ATG Dřep 1x10x28 kg
Deadlift 1x10x38 kg
Benchpress 1x10x38 kg
Široké shyby 1x10
AB Wheel 1x10
Hodnocení
Po včerejším "těžkém" dni to má být oddychovačka, což víceméně byla, ty snatche na začátku to ale vždycky dobře rozproudí, přidávám i videa s dřepem a Deadliftem (ta technika připadám si u toho cviku prostě divně, snad se do toho dostanu ).
- Deadlift
- Dřep
Jakékoliv připomínky atd. jsou vřele vítány!
_________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
cvičíš parádně, trénink vypadá hodně dobře, líbí se mi že netrapčíš břicho prsa biceps pořád dokola jak většina mladejch kluků. Ta mrtvola chce ještě trochu cviku, strkáš si tam strašně kolena a vypadá to nepřirozeně. Příde mi že se to snažíš až moc vydřepnout místo toho abys to tahal. Začal bych se zadkem o něco víš aby ti při tahu nezavazely kolena, holeně by měly být určitě více vertikálně. A dolů to zkuš spouštět taky trochu jinak, tak aby dráha činky byla rovná a nemusel uhýbat kolenům.
Držím palce, brzo by to ale chtělo začít chodit někam do fitka nebo přikoupit závaží a vymyslet stojan :)
Do fitka chodit neplánuju, vystačím si tady s velkou činkou :-) Závaží mám asi do cca 100 kg, jinak ten stojan, to máš pravdu, ten potřebovat budu. Rady si vezmu k srdci a zítra to zkusím.
Dřepy teda masakr hluboký, ale zajímalo by mě, co se ti děje v té spodní fázi se zakřivením zad, prostě jestli ta záda nekulatíš, chtělo by to pohled podobně jako u mrtvoly, to znamená z boku.
U té mrtvoly si dej pozor, jak kolega říkal, na ty kolena vepředu a víc to tahej zády a méně to dřepuj.
No a jinak určitě chceš něco nabrat a s těmi jídelníčky, které postuješ, to nepůjde, navíc si přičti to, že jsi v růstu a vyvíjíš se.
Zítra můžu ty dřepy natočit i z boku. Stravu ještě budu řešit, nevím kdy, ale budu :D Ted jím vše a držím se asi na 72 kg (kdežto když jsem jedl podle těch jídelníčků, co jsem postoval ze začátku, tak jsem měl fakt jen 65 - skoro bez sacharidů, úplně bez pečiva a mléčných výrobků, sice jsem měl víc energie, ale postupem času už jsem z toho byl nesvůj, pořád se kontrolovat... no jak v tréninku tak i v jídle si ještě přicházím na to pravé a to mě na tom baví :-)
Tvl to jsem ani netusil, ze takhle hluboky drepy jdou delat. :) Pockej az budes mit trochu narvany hamstringy a lejtka a budes celkove z toho cviceni pozkracovanej, budes rad, ze te to pusti aleapon trochu pod paralel, trohle je fakt mega brutal hloubka :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nic takovýho se konat nebude, chci si to zachovat pěkně tak, jak to dělám teď :D Jedu k tomu 30/30 squat - 30 minut v dřepu každý den po 30 dní, o čemž jste už určitě slyšeli, takže to mi hodně pomáhá, abych mohl jít hluboko :-)
ATG Dřep 2x5x33 kg
Deadlift 2x5x43 kg
Benchpress 2x5x43 kg
Široké shyby 2x5
AB Wheel 2x5
Hodnocení
Váhy dobré. Příští týden zas kousek přidám. Deadlift piluju. Ten dřep jsem si natočil i zboku a v dolní pozici se spodní záda opravdu zakulatí, ale já myslím, že to je přirozené, protože v té nejnižší poloze dřepu, kdy jsou hamstringy vlastně skoro nalepené na lýtka už to ani nejde úplně vyrovnat.
ATG Dřep 5x33 kg, 3x38 kg, 2x43 kg
Deadlift 5x43 kg, 3x48 kg, 2x52 kg
Benchpress 5x43 kg, 3x48 kg, 2x52 kg
Široké shyby 2x5
AB Wheel 2x5
Hodnocení
Ráno mě bolelo v krku a pálily oči, ale šel jsem si to odcvičit a teď je mi dobře :-) Váhy dobrý, spodní záda z deadliftu ale "rozbité" nejvíc. Zítra pauza, možná i v neděli. Dalších 10 dní zase trošku nahoru s váhama.
Dneska jsem si natočil sérku shybů, tak to tady dám.
Zercher dřep 2x5x38 kg
Deadlift 2x5x48 kg
Benchpress 2x5x48 kg
Široké shyby 2x5
AB Wheel 2x5
Hodnocení
Bolí mne pravé rameno, hlavně u shybů to bylo nepříjemné.
Po 10 dnech jsem změnil jsem dřep, místo ATG teď cvičím Zerchery :-) Tak uvidíme.
+ Trošku navýšené váhy
Dotaz
Jak změnit název logu ?
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zercher dřep 5x38 kg, 3x43 kg, 2x48 kg
Deadlift 5x48 kg, 3x52 kg, 2x57 kg
Benchpress 5x52 kg, 3x57 kg, 2x62 kg
Široké shyby 5, 3x7,5 kg, 2x10 kg
AB Wheel 2x5
Hodnocení
Ani se mi to sem nechtělo psát. Cvičit jsem šel naštvaný a bez chuti. Tak to potom taky tak vypadalo. Váhy jsem neměl pod kontrolou tak jako obvykle, u benche se mi nechtělo zase obměňovat celé závaží, tak jsem tam nechal 52 kg a dal si víc, sice jsem dal, ale tak tak ..
Chodit cvičit podrážděný a v nepohodě je špatný nápad.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru