|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Cambridge Diet je: |
| Perfektní pro vaše tělo |
|
0% |
[ 0 ] |
| Komerční nesmysl ala Herbalife, který ale lidem může pomoct |
|
28% |
[ 2 ] |
| Totální nesmysl, kterým se odrovnáte |
|
71% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 7 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bomberguy
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 10:17 pm Předmět: Cambridge Diet |
|
|
Dneska jsem se ozvěděl o tzv Cambridge diet. Viděl jsem inzerát v novinách, jak nějaká paní krásně zhubla asi 12 kilo za měsíc, nebo kolik tam bylo napsaný.. Mě to přijde jako totální kravina. Prvních několik týdnů máte denní příjem asi 500 kcal z těch jejich kokteilů, po pár měsících si můžete dát i rybu občas a trochu zeleniny. Jsem přesvědčený že moje znalosti v oblasti výživy mají pevný a dobrý základ a tahle Cambridge dieta mi přijde jako totální kravina, kterou si ti lidi ještě víc dokurví zdraví.. máte s tím někdo zkušenosti?
Ikdyž vememe jste to co jíte, nebo původní verzi z ameriky, tak ti tlustoši dostávají většinou kolem 2000 kcal kvalitní stravy..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 10:31 pm Předmět: |
|
|
Vsak takovych nesmyslnych komercnich diet jsou desitky a vsichni vime, o cem to je, tak nevim, jaky smysl se tim zaobirat. Jasne ze ti lide zhubnout tolik kg s prijmem 500kcal denne, kdyz nebudu zrat vubec, tak taky zhubnu. Jenze.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
Jenže, já bych se tím taky nezaobíral, ale vždycky je dobrý něco o tom zjistit.. Jasně že hned myslím na yo yo efekt, zpomalení metabolismu.. Ale tak přece nepřijdou s totální kktinou :-/ Zajímalo by mě co je na tom dobrýho, jestli něco takovýho vůbec je..
|
|
| nahoru |
|
 |
chippie

|
Zaslal: so červen 02, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
Jediný způsob jak nějak dlouhodbě zhubnout je změnit po kouskách svoji stravu a životní styl k lepšímu a hlavně to udělat tak, aby to bylo udržitelné. Nedokážu si představit, že bych několik let žil jen na nějakých koktejlech
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|