|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
Už můžu nebo budeš ještě pokračovat v tom seriálu? Já ti jen řekl, že na mě působíš krajně nedůvěryhodně a to stále trvá. Datum registrace ani tvoje jméno na tom nic nemění. Naopak styl tvojí afektované komunikace tomu jen přispívá. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daveM

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
aha ... a dik za upozorneni ,ma to byt serial zkusenosti s firmama ,at dobre ci spatne. zatim tam budou 2 :)
afektovanej ... asi nejsem ani nastvanej ,ani zurivej, tak ti nevim, mozna by me meli vysetri
a ze jim oplacim ne chlebem, sorry, nejsem krestan
Naposledy upravil daveM dne pá leden 11, 2013 12:17 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johan

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Johan napsal: | | měl sem v bbc to samý,donesl jsem papír od doktora,že nemůžu cvičit a nechali mě,naštěstí sem si akorát potrhal šlachy |
Být jimi, tak ti prostě a jednoduše členství přeruším na dobu nezbytnou k vyléčení. A ještě bych ti řekl, že poskytujeme perfektní zázemí k rehabilitaci, takže na ní už do BBC zase chodit můžeš |
mam trvalý následky,ale jinak Ti děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
Ty vole takové praktiky. Se divím že jim vůbec tu smlouvu někdo poděpíše, na takové hovadiny bych se jim z vysoka vysral at si vytřou s členstvím zadek. Fuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Ty vole takové praktiky. Se divím že jim vůbec tu smlouvu někdo poděpíše, na takové hovadiny bych se jim z vysoka vysral at si vytřou s členstvím zadek. Fuj. |
Proč? Ve smlouvě máš jasně napsáno, že tři měsíce před koncem jí můžeš vypovědět. Pokud máš kliku, tak můžeš sehnat v různejch akcích roční členství za 5000 do obřího centra, kde máš navíc výřivky, sauny a kdo ví jaký další relaxace... pokud někdo není hardcore železňák, tak to je pro něj podle mě ideální. Tyhle posilky bývají vybaveny moc dobře.
Jednoduše řečeno... idiot smlouvy nečte a pak si stěžuje, chytrej člověk toho umí naopak využít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | Guru:Se smlouvama to neni tak jednoduchy, v dnesni dobe abys kazdou smlouvu dal k posouzeni pravnikovi. Aneb pravnici parazituji na lidech. Jde o to, ze ve smlouve se casto jedna o slovickareni a spolehani na to ze neznas zakony. Ono totiz vsechno co podepises ve smlouve nemusi platit. Nebo myslis ze kdyz nekomu dobrovolne podepises ze jsi jeho otrok, ze to legalne plati?? |
Nedělejte z toho frašku bože... to píšete takovýhle sr*čky proto, že to je komerční fitko? Každou smlouvu musí člověk číst. Všechno co podepisuje. A tohle nejsou žádný smlouvy, kde se slovíčkaří. Je to tam všechno jasně napsaný. Dva týdny zpátky sem na něco takovýho koukal a chápala to i holka, co v životě nic jako permanentku neměla. Nebo má možná World class navíc nějaký speciální lidi, kteří to přes email každýmu vysvětlej, aby nedošlo k nedorozumění, kdo ví...
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:45 pm Předmět: |
|
|
Ja tu smlouvu nevidel, ale pisu z vlastni zkusenosti. Mam moznost kazdou smlouvu bezplatne konzultovat s pravnikem tak toho vyuzivam. I kdyz jsem podepisoval takovou obycejnou vec jako je najemni smlouva, tak jsem mu ji taky predem ukazal, i kdyz me se zdala napsana dobre.
Sdelil mi abych ji s klidem podepsal, ze kdybych nejak porusil najemni podminky ze si ode me pronajimatel ani soudne nic nevymuze ze je z pravniho hlediska spatne napsana.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:49 pm Předmět: |
|
|
Vubec nereaguju na BBC ale na tvoje ,,rceni,, ze idiot smlouvy necte..
Ono totiz dneska to vetsinou je o tom ze musis mit nejake pravni znalosti abys vedel co ve skutecnosti poedpisujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:51 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | Vubec nereaguju na BBC ale na tvoje ,,rceni,, ze idiot smlouvy necte..
Ono totiz dneska to vetsinou je o tom ze musis mit nejake pravni znalosti abys vedel co ve skutecnosti poedpisujes. |
... píšeš absolutně bezpředmětný věci a vůbec nechápu proč, ale drž se toho
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
Co je na tom bezpredmetny? Napsal jsem ze v dnesni dobe u vetsiny smluv potrebujes nekoho zbehleho v pravnim oboru nebo GURUHONZU abys vedel jak na tom ve skutecnosti jsi..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:58 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Co je na tom bezpredmetny? Napsal jsem ze v dnesni dobe u vetsiny smluv potrebujes nekoho zbehleho v pravnim oboru nebo GURUHONZU abys vedel jak na tom ve skutecnosti jsi.. |
Tak až si budeš kupovat roční jízdenku do tramvaje, tak si zajdi za právníkem, aby s tebou probral podmínky a kdo ví jaký důležitý věci... achjo
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:11 pm Předmět: |
|
|
Tam prece nic nepodepisuju.. Vsechno co podepisuju davam pravnikovi a mysli si o tom co chces, proste jsem opatrnej..
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
bohuzel ma pravdu cece . podepisujes porad neco a mas si kdyztak precist fakt vse, at clovek necumi jako ja.. je milion dementu, co ceka na chybu. otazka jen ,kdy se chovaj takove firmy jeste v mezich zakona a nebo ne .. prirozene to, co se stalo me ... nevim, esli nemelo bejt upozorneni ci tak neco.. kdyz to delaj normalne i pri clenstvi a jak ti to prodlouzej, mlci.. no ,nevim, esli je to uplne ciste.
ale cist a cist, kua
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:19 pm Předmět: |
|
|
pockej, podepises ....
a mas si precist dopravni rad atd...
jinak clovek treba zjisti, ze pokuta za zapomenutou litacku je 150 tisic a pozoooor ...
ze ti automaticky za rok prodlouzi litacku a esli nezaplatis ... tak je jasne, co udelaj dopravni podniky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|