|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | | Já dnes lenošil. A byl jsem i na nákupech. A to je vysilující. A pekl jsem cukroví! Moc dobré cukroví. Ale hlavně jsem si včera namohl záda, když jsem táhnul domů KB...... |
ti mladi dneska nic nevydrzi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Přemík
|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 8:45 pm Předmět: |
|
|
Já se styděl. Jsem si říkal, jak to bude v poho, že to odnesu bez problému a po 200 metrech me to přešlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 9:52 pm Předmět: |
|
|
Přemíku, byls na úvodním kurzu v Aréně, využij nabídky a začni chodit, dej tomu pár měsíců, a uvidíš sám. Ať se daří! _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 9:59 pm Předmět: |
|
|
Začít chodit do Areny mysliš? To tam nechceš člověka jako jsem já?
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 10:17 pm Předmět: |
|
|
U nás jsou vítaní všichni - šlo mi o to, žes už někde byl, byl spokojen, tak proč tomu nedat pár měsíců, a uvidíš. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 10:21 pm Předmět: |
|
|
A jak vypadá přijímací kritérium?
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 10:33 pm Předmět: |
|
|
Žádné není. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 10:36 pm Předmět: |
|
|
V tom případě nechápu smysl věty, že u vás nejsou všichni vítáni
|
|
| nahoru |
|
 |
gesag
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 10:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 10:52 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | U nás jsou vítaní všichni - šlo mi o to, žes už někde byl, byl spokojen, tak proč tomu nedat pár měsíců, a uvidíš. |
Přemíku, čti :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 10:54 pm Předmět: |
|
|
Tak moment :D Asi jsem unavenej, sorry :D
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 11:44 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Přemík napsal: | | Já dnes lenošil. A byl jsem i na nákupech. A to je vysilující. A pekl jsem cukroví! Moc dobré cukroví. Ale hlavně jsem si včera namohl záda, když jsem táhnul domů KB...... |
ti mladi dneska nic nevydrzi |
ale zase pečou cukroví
moc dobré cukroví
a nakupují
a když pocvičí, tak ten nákup i bez následků donesou domů _________________ Don't waste your time or time will waste you.
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: st prosinec 21, 2016 11:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2016 1:15 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Grimley napsal: | | Olejnas napsal: | | gesag napsal: | Aha, takze nejdriv musim rok cvicit s KB, a az pak muzu vlizt do drepovaciho stojanu.
A ja furt co delam spatne. |
Ukaz mi prosim te tvuj drep, klidne jen s nalozenym tvym bw. Drzku si tu otviras, jak kdybys byl prinejmensim Jirka Orsag...
@Grimley: Ze ty mas potrebu takove veci psat. Kam si to s tim tvym petikilem dotahl ty? |
Psal jsem tu, že jsem byl v poslední době línej a neměl motivaci :) když jsem cvičil, myslím, že silově jsem došel docela daleko :) ... možná jsem už dospěl a zjistil, že člověk nemusí žít jen posilkou aby byl štastnej a hlavně úspěšnej....ale myslím, že jsem toho za svejch cca 11 let co cvičím vyzkoušel tolik, že dokážu začínajícímu borcovi poradit, co je lepší a železná koule s nutností investovat do všemožnejch školení to opravdu není :) |
Veru, niekomu staci k stastiu lestit auto, aplikovat tuzing a vydavat ho za tuning... :D Smutne.
Zratal som si, kolko penazi som v zivote minul na kb kurzy a skolenia... Ech... Nejde to zratat... Jaj pockat, nula. Ale keby bolo treba, zaplatim, lebo by to boli dobre investovane peniaze. ;) |
No ja si taky spocital naklady na kurzy treninky s KB a dosel jsem zaveru, ze za toto:
Kettlebell user course (SFG)
5 tydnu chozeni do telocvicny (kdyz byla manzelka s klukem v CR)
10 soukromych lekci
jsem dal asi stejne jako za rocni clenstvi v celkem normalni posilce.
Vsechny ostatni treninky behem roku byly bud doma nebo v parku. Vybral jse si to tak, protoze se chci venovat synovi.
Abych nejel jen OT, tak v ramci agitace jeste doporucim Premikovi (tohle je povinna cetba kamo) jeden clanek na webu Zeleznakoule.cz :
http://www.zeleznakoule.cz/vsechno-je-o-kontextu/
Tesim se na zpravy s telocvicny at uz KB5 nebo ArenaPK. Skvele rozhodnuti!
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2016 6:26 pm Předmět: |
|
|
22. 12. 2016
5x3 shybu
5x3 kliku
3x5 pistol dosed na židli
30 swingů
Nejsem si nějak jistej svou tehnikou swingu. Těším se do Arény po Novém roce.... Tam mě to snad naučí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|