|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vittus

|
Zaslal: st únor 26, 2014 8:31 pm Předmět: |
|
|
Hele dneska jsem zkousel Light verzi (nemel jsem 30% smetanu v práci, tak jsem tam dal asi 5 smetan do kafe (10%)) a za pul hodiny jsme zkoušel ketozu a cajk. Tak zítra zkusím tu tučnější verzi _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yura
|
Zaslal: st únor 26, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | Smile04 napsal: | | Vittus napsal: | Mimochodem sehnal jsem knihu Carb Backloading. 327 stran angličtiny ... jupííí |
jistě proč to dělat jednoduše, když můžeš napsat knihu a zarobit :)...to máš jak bakalářský práce :D to samý, takže si 95% odmysli a můžeš to vysvětlit jednoduchou větou. jak to jde pocitově?
mam to dávat taky? já rád alespoň zeleninu :D bez toho by mě asi mrdlo.. |
No jako já to beru, že si trošku vyplepšim čtení v angličtině a obnovím slovní zásobu. Renegade diet a Eat Stop Eat jsem přečetl za pár dní. Naštěstí ty amíci použivají velký písmena a pišou to jak pro debily. Jo tu zeleninu je asi dobrý hlídat. Dávám alespoň 100g ke každému jídlu. Spíš je problém, že je to docela jednotvárný, jak vybíráš jen tu "nízko sacharidovou" - Samá Brokolice, nakládaný zelí, špenát, salát, okurka. Prostě jen ta zelená. Chybí mí tam rajče, mrkev, papriky, řepa atd. | V patek uz konecne taky zacnu a pojedu teda taky hlavne na spenatu, brokolici, salatu a okurce, ale 1 vetsi nebo 2 mensi mrkve, 1 stredni červenou repu nastrouhanou na jemno a do toho vymackanej 1 citron a posypane skorici. Tenhle salat si teda neodpustim. Jednak je to dobrota (sladka) coz je v low carbu fakt pozehnani něco sladšího a zadruhé je to perfektni "detox" pro jatra. Taky v neposledni rade ta strouhana mrkev s repou se perfektne kadi a cisti pekne tluste strevo. Proste ma to az moc benefitu na to abych si ho každý den nedelal. To radsi vypustim ořechy a zaradim místo nich olej a ty usetrene sacharidy puziju takhle.. Ale ja jsem byl v ketoze ikdyz jsem si sem tam do huby nasypal strouhanej kokos, mak a zeleninou jsem teda nesetril i rajcatama.. Presto se ketophan zbarvoval, ikdyz ne moc..
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: st únor 26, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
Ten salat je mrkev , repa , citron a skorice
@vittus a maslo jsi tam daval?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st únor 26, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Vico napsal: | | Ten salat je mrkev , repa , citron a skorice? |
Skoricu tam davat nemusíš, tu ja mam jen rad a tak ju seru kde muzu, ale jinak prej pomaha rovnat hladinu cukru nebo co, tak se to tam muze hodit. Jo a ještě ma fungicidni ucinky.. :). Proste nastrouhas na jemno mrkev, červenou repu, do toho vymackas citron a pekne zamychas. Je s toho krasne cervenej salat. Fakt mnamka. Když se do toho ještě prida nastrouhane jablko, tak je to dokonalost, ale to uz by nemelo s low carbem nic spolecnyho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: st únor 26, 2014 11:17 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | @vittus a maslo jsi tam daval? |
Máslo jsem taky neměl...zítra zkusím jen s 30% smetanou. Myslím, že už to nebude kafe ale kofein v tom bude :D _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:35 am Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | citace: | | @vittus a maslo jsi tam daval? |
Máslo jsem taky neměl...zítra zkusím jen s 30% smetanou. Myslím, že už to nebude kafe ale kofein v tom bude :D |
taky sem kdysi kupil v makru tuhle šilenost 30% smetana...a jak sem ju jednou nesl do prace tak sem zjistil že se mi zni stlouklo maslo...nekecam :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 5:41 pm Předmět: |
|
|
Středa 26.2.2014
• Den 9
• No Carb day
• Ráno naměřena váha 77,2kg, Ráno ketóza 1
• Ráno plavání; večer kardio+břicho
• Odhadem 190b;20s;180t => 2500kcal
Jídelníček:
• Před tréninkem (6:15): Protein 20g + máslo 10g
• Po tréninku (7:45): uzená krkovice 100g
• Svačina (9:00): 5 Vajec + salát lollo bindo
• Oběd (12:00): krůtí prsa 150g + špenát 200g
• Svačina (15:00): Hermelín 100g + oliv. olej 20g
• Po tréninku: Smetanový jogurt 150g + Protein 20g
• Večeře (21:30): vepřová krkovice 150g + brokolice 100g
Trénink:
• Ráno plavání – 45 minut, prsa
• Večer - Cardio + břicho _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
Čtvrtek 27.2.2014
• Den 10
• No Carb day
• Ráno naměřena váha 76,4kg, Ráno ketóza 1
• Dneska trénink nestíhám
• Odhadem 140b;20s;210t => 2500kcal
• Trošku větší příjem, uvidíme co to udělá zítra
• Jinak se asi díky včerejšímu peaku cítím dobře, nejsem vyždímanej.
Jídelníček:
• Před tréninkem (7:15): 2 vejce + 100g slanina + salát
• Bulletproof caffe – kafe + 100g Smetany 30%
• Svačina (11:00): Eidam 45% 100g
• Oběd (12:00): Tuňak v oleji 185g + okurka 200g
• Svačina (15:00): 100g slanina + 100g Brolice
• Večeře (20:30): vepřová krkovice 150g + salát 200g
Trénink:
• Nebyl _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:26 pm Předmět: |
|
|
Chtel jsem se zeptat ty ten jidelak mas nekde v excelu naplanovanej? Nebo to kazdej den vymyslis ty jidla a pocitas hodnoty zvlast?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Chtel jsem se zeptat ty ten jidelak mas nekde v excelu naplanovanej? Nebo to kazdej den vymyslis ty jidla a pocitas hodnoty zvlast? |
Skládám si to odhadem den dopředu a snažím se trefit ale někdy jako třeba dneska to přestřelím. Zítra asi trochu uberu... _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
Tak to jses frajer, je super, jak to mas pestry. Ja jestli si to nebudu planovat dopredu, tak stejne skoncim u rano vajicka a zbytek dne kureci/kruti+olej+zelenina...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jureed
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 9:13 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Novej FB alias FL (foodlogic.eu) tam si můžeš zapisovat co jsi za celý den příjmul. Je to nastavené výborně úplně dopodrobna coco obsahuje, jak pro nárůst svalové hmoty tak pro hubnutí ve formě tuků a bílkovin. Přemýšlím, že bych to taky rozjel |
Ak hľadáte aplikáciu, ktorá je priamo určtená pre fitness a workout tak určtie: www.fitmee.sk, je tam nielen logovanie stravy ale aj tréningov _________________ Pre evidovanie stravy a tréningového plánu používam aplikáciu www.fitmee.sk
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | Čtvrtek 27.2.2014
• Odhadem 140b;20s;210t => 2500kcal
• Trošku větší příjem, uvidíme co to udělá zítra
Trénink:
• Nebyl |
Tak i přesto váha šla zase dolů... Ten low carb směr mě čím dál víc láká _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|