj takový 3 cm v pase shodit, aniž bych je mel za tyden zpet. Navíc, pak bych jel Korteho, pak Vánoce,Silvestr,závěr pololetí, maturita,přihláška na výšku a podobný kraviny, na dietu nebude čas/nálada. Tak sem si říkal, že bych s tím neměl aspon tak moc práce. Btw minule sem jel CKD 2 týdny a udělalo to hodně (pro mě)... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 9:49 pm Předmět: |
|
|
Do čerta s Tebou  aj mne treba zhodiť...predvianočné CKD? No neviem...skôr to nechám na májovú big diétu.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 8:17 pm Předmět: |
|
|
31.10.2007
Přítahy VC v překlonu 3* 5* 30 kg
Benchpress 3* 5* 80 kg (4,3,3)
Dřepy 3* 5* 80 kg
Fr. tlak 3* 5* 12,5 kg
Zdvihy s JC 3* 5* 16 kg
Výpony ve stoji 3* 5* 140 kg
|
-neska nahovno. Už od včera mě bolí v krku a hlava. Řekl sem si, že ty dva poslední tréninky eště odjedu, ale po dnešku nevím estli ten poslední dám. Sem totálně unavenej.
Dneska sem se vykašlal na Military press a na břicho, páč už sem byl fakt na dně...
Ale potěšil mě celkem bench, páč sem si myslel, že tohle ani nedám a navíc to asi nebude s 80kg, ale s 85kg (máme novou osu) U přítahů záda totálně v poho, ale padá mi to z ruk - neudržím to _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|