Cambridge Diet

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cambridge Diet  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Cambridge Diet
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Cambridge Diet je:
Perfektní pro vaše tělo
0%
 0%  [ 0 ]
Komerční nesmysl ala Herbalife, který ale lidem může pomoct
28%
 28%  [ 2 ]
Totální nesmysl, kterým se odrovnáte
71%
 71%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 7

Autor Zpráva
Bomberguy

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 10:17 pm    Předmět: Cambridge Diet Odpovědět s citátem

Dneska jsem se ozvěděl o tzv Cambridge diet. Viděl jsem inzerát v novinách, jak nějaká paní krásně zhubla asi 12 kilo za měsíc, nebo kolik tam bylo napsaný.. Mě to přijde jako totální kravina. Prvních několik týdnů máte denní příjem asi 500 kcal z těch jejich kokteilů, po pár měsících si můžete dát i rybu občas a trochu zeleniny. Jsem přesvědčený že moje znalosti v oblasti výživy mají pevný a dobrý základ a tahle Cambridge dieta mi přijde jako totální kravina, kterou si ti lidi ještě víc dokurví zdraví.. máte s tím někdo zkušenosti?

Ikdyž vememe jste to co jíte, nebo původní verzi z ameriky, tak ti tlustoši dostávají většinou kolem 2000 kcal kvalitní stravy..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak takovych nesmyslnych komercnich diet jsou desitky a vsichni vime, o cem to je, tak nevim, jaky smysl se tim zaobirat. Jasne ze ti lide zhubnout tolik kg s prijmem 500kcal denne, kdyz nebudu zrat vubec, tak taky zhubnu. Jenze....
Bomberguy

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže, já bych se tím taky nezaobíral, ale vždycky je dobrý něco o tom zjistit.. Jasně že hned myslím na yo yo efekt, zpomalení metabolismu.. Ale tak přece nepřijdou s totální kktinou :-/ Zajímalo by mě co je na tom dobrýho, jestli něco takovýho vůbec je..
chippie

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediný způsob jak nějak dlouhodbě zhubnout je změnit po kouskách svoji stravu a životní styl k lepšímu a hlavně to udělat tak, aby to bylo udržitelné. Nedokážu si představit, že bych několik let žil jen na nějakých koktejlech

Rychle na stránku:

Přejdi na: