|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 10:58 am Předmět: |
|
|
Dne 2.7.2015
Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas rakapitulace, co se za ten měsíc vše událo + moje vážení. Pokud jde o váhu, netřeba dlouze rozepisovat pořád stejná 81kg, dobře dnes ráno ukázala 81,8kg
Co říci k sportovnímu měsíci červen. Pokud jde o fitnes byl jsem cvičit 11x , což mi příde jako dobrý měsíc. V treningu se mi docela daří , v závěru posilnován hell gelem.  Nejvetší radost ze všeho mi asi děla bench , vždy jsem byl na něj slabučkej ale poprvé se rvu s vetší vahou, než jsem já sám. Moji předností jsou asi silná záda ale to jsem měl vždy od doby težkých Dl. Další sportovní aktivitu tu máme kolo, pokud jde o něj, tady je to uplně super a není mu co vytknout. Byl jsem na něm za měsíc třikrát , což sice není s venčího pohledu moc ale já to mám jen pro spestření, třeba když je pěkný víkend, jinak nejezdím , dobře si pamatuji, že jsem ho loni kupoval se slovy, že budu rád když na něj v létě párkrát sednu a najezdím tak 500km za celou sezonu.  Tento měsíc jsem na něm byl třikrát a mám naježděno 243km ( 53, 93, 97) Zase když na něj sedám, tak ne pro pár upocených km ale pro to abych jezdil do roztrhání těla.  Už ted o víkendu plánuji další vijíždku a konečně překonaní té hranice 100km , tak se necháme překvapit jo?  Poslední moji fizickou aktivitou je běh a tady musím říct velice sebekriticky stoji to za starou prohnilou bačkoru. Byl jsem sice 8x což je málo uznávám ale aspon něco. Ale pokud jde o výkony a vše kolem hruza , asi třikrát v měsíci jsem běh zrušil, že se mi nechtělo na treningu několikrát místo 10 a 15km opět jen upocených 5km .  Nebýt dvou povedených běhu 15km a 20km tak nemám naběháno skoro žádnou vzdálenost, takhle mám aspon 70km a ani to mi v letní měsíci nepříde jako moc. Předchozí měsíce bylo 116km ,105km. Závody se kvapem blíží.
Fitness: 11x , Běh: 8x ( 70,30km) , Kolo: 3x (243km)
Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 81,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: pá červenec 03, 2015 1:27 pm Předmět: |
|
|
Dne 3.7.2015
Shyby 1x8 klasické, 3x3 biceps
Bench 2x3x87,5 , 3x3x85kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 8x5x22,5 , 2x5x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x8 , 1x12x10
Tric. Kladka 4x10x41,25kg
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 1x7 3x6x17,5kg
Břicho: 3x15zkracovačky
Břicho: ve visu 2x15 natažené
Celkový čas: 85min
Po včerejší naročné odpolední smeně , jsem byl na dva kousky s bráchou. Spát jsem šel v 1ráno, stával v 6ráno. Byl jsem torchu zvědavý a nervozní jak moc to pujde.
 Po rozcvičce jsem ušmudlal opět shyby a šlo se na bench. Opět s váhy vyklepaný ale dnes jsem se co nejvíce snažil žvejknout a odměnou mi bylo, dnes kompletní splnění toho co jsem měl odjet. V poslední serce jsem si už neveřil, záchranu jsem měl ale vyloženě se jen díval. Opět jedna dotlakovací serie navíc, ted se tam tři dny nedostanu. Velice težké tlaky na ramena a napumpovaní rukou. V závěru pořádné protažení +břicho a odcházel jsem opět velice spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červenec 05, 2015 7:31 am Předmět: |
|
|
Dne 4.7.2015
Dnes večer bežecký trening. Dnes jsem vyrazil běhat až na 20h večerní , venku bylo právě ještě pořád 32stupnu.  I dnes jsem zustal na kolečkách, ikdyž jsem tak nějak tušil že tam dneska budu běhat skoro sám a měl jsem defakto pravdu až na vyloženě sem tam nějakého bežce co si udělal 2kolečka a zmizel tam nebyla ani nožka.  rozběhl jsem v tom počasí uplně volně , co noha nohu mine , ještě jsem si říkal natočíš si tu těch 6-7koleček volně a pujdeš domu. Zase se to nějak zvrhlo.  První kolo jsem měl třeba za 4,30 , páte kolo za 5rovných a tohle tempo jsem už držel.  Měl jsem trochu problém se srdíčkem nebylo třeba něco lámat přes koleno , byl stupen tři vysoká zátež. Jenže s přibivajícími kolečky se začlo stmívat slunce, zmizelo neznáma kam a mě to opět začínalo docela bavit.  Asi od 10kola už jsem i zrychloval s tím, že jsem ty kola dělal asi za 4,50 , to máte 10s na každém kolečku. Dnes tedy nakonec 18kol (18x900 =16,2km) Čas 86,00 to jest nějakých 4,47 na jedno kolo .  Doma pak ještě přítahy na tykadlech 7přítahu BW+3,5kg a k tomu 26kliku.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červenec 05, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
Dne 5.7.2015
Dnes jsem si udělal další ze svých cyklo dní.  Plánoval jsem těch 100km a konečně pokořit tuto magickou hranici.  Je fakt že, po včerejším večerním běhu jsem se ráno sotval držel na nohách a motal po kuchyni.  Ráno jsem vyjel na Vřesinu za babkou na chatku. 20km. Tam jsem se zdržel neplánovaně dlouho, znáte to babiny.  14,20h jsem to rozjel od tama zpátky a na druhou stranu k našim na chalupu, cca 42km ujeto přesně za 2h. K večeru pak znovu zpátky domu , bylo mi jasné, že vo fous na tu hranici nedosáhnu ale už jsem nechtěl honit km někde kolem sídliště, navíc jsem měl hlad a bylo již dost hodin. Doma jsem byl 19,40h. Celí den bylo 34stupnu a já to na tom kole ani nevnímal , pitný režim jsem samozřejmě dodržoval.  V useku 42km v době od 14,20-16,20h jsem vypil skoro 2litry vody. Najezdil jsem dnes 98km a domu jsem sice dojížděl unavený ale to je asi tak vše. Nic mě celou dobu netrápilo , nebolelo , křeče jsem v nohách neměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út červenec 07, 2015 12:39 pm Předmět: |
|
|
Dne 7.7.2015
Shyby 4x4 klasické, 4x4 biceps
Shyby kladka 2x5x65 , 8x5x62,5kg
Veslo 2x5x72,5 , 8x5x70kg
Bench 3x5x75 3x3 1x2 x 75kg
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Dnes pekelný tréning , bezesrandy.  Ještě jsem nebyl ani v pulce rozcvičky a už jsem byl propocený a s težka dýchal.  Ušmudlal sem dnes shyby, abych řekl pravdu bicepsové byly dobré ale ty klasické mi dnes nějak nešli no.  Poté jsem odjel kladku a veslo ale že to bylo masíčko, mezi krátkýma pauzičkama jsem odbíhal lapat po dechu k oknu a myslel jsem, že se vyvrátím. Na záda dodržen EMOM.  Poté přišel bench a mě dochazela síla. Ušmudlal jsem poprvdě to co vždy, 3serie o pěti opakování na krev a pak to šlo už jen dokopru.  Dotlakováno dojížděcí, pauzy mezi seriemi 1minuta.  Na závěr dal nějaký břicho a měl jsem toho tak akorát, cestou domu v tom vedru mi nebylo nejlépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá červenec 10, 2015 11:32 am Předmět: |
|
|
Dne 10.7.2015
Shyby 1x6 klasické, 3x3 biceps
Bench 2x2x87,5kg , 3x3x75kg , 3x5x55kg , 1x10x35kg
Rozpažky v leže 5x5x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 8x5x22,5 , 2x5x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x8 , 1x12x10 , 1x5x12,5kg
Tric. Kladka 4x10x41,25kg
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 2x7 2x6x17,5kg
Celkový čas: 105min
Dnes velice nevydařený trening s počátky , ale nakonec jsem to nějak přijal a snažím se to hodit za hlavu. Dnes jsem se nemohl pořád nějak zahřát , měl jsem pocit, že jsem stuhlí a studený, v rozcvičce jsem dal nějaké kolečko navíc a stejně jsem měl divný pocit, že mi to nejde.  Začal jsem tedy trening , jako vždy shybama , katastrofa. Uplácal jsem 6opakování a dvě poloopakování , které se nedali ani počítat, u bicepsových jsem se trápil. Poté jsem přešel na bnech, první serka nedokončená, měl jsem 2opakování a na třetí jsem si netroufl, nenapadlo mě brát si záchranu. U druhé serky jsem už záchranu měl a stejně jsem dokončil jen dvě opakování a to mi musel lehce pomoct. Nebyl ten správný den , nakonec jsem odjel nějaký bench, kdy jsem pořád ubíral váhy , proložil to v superseriích rozpažkama v leže a šel na tlaky. Tady už to bylo dobré, perfektní ramena výborný triceps, biceps , pořádný břicho , byl jsem tam dnes o tramvaj déle, takže jsem měl čas. Nakonec to ušlo, ikdyž na ten bench dnes prostě asi nebyl den.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 2:06 pm Předmět: |
|
|
Dne 11.7.2015
Dnes jsem si udělal další ze svých cyklo dní. Dnes jsem sedal na kolo s jediným cílem, pokořit tu hranici 100km.  Vím mám naježděno 93,97,98 ale byl to muj cíl a tak jsem ho dnes chtěl konečně pokořit a ušmudlat ještě těch pár km. Navíc jsem si pro svoji trasu vybral směr Ostravice a dále pak směr někam na Visalaje, nebo Bílý kříž. Na ostravici to mám 40km a pak jsem pokračoval dále už spíše jen a jen do kopce , uznávám nikam jsme nedojel ,někde jsem tam asi zabloudil , hnal jsem se pořád nahoru, neveděl jsem na co to mám ještě přehodit abych si to ulehčil.  A v jednom místě jsem si řekl dost a otočil se , ne pro to že bych byl vyřízený ale vedlo to asi buhví kam a navíc z asfaltky se stávala stále horší a horší cesta a mě to jako trening v tu chvili stačilo.  Dolu jsem jel bezmála 7km pořád jen s kopce , pomalu jsem na tom upálil brzdy.  Takže moje první zastávka , když nepočítám pár zastávek na pití a jednu na wc  , bylo u našich po 75km a skoro 5h jízdy. Tady jsem do sebe hodil připravený nápoj , 2x protejn , 2lžíce maltodextrozi , 1lžíce dextrozi. Snědl asi pulku vánočky, pár kousku koláče, s bráchou doplnil pitný režim na zahrádce  a po 2h pauze vyjel směrem domu , už se mi vybuec nechtělo myslel jsem, že pojedu volně ale to posilnění udělalo své a já to zase řezal na ty nejtežší převody až domu.  Najezdil jsem dnes tedy 107km na kole.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
Dne 13.7.2015
Shyby 3x4 klasické, 3x4 biceps
Shyby kladka 4x5x65 , 6x5x62,5kg
Veslo 4x5x72,5 , 6x5x70kg
Bench 3x5x75 1x4 1x3 2x2 x 75kg
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Břicho: ve visu 2x12 natažené
Dnes nebylo zbití a já šel na trening rovnou z noční.  tohle jsem už léta neudělal abych se na chvilku neprospal aspon.  Ještě cestou z práce jsem si říkal, že se na to vykašlu pujdu spát ale díky všem okolnostem, bych měl tento týden jen trening uterý, pátek , takhle ho budu mít pondelí, středa, pátek.  Cestu v tramvaji jsem prospal ale vzhledem k tomu, že jsem se pak trošku při cestě domu probral, tak jsem se hecnul a šel, rozcvička jako vždy , pak shyby nic moc. Veslo a kladka podle plánu , bench jako obvykle, tady se už hodně dlouho nic nemení. Na závěr jsem hodil břicho a protažení a odcházel jsem domu. Na to že to byl trening hned po noční jsem byl nadmíru spokojený opět mám dve serky na kladce a veslu navíc s vetší vahou.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 10:04 am Předmět: |
|
|
Dne 14.7.2015
Dnes další ze svých bežeckých treningu před spaním.  Je to bída mám, tenhle měsíc 2bežecký treningy a to je pulka měsíce za mnou , vyloženě se mi nechce , musím se do toho nutit a připrava na závody je o ničem . Ztratil jsem zájem , závod odřekl i bratr. Už třikrát jsem tento měsíc řekl, že na to prdím  ale dnes jsem se konečně kousl a šel jsem. Pořád jsem uvažoval jestli okruh, nebo kolečka. Závod se pobeží 21km po asfaltu ale mě to tedkom táhne spíše na měkký povrch. Nakonec vyhrál kompromis, jeden 5km okruh na tvrdém povrchu a zbytek na kolečkách.  Vyběhl jsem laksně, nebyla ani chut ani vule, udělal jsem v pohodovém tempu 5km = 23,52 . Zdá se, že nenávratně prič jsou ty časi, kdy jsem uběhl 5km za 20,24 , dnes bych to asi jen s teží dal pod 22min. Potom jsem ihned přešel na kolečka , jen jsem si vynuloval hodinky a pokračoval v běhu na kolečkách. S cílem uběhnout co zrovna pujde a potrápit se jak jen to bude možné. Ten přechod nebyl moc příjemný s tvrdého povrchu na měkký a od prvního kola bylo jasné, že to bude trápení , měl jsem za sebou 5km ( někdo by řekl jenom 5km  ) Dělal jsem jedno kolo za druhým, trpěl jsem u toho ale nechtěl jsem vzdát. Nakonec jsem ale přecejenom musel skončit, to když už mě začínal hodně trápit lýtkový sval a já začínal na pravou nohu kulhat, raději jsem nic nepřepínal , stejně to pro mě bylo vysvobození.  Udělal jsem tam 7kol (7x900 =6,3km) Čas 33,50 to jest nějakých 4,50 na jedno kolo Dohromady dnes 11,3km
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 5:25 pm Předmět: |
|
|
Dne 15.7.2015
Shyby 1x8 klasické, 3x3 biceps
Bench 3x3x87,5kg , 2x3x85kg
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 6x5x22,5 , 3x4x22,5, 2x4x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x8 , 1x10x10 , 1x6x12,5kg
Tric. Kladka 2x10x40kg , 2x10x30kg
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 1x6x17,5kg
Biceps EZ teč ve stoje 2x10x20kg
Celkový čas: 90min
Dnes trening až odpoledne , naposled jsem byl cvičit odpoledne před rokem.  I po nočncíh chodím kolem oběda ale dnes jsem musel až na 15h , kvuli prázdninové otevíračce, která mi moc nesedí , ráno jsem měl nějaké vyřizování. Nevím jestli to bylo tím jedním kvalitním jídlem navíc , nebo včerejším kardio bežeckých treningem. Každopádně dnes už od rozcvičky velice silný , cítil jsem se velice dobře. Shyby dnes perfektní, sice nic navíc ale byly dost kvalitní , potom jsem přešel na bench.  Dnes fantazie , ikdyby už nic nestálo za to, tak bench byl dneska TOP. Další serie s 87,5kg navíc, vše odjeto jak jsem měl a ani záchranu jsem si nebral.  Díky tomu ramena už slabší a nějak jsem to ušmudlal, abych odjel zhruba co mám , na ruky už jsem ztrácel sílu a díky plnému fitku i inprovizoval. Šlo spíše o nějaké napumpování, nedělal jsem mezi bicepsem a tricepsem ani pauzy. Na závěr sfoukl nějaké břicho a odcházel jsem spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 1:25 pm Předmět: |
|
|
Dne 17.7.2015
Shyby kladka 6x5x65 , 4x5x62,5kg
Veslo 6x5x72,5 , 4x5x70kg
Bench 3x5x75 1x4 3x3 x 75kg
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Břicho: 4x15zkracovačky
Břicho: ve visu 3x12 natažené
Celkový čas: 100min
Dnes trening se zvláštním nádechem , poprvé jsem dnes trenoval jako třicátník.  Od začátku bylo jasné, že se ze sebe pokusím dostat špatnou naladu. Pořádná rozcvička pak shyby jako obvykle , výborná kladka a ještě lepší veslo.  Bench dnes nebyl vubec špatný , bohužel jsem tu 4serii s 5 opakováníma opět nedal ale i tak to dneska vážně ušlo. Jelikož jsem dnes pořád nějak neměl dost a domu se mě nechtělo, dal jsem si třeba i 2serie kliku na bradlech , biceps s osou ve stoje , na závěr pořádné břicho a protažení a bylo hotovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 5:24 pm Předmět: |
|
|
17-19.7.2015
Mám za sebou víkend u našich na chalupě. Vím to není duvod to tu psát ale napíšu zde, vše sportovní co jsem tedy za ty tři dny spáchal.  17.7. Po raním treningu odpoledne odjezd k našim na chalupu , šlo opravdu o to, že kolo bylo jen dopravní prostředek nenajezdil jsem ani km navíc. Takže na kole 30km. 18.7. Brácha si pro mě vymyslel takovou zajímavou bojovku , pochod v noci na Lysou horu a sledovat tam východ slunce. Vyrazili jsem tudíš asi 00,30- 3,30 jsem byly tam. Je to tam asi 13km. 4,50 byl východ slunce v 5h ráno jsem vyrazili zpátky, domu jsme došli v 8h ráno . Celkově turistika cca 26km. Byl to jako by náročný den, ráno 2h fitnes , pak 30km na kole a pak po dvou hodinách slabého spánku pochod na Lysou. Celí zbytek dne 18.7. jsem se proválel a proležel. 19.7. Ráno běh , no běh spíše slabí výklus, vážně mě to vubec nejde, trpím a navíc bylo vedro k padnutí. Po obedě ten den návrat na kole domu 30km , musím říct, tak agresivně a rychle jsem ještě nejel , vypadalo to že jsem to kolo ukradl.
Shrnutí: 17.7. 30km kolo
18.7. 26km pochodák na Lysou horu 1323 m.n.m
19.7. cca 6km běh , 30km kolo
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 1:54 pm Předmět: |
|
|
Dne 20.7.2015
Shyby 1x7 klasické, 3x3 biceps
Bench 4x3x87,5kg , 1x3x85kg
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 9x5x22,5 , 1x5x20kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x8 , 1x10x10 , 1x6x12,5kg
Tric. Kladka 4x8x42,5kg ,
Biceps v sedě jednoručky 1x6x20 , 1x7x17,5kg, 2x6x17,5kg
Břicho: ve visu 3x12 natažené
Dnes jsem byl na trening zvědavý , po víkendu u našich, kdy životospráva šla do háje, jsem čekal že i dnešní trening by tam mohl jít.  Po rozcvičce jsem se protrápil shyby, ty klasické mi vubec nešli , poté jsem zalehl pod bench. Musím říct, dnes to byla pohádka od třetí serie jsem měl záchranu ale vytlačil jsem i třetí a čtvrtou serii s 87,5kg sám.  pátou dokončil podle plánu a byl jsem happy.  U tlaku jsem čekal po takovém výkonu trápení a proto, jsem byl dnes znovu štastný, kdy jsem po řadě týdnu přidal 9serii s 22,5kg. Na závěr jsem se snažil pořádně vyždímat ručičky , no spíče pracka od medvěda.  V závěru dal pořádný protažení a bříško a odcházel jsem dnes opět velice spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st červenec 22, 2015 6:08 am Předmět: |
|
|
Dne 21.7.2015
Dnes večer další katastrofický bežecký trening.  Šel jsem tam s cílem bežet dokud nepadnu vysílením. Sice jsem byl po noční , šel jsem navečer, venku bylo 30stupnu. I přesto to byla katastrofa, od prvního kolečka mě to nebavilo , ve druhém předemnou začínala bežet nějaká kočička , to byl pro mě krásný impuls  2kola jsem stahoval 50metrový náskok , ta mě proháněla.  Pak jsem ji ale nechal bežet , začal jsem tuhnout , trochu jsem to přepálil a po 6kolech jsem toho nechal. 6kol (6x900 =5,4km ) Čas 27,09 to jest nějakých 4,32 na jedno kolo Dohromady dnes 5,4km Odcházel jsem naštvaný  a slíbil jsem si že ta bída dnes končí, TADY a TED. !!! Do závodu chybí 45dní a já se do té formy musím dostat.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st červenec 22, 2015 10:33 pm Předmět: |
|
|
Dne 22.7.2015
Shyby kladka 8x5x65 , 4x5x62,5kg
Veslo 8x5x72,5 , 2x5x70kg
Bench 3x5x75 1x4 2x3 x 75kg
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Břicho: 2x15zkracovačky
Dnes další paradní trening. Po rozcvičce utrápené shyby , pak kladka , dnes toho bylo více než jindy veslo bylo obsazené, takže jsem kladkoval dokud se neuvolnilo.  Poté perfektní veslo , šli na mě až mdloby jak jsem byl hotový.  Bench jako vždy, ikdyž jsem měl chut dnes konečně dát tu 4serii s 5 opakováníma ale měl jsem prázdný fitko.  Nebyla záchrana a já si netroufl. V závěru už jen klasika, trochu rychlejší břicho a protažení, spěchal jsem do práce. Dnešní trening naročný ,měl jsem co dělat ho udejchat a cestou zpátky mi opět nebylo nejvalněji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|