Hele jes 2x tolik ....ty tvoje jídelníčky jsou podprůměrné
Jidlenicky jsou podle me dost narvane jednoduchyma cukrama a stale je tam nedostatek tuku. Porad mam pocit, ze se toho tuku bojis, pritom jednoduche sachry jsou kolikrat vetsi zlo.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Hele jes 2x tolik ....ty tvoje jídelníčky jsou podprůměrné
Jidlenicky jsou podle me dost narvane jednoduchyma cukrama a stale je tam nedostatek tuku. Porad mam pocit, ze se toho tuku bojis, pritom jednoduche sachry jsou kolikrat vetsi zlo.
Přesně tak, jednoduchý cukr ti zvedne inzulín a pak jseš unavenej jak píšeš...nemáš tam komplexní sacharidy, nebo vlastně jen rejži - těstoviny, brambory, kuskus, čkočka, fazole? ty jsou kde?...tuky tam nemáš žádný, to je jasný že nepřibíráš, tělo potřebuje k životu tuky, hlavně když chceš nabírat a podle mýho jsi ektomorf. Pořádně to futruj ty tuky minimálně na 80g denně....to získáš z ořechů, vepřovýho, burákovýho másla, smetany na šlehání takový červený víčko 30% tuku na 100g klidně s proteinem to dávej.
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Ona ani ta ryze neni zadny extra dlouhy sachr, zalezi jaky druh a jak je pripravovana. Ty jednoduche cukry ti take mohou zpusobovat ty nocni chute k jidlu, na ktere si stezujes a nebo je to znamka toho, ze ti pres den ve strave neco chybi.
S temi tuky ma shooterik pravdu, tak se nad tim uz konecne zamysli Pavle :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Muzes zkusit ruzne caje na spani a nebo treba melatonin.
S hormony bych si nehrál drejpe. Radši čaje.
Prosimte jake hormony? To snad nemyslis vazne. Melatonin je naprosto neskodna a bezne uzivana vec, i kdyz se to nazyva spankovy hormon .
Drape, naprosto neškodná není a melatonin by měla být až ta poslední meta všech možných způsobů, jak probudit u pavelita pocit na spaní. To, že je na předpis, má své důvody (a to nejen proto, že je klasifikován jako lék). Vždycky je tu možnost, že pokud tělo dostává určitou látku exogenně, tak utlumí svoji vlastní produkci a může nastat v budoucnu větší problém, než u kterého se začínalo.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Ale no tak Esko, tvuj vedecky pohled na vec je sice hezky, ale zase neprehanej. Kdyz rikas posledni meta, to ho stavis jeste za hypnotika?To snad ne. Melatonin je doplnek vyzivy, je nenavykovy, snad vsude ve svete je volne k dostani, jen v CR je zatim zrejme z nejakych byrokratickych ci jakych duvodu zakazan (pripadne je pouze na predpis pod nazvem Circadim).
Teď jedu systém nesystém. Přiznávám. CHodím každý den a cvičím dlouho, neboť mám fakt více síly než kdykoli a tak chci vyzkoušet na všem navýšení. Mimochodem teď sedím v posilovne po tréninku sice byl dnes kratší ale přišli další nárůsty, tento týden posilovne moc nedám mám školu od 6 30 do 12 a pak hned praxi do 6 doma jsem v 7, takže si jen připravím jídlo do krabiček na druhý den a půjdu spat tzn svaly by měly odpocívat a snad i růst
Noc: Byla vydatná po tvarohu a 2 celozrnných chlebech došlo na syrečky 200g s 2chleby, cottageod Madety s chlebem a dvě lžíce marmelády, a samozřejmě mléko 400ml, nově přibyly i oříšky k medu...
Ale no tak Esko, tvuj vedecky pohled na vec je sice hezky, ale zase neprehanej. Kdyz rikas posledni meta, to ho stavis jeste za hypnotika?To snad ne. Melatonin je doplnek vyzivy, je nenavykovy, snad vsude ve svete je volne k dostani, jen v CR je zatim zrejme z nejakych byrokratickych ci jakych duvodu zakazan (pripadne je pouze na predpis pod nazvem Circadim).
Je volně k dostání pro krátkodobé, řekněme 3 měsíční kůry. Pokud ho do sebe budeš cpát déle, dojde na Eskova slova. A protože lidi jsou idioti kteří neznají míru, nedivím se že je u nás na předpis.
Pokud má Pavelito problémy se spaním, měl by si, nejlépe po poradě s odborníky, upravit svůj denní rytmus a zkusit si vyléčit nespavost normálními způsoby. Plno lidí do sebe nacpe prášky a zkouší přerazit špatný spánek způsobený stresem, bolestí zad, spánkovým apnoe, ... . Kupodivu se jim to nepovede, protože léčí příznaky, ne příčinu.
Teď jedu systém nesystém. Přiznávám. CHodím každý den a cvičím dlouho, neboť mám fakt více síly než kdykoli a tak chci vyzkoušet na všem navýšení. Mimochodem teď sedím v posilovne po tréninku sice byl dnes kratší ale přišli další nárůsty, tento týden posilovne moc nedám mám školu od 6 30 do 12 a pak hned praxi do 6 doma jsem v 7, takže si jen připravím jídlo do krabiček na druhý den a půjdu spat tzn svaly by měly odpocívat a snad i růst
To je sice hezke, jenze s takovou to asi moc neporoste a nediv se, ze jsi zase zhubl. Mozna ted za zacatku mas pocit, ze se zlepsujes, coz je normalni at cvicis, jak chces, ale rozhodne ne dlouhodobe.
Noc:500g tvaroh, 4 chleby, 1xcottage 150g Madeta, 2 toustíky (bolel mě zub, tak jsem nemohl spát, a když nespím, tak jím :D)
Snídaně: 250tvaroh, 150g cottage, 3 chleby Vitastar, mléko (nemohl jsem se zasytit)
Oběd: 100g kuřecího na olivovém oleji a těstoviny
Shake: 1l mléka s umělým sladidlem....
Večeře: 100g syrečky, 100g šunky, rajčátka, 2 chleby Vitastar
počítám že se dorazím tvarohem s toustama nebo piškotama zaleju to mlékem a mohl bych vydržet nějakou lehčí noc..tzn. sníst jen cottage s pár toustíkama...no uvidíme
Dnes jsem tomu moc nedal. Po noci a snídani jsem neměl hlad a byl jsem narvanej jako prase...takže bych rád řekl, že váha mi ukázala opět 69kg, docela skoky, ale nedivím se po tom co jsem do sebe narval. Jinak jsem dnes byl u zubaře....a řeknu vám je to horší než poslední serii dřepů.. :D, břišní svaly dneska nedostaly svojí dávku cviků a docela zregenerovaly a narostly
Takhle nepřibereš. Přidej na kvalitních sacharidech a tucích.
Zase mam pocit, ze to zacina byt noseni drivi do lesa. Pred 2 dny jsem mu to tu psali se Shooterem a bez jakekoliv reakce.
Koukám, tak snad s tím něco bude dělat. Až bude mít přes den dostatek kvalitních jídel a ne shaky s umělými sladidly, tak se možná zbaví i těch nočních hladovek a tím pádem nespavosti.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Strava
Noc : tousty s cottage do toho med a hrst mandlí, později protein vic nic konečně spánek. Jen zub mě zlobí.
Snídaně:
celozrnny chléb 2x, sýr šunka mléko, hroznove víno
Trénink
Po trénink: piskoty půlka malého balíčku cca 60 g zapite vodou, gainer už jsem po druhé zapoměl doma a že by to nějak vadilo mi nepřijde
před obědem: poprvé kousek avokáda
oběd: sezamové kuřecí plátky s těstovinami
svačinka : další porce kuřecího s těstovinami
_________________ Ať to roste
Naposledy upravil Pavelito dne út listopad 01, 2011 5:08 pm, celkově upraveno 3 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru