Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 9.3.2015

Dnes po raní smeně , bežecký trening. Šel jsem tam s tím, že dnes nebudu opět běhat velkou vzdálenost , jsem po včerejším dvojtreningu a dnešní raní. Pobežím jeden svuj okruh na prudko. Počasí bylo příjemné +11stupnu a já jen v teplákovce. Musím se dnes velice pochválit proto že jsem se stěmy 5km rval jako chlap. Uběhl jsem svých 5km= 20,51 , což je jen 3 vteřiny za rekordem , ze dne 28.10.2014. Opět jsem k tomu přidal ještě jedno kolo na kolečkách, kde už jsem si čas nehlídal a dost se netrápil. Za dnešek teda 5km na okruhu a 900metru na kolečkách, celkově tedy 5,9km 3 vteřiny za rekordem v cíli to vypadalo že hodím šavli. Ale vubec mě to nezlobí , nemrzí protože vím že až se rozestoupí mraky ,výde slunce a lidé budou skandovat mé jméno , muj čas příde. Vzpomel jsem si na staloneho pardon.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 11.3.2015

Shyby 1x10 klasické, 1x4 2x3 biceps
Bench 2x3x80 , 3x3x77,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 7x5x20kg 3x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x7 , 1x8x8 ,1x6x9kg, 1x4x10kg
Tric. Kladka 5x10x35kg
Biceps v sedě jednoručky 5x5x17,5kg
Břicho: 2x15zkracovačky
Břicho: ve visu 2x12 natažené
Celkový čas: 65min

Dnes trening, ta Fantastika. Po rozcvičce, shyby, klasických dnes 10set , no dobře tak 9,5 ale prvních 7 celkem bez potíží. Bench dnes také velice dobrý , ikdyž jsem se na začátku trochu váhy na čince lekl. Ukazalo se, že zbytečně, síl na bench bylo dnes dost, v pauzách vždy pár dřepíku s osou, abych se udržel v zápřahu. Nemusím zduraznovat, že opět celí trening EMOM, nic jiného už jet ani nechci. Tlaky na ramena, opět další serka s 20kg navíc. Do SS biceps triceps, perfektní natlakování rukou. V závěru pěkné a pořádné protažení a odcházel jsem na šatnu. Málem mi ujela trmavaj jak jsem se nemohl na sebe do zrcadla vynadívat, dnes to bylo nádhera. Sklidil jsem i jednu poklonu.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 13.3.2015

Shyby 2x4 klasické, 2x4 biceps
Shyby kladka 7x5x55kg....pak...3x5x53,75kg
Veslo 2x5x62,5kg...pak....8x5x60kg
Bench 3x5x72,5kg....pak.....1x5, 1x3 , 1x2x 70kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg

Dnes mi začalo 10dní dovolené. Tak jsem se tešil, že bude spousta sportu a zatím jde asi všechno do kopru. Ráno jsem se probudil s knedlíkem v krku , do fitka jsem dnes přesto vyrazil, na víkend jedu prič a odpolední běhaní dnes, jsem samozřejmě zrušil.
Ve fitku jsem se nedokázal do toho dostat, místo obvyklích svých dvou koleček na zahřátí, jsem dal tři a přesto to nebylo nic moc. Shyby jako vždy, na kladku příhoz, na veslo přihoz, vše šlo podle plánu a mě to dnes přesto nenadchlo. Poté bench, tady jsem dnes neuspěl a ještě si utrhnul ostudu. 3x5x72,5kg jsem ještě dal ale místo 2x5x70kg jsem dokázal jen jednu. ŘÍkám si nevadí na druhou už nemáš sílu, ta první byla na krev, udělej místo toho 2x3. První trojka vyšla u druhé jsem měl 2opakování za sebou a nic nenasvedčovalo tomu, že to nedám ještě jednou. Tak jsem to spustil a to bylo vše co jsem dokázal. Volal jsem o pomoct , zavalený činkou. Na závěr se už jen protáhl a odcházel domu . Trening byl a musel být, kdo ví kdy me to výde příšle ale rozhodně mi to nepřidalo, jsem ted totálně roztřelený.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2015 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 19.3.2015

Shyby kladka 10x5x40kg
Veslo 10x5x45kg
Bench 5x3x65kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 5x5x12,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x10x6
Biceps v sedě jednoručky 3x6x12,5kg
Tric. Kladka 3x10x20kg
Celkový čas: 80min

Dnes po týdnu zpusobené nachlazením , opět trening. a že jsem to vážně proležel, vetší část dovolené v ..... Dnes jsem tam šel s vědomím toho, že se protáhnu , uplně jsem cejtil, že tělu se vubec nechce , za těch pár dnu na gauči šlo vše do háje. Dnes 4kola rozcvičky (rotase s osou, 12x dřep s osou, 5x military press s osou, 2x shyb , 12x zkracovaček, 2x biceps shyb) Musím říct bylo to příšerné, jako kdybych zapoměl shybovat. 15minut uteklo a já se jako by protáhl šlo se na věc, dnes jsem se rozhodl sjet oba dva treningy do hromady a to s ubitkem na vahách 15kg. Celí trening EMOM , defkato start každé další serie po 50vteřinách. (EMOM- 10s) Tak jako tak, to stálo spíše za starou belu. Na bench jsem se třeba nadřel a to jezdím s vetší vahou a 5x5. U shybu kladky byla první serie k smíchu ale v 8mé serii jsem se už nesmál a to jsem měl 40kg. Trening hrozný , pouze portahovací.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 20.3.2015

Dnes ráno bežecký trening. Puvodně jsem to neměl ještě pár dnu v plánu. Ale otec u mě spal po noční, nemohl jsem na comp, počasí bylo dnes nádherné a tak jsem se rozhodl, že ikdyž ještě trošku dolečuji nachlazení že pujdu. Pokud jde o vzdálenost neměl jsem jasnou představu, nechal jsem to na tom jak to pujde, abych řekl pravdu i za 4kolečka bych byl hrozně rád. Pokud jde o rychlost, tady jsem měl jasno , nepřetežoval srdíčko , bežet tempem co noha nohu mine. Udělal jsem dnes 7kol (7x900 =6,3km) Čas 35,29 to jest nějakých 5,04 na jedno kolo. Je jasné že nešlo o žádný výkon , opravdu jsem se tím během jen kochal. Určitě bych běžel těch kol i více ale hrozně mě boleli achylovky a čekal mě ještě trening kuželek.
buvolii

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 25.3.2015

Shyby kladka 5x5x45kg
Veslo 5x5x55kg
Bench 5x3x70kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 5x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x10x6
Biceps v sedě jednoručky 3x5x15kg
Tric. Kladka 3x10x30kg
Břicho: ve visu 2x10 natažené
Celkový čas: 60min

Dnes opět témeř po týdnu trening. Znáte to rčení, když se to ... tak se to... . Po týdnu nachlazení jsem začínal 19, 20.3. se opět hýbat, večer 20.3 mi odešlo chodidlo, (klenba chodidla, možná ty výpony den předtím byly přehnané , možná ten běh a kuželky.) nemohl jsem našlápnout na nohu. Do fitka bych nedopajdal. Takže dnes opět po dalším týdnu trening. Co říci opět šlo o protažení. Klasická rozcvička , poté opět oba treningy dohromady, snížené o 10kg na váze. Po 30minutách jsem začínal být unavený. Jsem opět totálně mimo svoje návyky , váhy. Pokud jde o běhání visí nad ním otazník. Při chuzi chodidlo cítím, takže běhání ted nemá význam.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 29.3.2015

Dnes k večeru bežecký trening. Puvodně jsem myslel, že ještě nepujdu. Chodidlo už odeznívá ale nechtěl jsem to uspěchat. Po 8h strávených v křesle u compu jsem ale změnil názor, že mi malé protažení snad neuškodí. Dnes 4kola (4x900 =3,6km) Čas 16,53 to jest nějakých 4,18 na jedno kolo. Nechtěl jsem to dnes přetáhnout, proto menší vzdálenost. Uvidíme co to udělá zítra. A zadruhé, první kolo jsem bežel moc agresivně, když máte vztek, že se to všechno podělalo , chut do toho něco dát. První kolo 3,55, druhé asi 4,10 a ve třetím jsem vadnul, čtvrtým se protrápil.
buvolii

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 30.3.2015

Shyby 1x4 klasické, 1x4 biceps
Shyby kladka 10x5x53,75kg
Veslo 5x5x60kg 5x5x57,5kg
Bench 2x5x70kg 3x5x67,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Celkový čas: 55min

Dnes už opět pořádnější trening. Klasická rozcvička a šlo se na věc. Chtěl jsem podobné váhy na kterých jsem byl na začátku března, v top formě. Jen nepatrně podseknuté , defakto jeden kruček zpátky. Po rozcvičce opět, shyby klasické i biceps , na tom se pořád trápím. Kladka a veslo ušli , ikdyž mě to nečinilo buhvijakou radost. Na bench jsem byl zvědavý a nebyl nejhorší. Na závěr nějaké břicho do SS , pořádné protažení a měl jsem po 55minutách hotovo. Opět zapasím s tím, že mě to po 30minutách přestává bavit nevydrží dlouho a uvadám. Trening nebyl nejhorší a přesto mě nenadchl.
buvolii

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 31.3.2015

Dnes po ranní smeně bežecký trening. Už od včera bylo jasné, že dnes po raní pujdu a přitom se to dnes už od rána pekně sra.. V práci jsem dneska spadl na koleno a při chuzí mě bolí koleno. I tak jsem se oblékl, stáhl kolena do ortézy a šel , v puli cesty začlo pršet, takže než jsem se rozběhl už jsem byl malinko mokrej. Dnes jsem byl rozhodnutý bežet do uplného vyčerpání. Nešlo o čas ale o vzdálenost potřebuji běhat štreky. Nebyla to žádná slast po včerejším treningu , po něm kuželky , dnes ranní směna, nebavilo mě to od prvního kola , které jsem udělal za 4,15. Ale nechtěl jsem za žádnou cenu vzdát. Nebudu to moc rozvádět , zkrátka každým dalším kolem jsem trpěl víc a víc a dnes jsem udělal 10kol (10x900 =9km) Čas 44,35 to jest nějakých 4,28 na jedno kolo. Musím se nakonec pochválit za tu vzdálenost , i s časem jsem spokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.4.2015

Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas podívat se, jak je drobek na tom.
Váha k mému velkému překvapení je pořád neměnná.

Co říci k sportovnímu měsíci březen. Byl pro mě obrovským zklamáním. Ke konci unora jsem se dostával do formy jakou mívám tak dvakrát do roka. Když se ohlédnu zpátky . 9.3. běh, 5km=20,51 3vteřiny za rekordem. 11.3. pefektní trening 10klasických shybu. Na štaně perfektní forma a pochvala. A blížila se mi dovolená, na kterou jsem se dobrej měsíc tešil. Něco jiného je honit se po lese a ve fitku mezi šichtama a něco jiného je užít si to na dovolené. Jenže jak naschvál jsem pomalu ve stejný den co jsem začal dovolenou i začal marodit a vše šlo do háje. Skoro jsem to přivolal , byl jsem na tom moc dobře a tušil jsem pád. Týden jsem marodil, pak si dal jedno sportovní odpoledne a promarodil další 4dny kvuli chodidlu. Až uplně na konci měsíce jsem začínal opět šlapat na plyn a hledat tu formu co jsem ztratil. Kolo v březnu nevyšlo, na cestu k našim nebylo ani počasí ani zdraví. Pokud jde o fitnes mám pouze 8x což je málo. Díky dovolené, formě a chuti, jsem počítal tak s 12ti návštěvama. No a běh i tady katastrofa,, šel jsem do měsíce března že udělám 70km . Počítal jsem se silným bežeckým týdnem o dovolené a mám běhu 7x.

Fitness: 8x , Běh: 7x ( 51,4km) , Kolo: 0x

Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 81kg
buvolii

PříspěvekZaslal: čt duben 02, 2015 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.4.2015

Shyby 1x8 klasické, 2x3 1x2 biceps
Bench 5x3x75kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 3x5x20kg 7x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x7
Tric. Kladka 4x10x30kg
Biceps v sedě jednoručky 1x5x17,5kg , 3x6x15kg
Břicho: 3x12zkracovačky
Celkový čas: 60min

Dnes další trening. Tentokrát ta druhá pulka , trening B. Po rozcvičce jedna serie shybu do maxima. Nebylo jich deset, jako před nemocí ale pouze 8 a i tady bych řekl, že uznat by se dalo asi 6 a poslední dva byly třičtvrteční. Na to abych stejný výkon zopakoval na biceps shybych jsem potřeboval tři serie, proložené dřepy s osou. Bench opět lehce podseknutý a tentokrát v pauzách bez dřepu. ( od včerejšího pádu v práci a běhání mě bolelo ještě koleno, nemělo cenu to hrotit) Tlaky v sedě ušli, u rozpažek v předklonu, skrácená postupka o váhy 8, 9kg Byl jsem na to slabej , opět jsem po 30minutách začínal vadnout. Poté na střídačku biceps triceps , na konci 2x břicho , trochu se protáhl a odcházel jsem na šatnu.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2015 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 3.4.2015

Shyby 2x4 klasické, 2x4 biceps
Shyby kladka 5x5x55 5x5x53,75kg
Veslo 10x5x60kg
Bench 3x5x70kg 2x5x67,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: 3x12zkracovačky

Jo dneska už velice pěkný trening. Po klasické rozcvičce se šlo na shyby. Dve serie klasických a biceps, proložené dřepamy s osou. Poté shyby kladka a perfektní veslo. Na bench jsem se moc necítil a tady ještě dost pokulhávám. Je pravda, že v tomto týdnu je to již třetí bench. Vycházelo mi to přesně ob den. Na poslední serii benche jsem měl za sebou i záchranu , odjeto na krev. Pak už jen 2x břicho, pořádné protažení a odcházel jsem na šatnu. Dnes už s dobrým pocitem.
buvolii

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2015 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.4.2015

Dnes po dlouhé noční smeně , bežecký trening. Dnes jsem chtěl opět obří vzdálenost. Od prvního kola mě to nebavilo nešlo mě to , trápil jsem se. Hlava pořád říkala tak se na to dnes vykašli. I přesto dnes 12kol (12x900 =10,8km) Čas 53,05 to jest nějakých 4,26 na jedno kolo. Nakonec jsem odcházel spokojený ale nemám s běhu v poslední době dobrý pocit, od začátku se hrozně trápím. Nějak tomu chybí radost , je to spíše o tom, že tělu a hlavě se nechce a já to vždy musím vydřít silou vule.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so duben 04, 2015 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co takhle na nějakou dobu vynechat ovál? Já chodím v poslední době jenom kopce a ovál mám jen za odměnu. A už teď se těším až tam půjdu.
buvolii

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2015 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dám ti zapravdu. Mohlo by to být řešení ale na kopečky nejdu. Kdysi jsem to jednu dobu tak dělal a stálo mě to kotník. Nevím něco jsem si při těch vybězích pošramotil. Mám jiný nápad a řešení , musím se odprostit od těch ovalu a přejít opět na lesní okruh. Na svou 5km trasu po tvrdém povrchu. Jednak odpadne ten nepřijemný pocit stereotipu, kdy bežíte druhé kolo a víte, že jich máte ještě aspon 8 před sebou. Za druhé, na tvrdém povrchu se tak nebořím , a mám pocit že se mi po něm běhá lépe. Jestli jsou i kolena stejného nazoru netuším. A opět se vrátit k rozmanitosti 5km, 10km, 15km. Uznávám že 5km je ztráta času a oblékaní ale pokud do toho dostanu konečně nějakou pravidelnost, nemuselo by to být o ničem. Navíc na 5km trase se dá hodně tlačit na srdíčko.

P.S. Dneska jsem měl jít běhat a nešel jsem , jsem po tom šmigrustování totálně přežranej. Vím tudy cesta nevede.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: