|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
Stoprocentně vím, která skupina lidí to neuvidí... ti co mají Ad-block. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 8:50 am Předmět: |
|
|
Nevím jestli to tu už někdo nenapsal ale neuvažovali jste o Uloženze jako formu dopravy? Navím jak u ostatních ale když jsem v práci tak PPL jezdí k nám dopoledne, pošta to stejné takže přijdu z práce a objíždím centrály. A co se týče poštovného tak přes uloženku to mívám nejlevnější _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 9:58 am Předmět: |
|
|
nPetey, to Není moc dobrá varianta, skladníci do každé krabice lezou a už těch divných pohledů a keců o steroidech mám dost. U nás. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st červenec 10, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
do práce to bohužel nejde, řeči bych neřešil,cvičí tam hodně lidí ale né vždy jsme na kasárnách a už vůbec nemůžu nechat někde lidi a jít si pro balíčky. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
Mně by se líbilo doručování českou poštou, to má většina eshopů kromě PPL. Výhoda je, že se to dá nechat poslat na poštu a ne domu a pobočku pošty má většina lidí blíž než depo PPL
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Mně by se líbilo doručování českou poštou, to má většina eshopů kromě PPL. Výhoda je, že se to dá nechat poslat na poštu a ne domu a pobočku pošty má většina lidí blíž než depo PPL |
Však doručení poštou tu je. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 2:49 pm Předmět: |
|
|
jo promiň máš pravdu, ale ono tam právě není uvedené jak. Totiž pošta umožňuje "doručení do domu" - což je výchozí volba, a nebo "doručení na poštu", kdy jen přijde SMSka, že si to mám vyzvednout na nejbližší pobočce. Já třeba bydlím tak, že mi nevyhovuje doručení větších zásilek přímo do domu (je nás tu víc, navíc nemám ani zvonek... takže bych chtěl aby to například dali rovnou na poštu, kde si to vyzvednu. Možná už to tak je ted, ale právě to tam není uvedené, je tam jen česká pošta.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 2:59 pm Předmět: |
|
|
Moje zkušenost s Českou poštou a konkrétně s balíčkama z Ronnie je taková, že mě přijde sms od pošty, že balíček převzali a že mě bude doručen druhý den.Druhý den dopoledne mě volá řidič na mobil a ptá se mě jestli např. mezi 12. -14. hodinou bude někdo na té adrese nebo jestli mě to má nechat pak na poště, kde si to můžu vyzvednout ten den po 17:00.
Tohle mě přijde jako naprostej ideál.
edit: jenom doplním (ale je to i pod avatarem) jde o Brno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
Já jen abych odpověděl (snad nic nevynechám):
- Uloženku určitě neplánujeme,
- ale osobní odběr v Olomouci určitě vyřešíme, ale není to první město v pořadí, tzn. chvilku to potrvá,
- balík na poštu klidně do shopu zařadím, to je snadné a smluvně to s nimi zajištěné máme.
Pardon za stručnost:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Já jen abych odpověděl (snad nic nevynechám):
- ale osobní odběr v Olomouci určitě vyřešíme, ale není to první město v pořadí, tzn. chvilku to potrvá,
|
V jakem poradi je Brno, nebo spise kdy bude osobni odber tam ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
Já prvně potřebuji vyzkoušet jedno město jako pilotní provoz a pak už by to šlo jako na drátkách, ale ani Brno ani Olomouc tím prvním, co mám vyhlédnutí, nejsou. Ale že pak Brno musí být hned následující, je jasné... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|