Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Nechceš napsat jídlo? Stačí jen tak orientačně klidně. Díky.

Rád napíšu, proč ne já se za to nestydím. Muj jídelníček je skoro pořád stejný
Snídaně: Když je ráno tak cca 0,7litru mléka nízkotučného a 180gramu musli. Když je v noci před ranní směnou tak 1litr silného kakaa (opět nízkotučné mléko) dva rohlíky s tvrdým sýrem (takhle mi to chutná) Další chody Tady už moc nerozlišuji co je oběd a co svačinka Prostě jím hodně kuřecí maso a to bud se 180gramy rýže nebo 200gramu špaget. Někdy udělám vaječinu , někdy dám na večeři dietní kuřecí párečky, 4rohlíčky tomu já říkám delikatesa a spestření. V poslední době o víkendu dám i brambor dříve jsem je nejedl vubec ale tady v bearu se mi osvedčili, navíc jsem trochu v objemovce dá li se to u mě tak říct. Jeden chod nahrazuji proteinem 80% Pure whey. Před spaním tvaroh, noční protein zatím jsem nikdy nepoužil ale taky se chystám i do téhle investice už mě to moc nebaví pokaždé před spaním žvýkat tvaroh. Bohužel opravdu nevím jak lépe to napsat, u mě to snad ani nejde kvuli třisměnému provozu, někdy človek přes den spí někdy jí.

Pokud jde ještě o nějaké suplementy, běhěm cvičení nebo celkového užívaní ,tak krom jednoho chodu protejnu jak už jsem zmínil. Užívám ještě ráno a před spaním jednu lžičku bcaa (u beara byly ty lžičky občas i dvě ) Před treningem je to 4lžičky bcaa, běhěm treningu 1,5litru vody v kterém je rozpuštěno 4lžíce maltodextrozy. Po treningu mám v šejkru 2lžíce dextrozy a 4lžičky bcaa.

Takže to shrnu, jím obyvkle 6chodu deně výmečně když to nevýde jenom 5. Snídaně mám dvě záleží zda snídám v noci nebo až ráno. Jeden chod přes den mi tvoří 80% protein Pure whey (cca 40-50gramu) Před spaním je to zatím vždy tvaroh (později i dlouhotravící protein) a je jedno zda je to večer před psnaím nebo ráno po noční smeně taky před spaním. Během cvičení to jest před po a vlastně i během samotného treningu užívám to co jsem již napsal kousek víše. Bohužel asi jsem ti moc nepomohl aspon ne tak jak si asi chtěl ale je to se mnou složité.

Takže ještě ve stručnosti dnešní jídelníček i s časovýmy udaji.

Snídaně: 7h30min 0,7litru mléka 180gramu musli (hořčík, C , Kloubní výživa)
Před treningem: 4lžičky bcaa v pruběhu treningu ve vodě rozpuštený 4lžíce maltodextrozy , v polovině treningu doplnění energie 2lžičky bcaa. Po treningu v šejkru 4lžičky bcaa a 2lžíce dextrozy. (Fitko od 9h- 11h15min)
Oběd: 12h kuřecí asi 200gramu a 180gramu rýže. (jabko, hořčík, zinek)
Svačina : 15h Protein 80% malá miska piškotu
Svačina: 17h30min kuřecí asi 200gramu a 210gramu špaget (hořčík)
Svačina: Bude asi kolem 20h kuřecí 200gramu 180gramu rýže
Spánek někdy kolem 22hod a bud si dám před spaním tvaroh nebo to nechám na uprostřed noci. (zaleží v kolik pujdu přesně spát) ke tvarohu možná dám malí, lehce nizkotučný jogurt já se cukru moc bát nemusím Před spaním kloubni výživa, hořčík, C

Snad jsem aspon trochu objasnil jak že si to žeru Pokud ne tak se omlouvám. P.S. Trvalo mi to 30minut sesmolit , lépe to neumím.

Naposledy upravil buvolii dne út srpen 20, 2013 5:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, super rozepsané. Já nepotřeboval pomoc, mě šlo jenom tak o info. Líbí se mi tvůj styl cvičení (práce s procenty, základní cviky,..), tak mě zajímalo jak se k tomu stravuješ.
buvolii

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Díky, super rozepsané. Já nepotřeboval pomoc, mě šlo jenom tak o info.

To jsem si ani nemyslel že ti mám radit, bylo mi hned jasné že nejsi žádný začátečník. (To jsem ještě stále já ) Podle toho tvého množství příspěvku, dobrá zatím se měj.
buvolii

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 26.8.2013

Dnes rozjetý nový treningový program (přesně jak jsem slíbil) Snad budu mít díky němu i nějaký čas na běhání, no uvydíme.

D 5x 85 90 95 100 105
Dl 5x 112,5 120 127,5 135 142,5
Bench 5x10x45kg
KNB 4x max (8, 8, 8, 8)
Rozpažky v leže na rovné lavici 3x15x6kg
Břicho zkracovačky 3x15
Celkový čas 85min

Dnešní trening byl obzvlášt težký. Jednak jsem byl tedkom 4dny u rodiču. Zahálka , horší životospráva ale bylo to určitě hlavně díky pochodáku, který jsem absolvoval dne 24.8.2013. Když dovolíte jen velice lehce se zmíním o co šlo 10h,30min pochodák s Frenštátu do Ostravice přes 4kopečky Podle všech vypočtu jsme ušli něco přes 50km Je to dá se říct jen taková reakce na: (vyzkoušet si jen tak bez závodu, jen kvuli sobě. ) A ted pojdme zpátky k treningu, dřepy byly hodně težké, poslední dvě serie mě trápil pravý stehení sval. V opasku jsem absolvoval pouze poslední serii se 105kg. Pak jsem přešel na Dl a doslava se jí protrápil, puvodně jsem to chtěl jet o stupínek víš, začít na 120kg a skončit na 150kg ale dneska na to nebyla ta správna doba. Nechtěl jsem příliš riskovat, ten sval byl dost cítit. I tak jsem se přes Dl protrápil po těch dřepech to byl slušný mazec, opasek nepoužitý vubec a trhačky bohužel již od 3 opakování na 127,5kg. Potom jsem uplácal bench. KNB se mi dá se říct povedli , aspon jsem měl znich dobrý pocit. A pak už jen v superseriích břicho na střídačku s rozpažky v leže. Hotovo krásná práce já jsem spokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 27.8.2013

D 2x20x55kg
Jednoručky v leže 2x20x12,5kg
shyby 3x3 po každé serii shybu kladka na dotlakování 1x10x35kg (celkem 3x10x35kg)
Přítahy v předklonu 4x12x17,5kg
pulover 2x30x12,5kg
Břicho 3x6 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 60min

Dnešní trening nebyl nic moc , vubec mě nebavil. Ráno jsem vylízal s postele schválně o něco později, než mívám ve zvyku (říkal jsem si že nemusím být vždy ve fitku první ). I přes to že jsem si něco málo poležel navíc, jsem vstával hodně rozsekaný , ve fitku při rotacích jsem myslel že mi praskne hrudník jak jsem byl ztuhlý a přešlý . U burpess 3x6 jsem se po té zemi spíše válel a opravdu bych nikomu netvrdil že to byly pěkný angličáky. Pak přišli dřepy, jediná věc která nebyla špatná a byl jsem s tím dneska spokojený. (upotil jsem je ) Jednoručky v leže bída, i s touhle vahou obrovský problém dokončit. Shyby nebyly shyby to bylo jako když pověsíte prádlo na šnuru a ono se vám dvakrát zhoupne dopředu. Neuznal bych si ani jeden shyb a to ještě ve skutečnosti bylo takto 3, 2 ,1 (hruza ) Přítahy v předklonu mě pořád nebaví a tak jsem se i tímhle dost protrápil, jsem rád aspon za to že jsem to neodflákal , ikdyž z beara jsem zvyklí na jiné váhy. (jak opakuji stále do kola s každým opakováním mi klesá váha 17,5kg je vyložene trapná váha) Pulover mě stylerm 2x30nebaví je tam malá váha težší nejsem schopný navíc u toho při téhla váze cítím spíše tricepsy jako kdybych dělal tricpes. A břicho které bylo v superserii s puloverem bylo strašné velký problém dostat kolena k loktum (asi jsem přibral nebo zlenivěl) Sečteno podtrženo hruza a děs, budu se muset do příště nad tím zamyslel trochu to upravit aby to mělo štávu. Nějaký nápady bych měl počkejte si a uvydíte. Snad si večer spravím chut běháním.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli citis u puloveru tricaky, tak to delas blbe, pohyb ma byt jenom v ramenou a nikde jinde
Hansen

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jestli citis u puloveru tricaky, tak to delas blbe, pohyb ma byt jenom v ramenou a nikde jinde

Mno a nemůže to být tím, že pullover se jede obvykle při tréningu prsou takže tricáky jsou předunavené (benchem třeba) a tím že se protahují tak je jde cítit ? Alespoň u mě to tak je protože mám delší končetiny. V loktu nemám žádný pohyb, přesto ty tricáky cítím jak táhnou jakoby.
buvolii

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 27.8.2013

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě večer jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 15kol (15x900 =13,5km) Čas 75,30 to jest nějakých 5,02 na jedno kolo.Čas pro mě není tak duležitý ale vzdálenost. Již od začátku obrovské trápení , bolest nohou , kolen, vypadalo to na další, dnešní ne přiliž vydařený trening, jak šeredně jsem se spletl. Veděl jsem že musím zaběhnout něco pořádného, pulmaraton je již za měsíc. (není čas na nepovedené treningy) Tak jsem se protrápil každým kolečkem , až kolem 9kola mě to začalo trochu bavit, překonal jsem krizi, rozhýbal se a pak už se jednalo jen o to kolik jich nakonec udělám. Jsem maximálně spokojený pokud jde o vzdálenost, čas je horší ale jak jsem řekl nebylo to dneska to podstatné. P.S. Zítra budu mít asi problém vstát s postele , ještě že mám vyloženě odpočinkový den (klidně i prasečí)
buvolii

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 29.8.2013

Bench 2x 60 65 70 75 80
Dl jednoručky 5x 35 37,5 40 42,5 45
Legpress 3x20x55kg
Předkopy 3x20x20kg
Zákopy 3x20x10kg
Výpony ve stoje 2x30x20kg
Výpony v sedě 2x max ( 2x12x30kg)
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 80min

Opět velice přetrpěný trening. V poslední době jsem pořád nějaký utahaný. Po rozcvičce, která byla nejnamahavější s celého treningu. ( mluvím samozřejmě hlavně o 3x6 burpess ) Jsem odjel bench a přešel na Dl jednoruč. Měl jsem stím zkušenosti již z minula a tudíš jsem veděl že nemá cenu začínat tak jak jsem začínal kdysi na 27,5kg a tak jsem si dal trochu vyšší váhu. (celé odjeto bez opasku byt jsem o něm v poslední serii již uvažoval ) Pak jsem zboural nohy co to šlo, v superseriích jsem měl předkopy zákopy a na závěr výpony v sedě s břichem.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 30.8.2013

D 2x50x 25kg
Biceps shyby 5x3
Kliky 5x10
Push press 5x10x27,5kg
Předpažování 3x12x7kg
Tlaky v sedě 3x10x10kg (jednoručky)
Břicho: uklony do stran 3x6x17,5kg a 3x12zkracovačky
Celkový čas 65min

Dnešní trening povedený. Burpess v rozcvičce považuji za nutné zlo. Dřep 2x25 byl z celého treningu nejnamahavější. Sice jde o vyloženě trapnou vahu ale s velkýmy počty a to není moje parketa. Dost jsem se u toho zapotil, ke konci mě začali trápit i záda ( však jsem křivej jak skolioza ) Potom v superserii biceps a kliky. Push press odjeto v opasku.Na konci superserie na břicho (uklony a zkracovačky).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na co davas u PP opasek???
jestli ho potrebujes i u tak male vahy, tak si zajd k doktorovi
buvolii

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 30.8.2013

Ještě večer jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 16kol (16x900 =14,4km) Čas 78,45 to jest nějakých 4,55 na jedno kolo. Ani dneska pro mě není čas duležitý , byt je o neco lepší než posledně. Šel jsem tam dneska s tím že si dám intenzivní trening, 2kola sprintem a pak kopečky ale vzhledem k tomu že jsem byl unavený,boleli mě lýtka a do tohodle treningu se mi nechtělo, dopadlo to takhle.
buvolii

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 31.8.2013

Dnes pouze regenerace, jsem po včerejších treningách uplně hotový. Proč zde ale píšu , uběhl měsíc, takže je čas podívat se na to kolik važím. Vážení dne 30 a 31.8 ukázalo téměř shodně 86,5kg což je o 1,5kg navíc za měsíc. Zdá se že přibírám zhruba jak jsem chtěl. 2Kg za měsíc. Uvydíme co ukáža příští měsíc, jsem na to dost zvědavý. Protože chodit do práce do fitka a ještě k tomu běhat. Dá se říct že v příštím měsíci nic neočekávám pokud jde o nabírání

Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 86,5kg
buvolii

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.9.2013

D 2x10x80kg
Jednoručky v leže 2x10x20kg
Dl 8x1x160
Ez tyč 5x10x20kg (celková vaha i s osou)
Tlaky za hlavou 5x10x17,5kg (jednoručka)
Biceps, jednoručky v sedě 4x15x9kg (kladivový zpusob)
Tric. kladka 4x15x20kg
Břicho zkracovačky 2x20
Celkový čas 80min

Dnešní trening byl výborný. Po rozcvičce kdy nebyly ani burpess tak hrozně namahavé ,jsem přešel na dřepy 2x10x80kg jsem udělal vyloženě v pohodě. Jednoručky v leže taky ucházející. (zdá se že si prsní svaly odpočinuly) Pak Dl, po rozehřátí jsem si naložil 160kg. Do téhle doby jsem trhačky nepoužil, ještě poslední zahřívací serie 1x152,5kg jsem odjel bez nich ale na všechny serie se 160kg už v trhačkách. Opasek použity až od 4serie se 160kg. Pak už jenom v rychlem sledu v superseriích biceps, triceps a znovu to samé biceps, tricep. Nna závěr zkracovačky 2x20 a odcházel jsem do šatny. Dneska vyloženě spokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.9.2013

Ještě večer jsem si byl zaběhat.Dal jsem si 2kola na prudko (2x900 =1,8km) Čas 7,42 to jest nějakých 3,51 na jedno kolo. Přidal jsem k tomu 23vyběhu do kopce zhruba 80-100metru a zpátky se vždy vrátit pekně pomalím,pomaloučkým výklusem. Musím narovinu říct že se nejednalo o sprinty, těch bylo hodně málo (jen když se v zorném poli objevila nějaká kočička. ) Šlo mi o to že než se pármy sprinty uplně vyštavit, raději bežet o stupínek níž ale udělat těch vyběhu do kopce hodně , konec koncu pulmaraton není o sprintu.
Celkový čas běhu se všim všudy cca 55min

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: