|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
ctvrtek 9. 9.
1/ pritahy v predklonu:
10x50kg
10x70kg
10x90kg
6x110kg
2x6x140kg
2/ bench na uzko:
8x50kg
8x70kg
6x90kg
6x110kg
1x120kg
1x130kg
3x1x140kg
3/ tlaky na ramena s JR ve stoji:
5x25kg
5x30kg
3x3x35kg (pauza ve spodni pozici)
4/ supermini band - bench:
5x15
5/ triceps + biceps na kladce:
5x20+15
- pritahy jen lehce diky unavenym spodnim zadum, zato benc sel dobre (na me pomery samozrejme  ), rezerva byla a vsechny opakovani byly dynamicky, tlaky jednorucek taky gut, zbytek zdravotni pumpovani _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
dostal jsem od Ronnieho sponzorsky dar v podobe BCAA od extrifitu (ne, do ameriky na foceni s Timeou jako Petr Brezna zatim bohuzel neodlitam, mozna pry po plastice obliceje nebo tak neco  )
takze uz nejakou dobu pouzivam bcaa v mnozstvi jake doporucuje Charles Poliquin - ve VELKEM mnozstvi :)
konkretne tedy 30-50g rozlozenych do doby pred, behem a po treninku a muzu zcela zodpovedne rict, ze je to vyrazne znat na sile a energii behem treninku, i na regeneraci (samozrejme pokud se rozbiju na kasi jako treba v sobotu pri strongman treninku, tak me pred svalovkou a unavou nezachrani ani giganticka davka bcaa, ale celkova regenerace pri dlouhodobym zatizeni je mnohem rychlejsi)
je to rovnych 3000 tablet, vychazi to akorat do konce sezony :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
sobota 11. 7.
1/ predkopavani:
4x15
2/ zakopavani:
4x15
3/ mrtvy tah:
8x60kg
6x100kg
6x140kg
6x160kg
6x180kg
4/ horni kladka k hrudniku:
5x8-10
5/ vypony ve stoji:
5x10
6/ hyperextenze:
3x10
- jeste jeden lehky trenink (neni jich uz nejak moc sakra?  ) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
pondeli 13. 7.
- dynamicky strecink na zahrati
1/ 1x premisteni + vyrazovy tlak:
5x45kg
3x65kg
3x85kg
3x95kg
5x3x105kg
2/ premisteni a vyraz jednorucky - maximum za 90s:
13x45kg
3/ JR kladivovy zdvihy:
5x25kg
3x5x30kg
10x20kg
4/ JR tricepsovy extenze za hlavou v sede:
3x20x30kg
- 15 minut intervalovky na pasu, strecink
- myslim ze je to na dobre ceste, jsem uplne rozbitej, zacina se mi delat blbe kdyz se podivam na cinku a celkove se cejtim cim dal tim hur... obvykle kdyz dam v tyhle situaci tyden volno, tak potom padaji osobaky, tak uvidime _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:18 pm Předmět: |
|
|
"Pierre Roy once said that unless athletes start complaining of tendonitis, they're not training hard enough. They should train until they're literally depressed, then back off. In other words, if you're not making progress in the gym, smash yourself into the ground for two weeks — purposefully overtrain until you're mentally depressed and your body is about to shutdown — then take five days off. When you come back into the gym, you'll hit new personal bests."
Charles Poliquin
... Pokud to funguje, udelal jsem vse spravne  dnes pokus o strongman trenink - kufry 2x40m 80kg, pak pokus o pneu, ktera byla bohuzel znacne lepkava, takze jsem to po chvili vzdal (no a popravde, i kdyby byla cista jak kristal, jsem tak rozbitej ze bych s ni asi nehnul ani tak)... boli vsechno, sila nula, energie nula, takze nasleduje 9 dni volna (s vyjimkou rekneme 3-4 serii v nedeli) a pak se dej vule bozi _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 2:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 8:13 am Předmět: |
|
|
sobota 25. 7.
Xtuning Strongman Cup - Radotín
Takze maly report. Rano jsem byl tak nervozni, ze jsem do sebe malem nedostal ani susenky s cajem. Obvykle takhle nervozni nejsem, ale k obavam, abych nevypadnul uz v eliminaci (v tomto pripade bych totiz musel dat okamzite u ronnieho vypoved a emigroval bych do oblasti rovnikove afriky), se pripojily jeste obavy o to, aby cele zavody dobre vysly organizacne, aby vyslo pocasi, aby se akce libila divakum i zavodnikum... zkratka nervozita byla velka. Trochu mene nervozni jsem byl kdyz se mi povedlo mirne zvervoznit Wygha  kteremu to ale zda se nakonec pri tyre flipu docela pomohlo.
Prezentace a zahajeni probehly bez problemu, dorazili vsichni prihlaseni zavodnici.
Strucne zhodnotim jednotlive discipliny:
1/ Farmers Walk 2x80kg na 40m:
Na rozcvicku jsem vyzkousel jen jeden rychly start na 5m a citil jsem se dobre, tak jsem to moc neresil. Vyslo mi to pekne - dobry start, zvladnul jsem otocku a nikde jsem to nezapichl :) Umistil jsem se vysoko, coz byl psychologicky fajn zacatek.
2/ Tyre Flip 350kg 8x:
Byl jsem docela nervozni, vedel jsem ze 3-4 dam v pohode, ale jak bude probihat zbytek jsem teda vubec nemel poneti. Probihalo to presne tak jak jsem cekal Myslim ze 3-4 jsem dal docela slusne, ne uplne zavratne rychle ale technicky dobre bez polozeni na koleno, pate bylo myslim jen s malym zavahanim a zhoupnutim ale porad pomerne rychle a pak to zacalo tuhnout. Seste jeste celkem slo a pak zacal boj o preziti s tim jak mi docel kyslik - premisteni na koleno, rozhoupat a prevratit. dal jsem vsech 8 v takovem prumernem case
3/ Log Lift 80kg za 60s
Trochu se mi vracely zle vzpominky, situaci kdy jsem sel na kladu a porad jsem jeste rozdychaval tyre flip jsem uz jednou zazil Spise podprumerny vykon 8 opakovani, ze ktereho jsem byl zklamany, cekal jsem 10-11. tady ale nebyl problem v technice ani v sile, ale jednoduse chybi kondice
nevypadl jsem v eliminaci - prvni cil splnen :)
4/ Truck Pull:
Trochu jsem analyzoval jak na to, nakonec jsem zvolil spravnej postup a udelal docela dobrej cas, skoda ze jsem dvakrat hrabnul vedle a minul lano tesne pred cilem, ale jinak spokojenost.
5/ Hercules Hold:
Takhle to dopadne, kdyz clovek ceka, ze na necem bude hodne dobrej. Ano, jak jinak to samozrejme uplne posere (pardon, ale jinak to rict nejde ). Experimentoval jsem zamkovym uchopem, ktery z nejakeho neznameho duvodu nefungoval takze se mi palec okamzite vysmeknul a celou dobu jsem to drzel ve ctyrech prstech a kdyz jsem to postil tak jsem prisel o kus kuze Prumerny cas nekde ve stredu pole
6/ Super Yoke:
Docela to vyslo, sice se mi to rozhoupalo hned jak jsem to zvednul, ale dohoupal jsem se do cile relativne rychle :)
Celkove 5. misto. Nevim jestli mam byt zklamany, nebo spokojeny. Tajne jsem doufal ze to bude o jedno-dve mista vys, ale na druhou stranu to mohlo dopadnou i podstatne hur :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 9:08 am Předmět: |
|
|
Gratulace Cizo, já si myslím, že 5 místo je pěkný umístění. Máš zkušenosti do dalších závodů a příště to půjde zase o kus líp. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:08 am Předmět: |
|
|
5. místo je super, máš hodně prostoru pro zlepšení. Co má říkat takový Jirka, ten může být příště jen horší :-) Ber to z té lepší stránky _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
Gratuluju! 5. místo mezi tolika závodníky je super! Do příště se to určitě ještě zlepší _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
Já se taky připojuju.5.místo is sehr gut co já bych za něj dal tak odhoď skromnost  Jinak jsem se tam byl podívat na dvě disciplíny a bylo to moc fajn a diváků taky hodně.Chtěl sem tě pozdravit ale vypadal si nějak zádumčivě a nasraně tak sem tě nechtěl dráždit _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
Diky vsem! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
Cekal jsem od tebe vic cizo _________________ Proud member of the Axis of evil.
Schránka je zaplněna z 312%
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|