clenstvi v BBC , pokuta

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - clenstvi v BBC , pokuta  Úvodní stránka -> Ostatní -> clenstvi v BBC , pokuta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už můžu nebo budeš ještě pokračovat v tom seriálu? Já ti jen řekl, že na mě působíš krajně nedůvěryhodně a to stále trvá. Datum registrace ani tvoje jméno na tom nic nemění. Naopak styl tvojí afektované komunikace tomu jen přispívá.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daveM

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha ... a dik za upozorneni ,ma to byt serial zkusenosti s firmama ,at dobre ci spatne. zatim tam budou 2 :)

afektovanej ... asi nejsem ani nastvanej ,ani zurivej, tak ti nevim, mozna by me meli vysetri
a ze jim oplacim ne chlebem, sorry, nejsem krestan

Naposledy upravil daveM dne pá leden 11, 2013 12:17 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johan

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Johan napsal:
měl sem v bbc to samý,donesl jsem papír od doktora,že nemůžu cvičit a nechali mě,naštěstí sem si akorát potrhal šlachy

Být jimi, tak ti prostě a jednoduše členství přeruším na dobu nezbytnou k vyléčení. A ještě bych ti řekl, že poskytujeme perfektní zázemí k rehabilitaci, takže na ní už do BBC zase chodit můžeš

mam trvalý následky,ale jinak Ti děkuju
Gohan

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole takové praktiky. Se divím že jim vůbec tu smlouvu někdo poděpíše, na takové hovadiny bych se jim z vysoka vysral at si vytřou s členstvím zadek. Fuj.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Ty vole takové praktiky. Se divím že jim vůbec tu smlouvu někdo poděpíše, na takové hovadiny bych se jim z vysoka vysral at si vytřou s členstvím zadek. Fuj.

Proč? Ve smlouvě máš jasně napsáno, že tři měsíce před koncem jí můžeš vypovědět. Pokud máš kliku, tak můžeš sehnat v různejch akcích roční členství za 5000 do obřího centra, kde máš navíc výřivky, sauny a kdo ví jaký další relaxace... pokud někdo není hardcore železňák, tak to je pro něj podle mě ideální. Tyhle posilky bývají vybaveny moc dobře.

Jednoduše řečeno... idiot smlouvy nečte a pak si stěžuje, chytrej člověk toho umí naopak využít.
Michoo

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru:Se smlouvama to neni tak jednoduchy, v dnesni dobe abys kazdou smlouvu dal k posouzeni pravnikovi. Aneb pravnici parazituji na lidech. Jde o to, ze ve smlouve se casto jedna o slovickareni a spolehani na to ze neznas zakony. Ono totiz vsechno co podepises ve smlouve nemusi platit. Nebo myslis ze kdyz nekomu dobrovolne podepises ze jsi jeho otrok, ze to legalne plati??
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Guru:Se smlouvama to neni tak jednoduchy, v dnesni dobe abys kazdou smlouvu dal k posouzeni pravnikovi. Aneb pravnici parazituji na lidech. Jde o to, ze ve smlouve se casto jedna o slovickareni a spolehani na to ze neznas zakony. Ono totiz vsechno co podepises ve smlouve nemusi platit. Nebo myslis ze kdyz nekomu dobrovolne podepises ze jsi jeho otrok, ze to legalne plati??

Nedělejte z toho frašku bože... to píšete takovýhle sr*čky proto, že to je komerční fitko? Každou smlouvu musí člověk číst. Všechno co podepisuje. A tohle nejsou žádný smlouvy, kde se slovíčkaří. Je to tam všechno jasně napsaný. Dva týdny zpátky sem na něco takovýho koukal a chápala to i holka, co v životě nic jako permanentku neměla. Nebo má možná World class navíc nějaký speciální lidi, kteří to přes email každýmu vysvětlej, aby nedošlo k nedorozumění, kdo ví...
Michoo

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tu smlouvu nevidel, ale pisu z vlastni zkusenosti. Mam moznost kazdou smlouvu bezplatne konzultovat s pravnikem tak toho vyuzivam. I kdyz jsem podepisoval takovou obycejnou vec jako je najemni smlouva, tak jsem mu ji taky predem ukazal, i kdyz me se zdala napsana dobre.
Sdelil mi abych ji s klidem podepsal, ze kdybych nejak porusil najemni podminky ze si ode me pronajimatel ani soudne nic nevymuze ze je z pravniho hlediska spatne napsana.
Michoo

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vubec nereaguju na BBC ale na tvoje ,,rceni,, ze idiot smlouvy necte..
Ono totiz dneska to vetsinou je o tom ze musis mit nejake pravni znalosti abys vedel co ve skutecnosti poedpisujes.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Vubec nereaguju na BBC ale na tvoje ,,rceni,, ze idiot smlouvy necte..
Ono totiz dneska to vetsinou je o tom ze musis mit nejake pravni znalosti abys vedel co ve skutecnosti poedpisujes.

... píšeš absolutně bezpředmětný věci a vůbec nechápu proč, ale drž se toho
Michoo

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je na tom bezpredmetny? Napsal jsem ze v dnesni dobe u vetsiny smluv potrebujes nekoho zbehleho v pravnim oboru nebo GURUHONZU abys vedel jak na tom ve skutecnosti jsi..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Co je na tom bezpredmetny? Napsal jsem ze v dnesni dobe u vetsiny smluv potrebujes nekoho zbehleho v pravnim oboru nebo GURUHONZU abys vedel jak na tom ve skutecnosti jsi..

Tak až si budeš kupovat roční jízdenku do tramvaje, tak si zajdi za právníkem, aby s tebou probral podmínky a kdo ví jaký důležitý věci... achjo
Michoo

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam prece nic nepodepisuju.. Vsechno co podepisuju davam pravnikovi a mysli si o tom co chces, proste jsem opatrnej..
daveM

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel ma pravdu cece . podepisujes porad neco a mas si kdyztak precist fakt vse, at clovek necumi jako ja.. je milion dementu, co ceka na chybu. otazka jen ,kdy se chovaj takove firmy jeste v mezich zakona a nebo ne .. prirozene to, co se stalo me ... nevim, esli nemelo bejt upozorneni ci tak neco.. kdyz to delaj normalne i pri clenstvi a jak ti to prodlouzej, mlci.. no ,nevim, esli je to uplne ciste.
ale cist a cist, kua
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daveM

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pockej, podepises ....
a mas si precist dopravni rad atd...
jinak clovek treba zjisti, ze pokuta za zapomenutou litacku je 150 tisic a pozoooor ...
ze ti automaticky za rok prodlouzi litacku a esli nezaplatis ... tak je jasne, co udelaj dopravni podniky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - clenstvi v BBC , pokuta Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: